Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 07:07:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football identity  (Pročitano 1751 puta)
11. Feb 2011, 14:34:59
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
www.footballidentity.com

Besplatna fudbalska online browser(flash) turn-based simulacija. Potpuno drugacija od ostalih sportskih simualcija i jedinstvena po mnogo cemu. U igri postoji opcija za igraca, trenera i novinara. Footballindentity se ne zasniva se na textu kao hattrick, footiemanager, itsagoal, freekick, trophymanager, sokker i ostale igre slicnog tipa, nego na flash poteznoj igri koja se odvija u realnom vremenu.
Ono sto je bitno, za ovu igru vam ne treba puno vremena. Dovoljno je da se logujete jednom dnevno I jednim klikom odradite trening za par sekundi
Za trenera je potrebno nesto vise vremena da bi napravio i vodio aktivan tim. Novinar izvestava sa utakmica, radi intervjue i sl.
Utakmice – igraju se 2x nedeljno i traju ~ 1:15h. Igrate sa online saigracima i protivnicima i svako odlucuje koje ce poteze vuci, naravno uz komunikaciju sa saigracima putem chata ili nekog voice programa. Za svaki potez imate 7 sekundi sto je sasvim dovoljno.

IGRAC:

Kao I u RL footbalu postoje pozicije:
GK - golman
SD – bek
CD – centralni odbrambeni
SM- side mid.ili igrac sredine terena koji igra na levoj ili desnoj strani.
CM – centralni srednji igrac
DMC – zadnji vezni
AMC – vezni igrac napadacki orentisan
WF – krilo (Dzajic) wing forward
CF – napadac.

Pored navedenih pozicija postoji vise tipova igraca. Tako npr mozemo izabrati napadaca sa skilovima(vestinama) koji je jak u duelima I skok igri ili igraca koji u startu ima skilove brzine I sl.
Igrac imaju opciju da treniraju svaki dan,a od vase aktivnosti i nacina treninga zavisi kako ce igrac izgledati.

TRENER:

Manager formira tim, odredjuje taktiku, kupuje I prodaje igrace, radi skauting protivnickih timova i sve sto je potrebno da bi tim sto bolje funkcionisao. Veoma je vazno reci da u FID-u trener radi sa `zivim igracima`, a ne sa obicnim tekstualnim ispisima imena I prezimena kao u svim ostalim sportskim simualcijama.

Turorial:

Tutorial FORUM http://forum.footballidentity.com/default.aspx?g=posts&t=48659

Marketing http://footballidentity.com/BasicWebsite/SiteMarketing/U5.aspx

Help http://footballidentity.com/Help/Content/

Srbija trenutno ima 3 lige:

1A
2A
2B
Facebook Srbija http://www.facebook.com/#!/pages/Footballidentity-Serbia/133553093341844

« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 14:39:35 od Jokic G »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
cudi me da ova igra nije uzela maha ovdje , posto vidim da ima puno igraca FM-a , ovo je slicna stvar , samo sto vodite prave ljude , protiv ostalih pravih korisnika , tako da nije jednostavno kao FM .
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Igra je odlicna, a vjerujem da ce sve veci broj igraca poceti da je igra Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 09:58:40 od Jokic G »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Igra je vrh! Koliko sam video beta verzija je upitanju i tek sad krece ono pravo.

Super tekst o FIDu
http://www.footballidentity.blogspot.com/

Da li moze neko od FID-ovaca da mi odgovori koji skilovi su bitni za CM poziciju?

« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 12:16:30 od den iko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Pasovi,Vision,Ball control,strengt,acceleration
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
Evo ja sam jedan od starijih usera na FID-u i moram da vam kazem da je igrica odlicna, a ako vam se svidi imate mogucnost otvaranja novih slotova sa igracima na drugim pozicijama ili managerom (ja konkretno imam beka i menadzer sam jednog od prvoligasa).  

Ono sto je bitno reci jeste da je sprska liga u top 5 u Evropi i svake godine minimum 4 tima imaju izlaz u Evropska/Internacionalna takmicenja gde nasi timovi predstavljaju ozbiljne konkurente, prethodne sezone su Vampirski FK igrali polufinale LS a ove Crvena Zvezda takodje 1/2 drugog po rangu takmicenja.  Istovremeno nam i druga liga sve vise jaca pa je ove sezone bila u rangu sa prvim ligama zemalja u okruzenju, a za vecu konkurenciju nam treba i novih igraca tako da ste svi pozvani a tamo vas ocekuje pomoc, kako preko foruma tako i preko PMa, Chata. . .

Posto znam kako je tesko snaci se na pocetku, ostavicu vam linkove ka predsedniku saveza, coveku koji je organizuje marketinsku akciju promocije i ka meni :)

hxxp:|| footballidentity. com/Manager/ManagerGeneral/U64. aspx?id=7111
hxxp:|| footballidentity. com/Manager/ManagerGeneral/U64. aspx?id=75183

Ovo nisu nikakvi ref linkovi kao na drugim igricama, tako da nemojte misliti da imamo neke koristi osim prosirivanja nase zajednice.  Zato kad se registrujete u novom tabu otvorite neki od ovih linkova i kontaktirajte nas Wink

A da, sto se tice CMa, to je jedna od najtezih pozicija za razvijanje igraca obzirom da se podjednako moraju dizati i fizicki i tehnicki plus mentalni skilovi, naravno mozes da se odlucis da vise vuces na Pirla ili pak Gatuza, pa malo vise dizes tehniku kako bi odigrao pas u trepavicu ili fizicke pa da se "bijes" za svaku loptu :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Sjajno objasnjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 07:07:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.