Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 20:24:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flight (2012)  (Pročitano 8058 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  U tom slučaju bi svi poginuli pošto bi se kapetan prethodno pogubio prilikom kvara. A on je uspeo da uradi ono što 10 za tu priliku odabranih pilota nisu mogli u simulatoru letenja. To bi bio pravi pamflet.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pravi pamflet je antireklama za alkohol, iliti jos jedna u nizu sjebana pijanica koja je resila sebe da izvede na pravi put.

U principu, koliko god da ste brilijantni, los ste covek kada ste alkoholicar. Eto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  Naprotiv, tako bi bilo da nije na kraju pred komisijom izjavio ono što je izjavio. Tu je pokazao da je čovek.
  Obaška što se pokazalo kako dobro funkcioniše kad je pod dejstvom hemije i koliko mu malo treba da se sistemom "klin se klinom izbija" vrlo brzo vrati u normalu uz pomoć već pomenutog "ličnog doktoera".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
Tu je pokazao da je čovek.

Smile

Pa onda onaj deo kad on lepo fino ode u tvorza pa onda mu dodje sin sa kojim se miri i on kao drzi neka predavanja zatvorenicima kako je on pobedio bolest i ovo i ono i od sad ce sve biti lepo i porodica mu salje fotografije i tako. Ostao je u kontaktu i sa narkomankom koja je gle cuda isto izasla na pravi put i oni ce srecno ziveti do kraja zivota kad se tvorza pregura.

Razlika izmedju ovog filma i Danije Stil romana i filmova jeste jedino u tom pokusaju da se to provuce kroz avionsku nesrecu koja je napucana i mora se priznati odlicno prikazana.

Bas ono sto si napisao, jedino kako mogu staviti koku i alkohol u A produkciju jeste ako to zaviju u finu zivotnu pricicu gde ce sve na kraju leci na svoje mesto i gde ce on naci put ka ozdravljenju. Totalno unakazena prica moralisanjem radi neke ugodnosti koju americki gledaoci ocekuju od AA naslova, malo doze herojstva, 2 kasicice moralnih dilema uz apsolutno predvidljive obrte zacinjene krasnim hepiendom koji nosi lepu porodicnu poruku.

Pih.

Gudman je car, taj deo filma je vrhunski ali po meni nedovoljno da izvadi citav film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  A otišao je iza brave zato što nije iskoristio priliku da se izvuče što bi uradio svaki ovisnik. Napisao sam već da sve ovo ne viđa u A produkciji.
  Da je tako onda bi Zli Poručnik bio u grupi filmova koje si naveo ali on to nije.
  Za Gudmana se slažem, on je dosta uticao na film.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2013, 00:19:31 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
A otišao je iza brave zato što nije iskoristio priliku da se izvuče što bi uradio svaki ovisnik.

U tom slucaju bi i licio na neki film, ovako je samo holivudska limunada.

Ne secam se da Zli porucnik ima hepiend Smile
A i ovaj je majka tereza u odnosu na istog u svojim najgorim momentima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
  Pa napisao si da su u pamfletskim filmovima ovisnici predstavljeni kao (nazomo to tako) beskičmenjaci podložni svojim porocima, da su ljudi bez karaktera i da takvi filmovi po šablonu nemaju srećan kraj. Sve to ima Zli Poručnik.
  E pa ovaj je ovde pokazao da i pod dejstvom hemije ipak ima kičmu. I da film uprkos šablonu ima srećan kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung S8
Definitvno cudan film.  Smile Denzel u svakoj drugoj sceni ubija flasu Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Nigde nisam napisao da nemaju srecan kraj, nego da je sablonizovan taj prelaz od loseg momka do dobrog momka. Smile
I da takvi filmovi imaju za cilj da predstave tranformaciju od totalne propalice do andjela i sveca. E ovaj je film uspeo svaki segment tog sablona da proprati.

Inace on ceo film i jeste dobar momak kojeg je porok unistio pa zbog njega postaje los ne striktno vezano za njegovu karakternu osobinu. E tu dolazi deo gde sam rekao da je pamflet za antialkoholizam. Sto u principu naravno nije lose ali zaista nije potrebno 50 miliona ili koliko god da se spuca na nesto sto lici na TV reklamu usred posle 10 pivo kampanje.

Iskreno, ne znam zasto si pomenuo Zlog porucnika, meni taj film sa ovim nema bas i neke veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 5
Sad kad sam sve procitao ko da sam gledao film  Smile
I ovako mi se budjavio na hardu vise meseci,pa sam ga ladno obriso  Smile
Volim ovakve teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 20:24:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.