Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flash v5.27 - nokia 6600 - prednosti i mane  (Pročitano 5217 puta)
23. Nov 2004, 10:22:52
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Skoro sam ubacio ovaj novi flash pa sam naisao na neke prednosti i mane, koje bi nekome mogle biti korisne prilikom odluke o izvodjenju ove operacije

Prednosti:

- telefon radi osetno brze, gotovo trenutno
- ispravljeni su bug-ovi kao sto su gubljenje status report-a nakon instalacije odredjenih programa

Mane:

- Nasao sam do sada dva, meni bitna, programa koji su na prethodnom flash-u sasvim lepo radili, a na ovom novom nece.
                            To su: - System tools, koji radi ali najnoviji samo
                                      - Full screen caller
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Mene zanima jedna stvar, ako ubacim taj novi flash hoce li mi to izbrisati sve iz telefona ili ne i kako da to uradim?
Ako ti nije problem da mi to malo objasnis jer da budem iskren i nisam neki strucnjak za te stvari.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Na prvo pitanje odgovor je - DA. Znaci posle flesovanja sve ce ti biti obrisano sa telefona. Medjutim mene je strasno nerviralo sledece. I ako ti je sve obrisano sa telefona, sadrzaj, koji posle toga nicemu vise ne sluzi, na memoriji kako telefona, tako i memorijske kartice ostaje isti. To znaci u prevodu da sva memorija koja je bila zauseta, ostaje i dalje zauzeta, samo sto nista od toga vise ne  mozes da korsitis, osim naravno nekih stvari kao sto su slike recimo. To opet znaci da bi, bar sam ja to uradio, trebao sve lepo da formatiras, jer je to jedini sigurni nacin da se resis SVEGA sa telefona i to kako memoriju telefona tako i memorisjku karticu. Memorijsku karticu mozes lako da formatiras. Sve sto treba da uradis je da odes u EXTRAS/MEMORY/FORMAT MEMORY CARD a formatiranje memorije telefona je meni praivlo dosta problema, dok nisam nasao ovo

Citat
Here to let everybody how to perform a
Full phone formatting on a 6600!

If you encounter situation like below on your 6600,
1. Blank screen phone unable to reboot.
2. Phone only able to boot-up to "Nokia" word screen.
3. Install some program but not able to uninstall it after that.
4. Unable to delete unwanted files on C drive.

Do a Full phone formatting on your 6600! as steps below,

1. Make sure you have at least 3/4 charge of battery power left.

2. Backup your contacts list and personal files to MMC memory card.

3. Switch-off your 6600 phone.

4. Press and hold 3 keys; Green dial key, * Star key, no. 3 key on keypad and then press the power on/off to swtich on the 6600 phone.

Remember, do not let go the 3 press and hold keys until you see a formatting word screen show!

5. After a few minutes when the Full phone formatting completed, your 6600 will back to original system and factory settting.

Bye and enjoy!

Ja sam to uradio sa ovim programom koji ti ovde saljem, ali sa 5.27 radio samo ova verzija.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sto se tice programa, o ostalom ne bih.
Normalno je da radi poslednja verzija, nije vazno koja je verzija, vazno je da sljaka Smiley ZA verziju se covek moze lako snaci Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
a nokia se inace fleshuje samo pomocu onog specijalnog kablica koji ulazi u one rupice ispod baterije?? Smile
ozbiljan sam..
jel tako??

ako je tako, zbog toga sam pukao 1600 gengi, za novi flesh.. ako nije, ispao sam debil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa i ja sam pukao 1000, tako da ako si ti ispao debil, onda sam i ja, samo malo manji. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pukao si jer zivis u selu u kome to verovatno rade samo na jednom mestu.
Flashuje se flasherom, moze i flash kablom ali se to je jebanje bez granica.
Ja sam flashovanje 6600 platio 600 din
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
nije, ima ovde na tonu servisa (c-electronic, mobilTeam, CivijaMobil, RoyalMobil..blabla..)
ali c-electronic je oduvek bio skuplji, on prodaje telefone po 50evra skuplje nego u Beogradu.. jebiga, to je zato sto oni postoje preko 10 godina, imaju robnu kucu tehnike (City Tehnic), i ono imaju najjaci rejting. i u svemu su najskuplji, ali i najstrucniji. Zato nisam uopste hteo da gledam ostale, kad je bal nek je maskenbal (zalio sam za telefonom vise nego ista.. Smile  Smile ), jedva sam cekao da ga poprave, i sredili su ga za dan.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
btw.. selo: www.sabac.org Smile :twisted:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nesto si time hteo da kazes?
Pa ja provereno znam da 95% servisa iz unutrasnjosti nema svoj deo za popravke nego salje u beograd u par proverenih servisa i ugradjuje se. Narocito kada su Symbian telefoni u pitanju koje otprilike servisira samostalno 4-5 servisa u SCG.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.