E ovako, treba mi za sutra za lokalne novine jedna zezancija... posto ja nisam vest sa photoshopom mislio sam ovde da zamolim za pomoc... naime treba mi slika na kojoj se ja predstavljam kao jedan od kandidata za predsednika drzave, tj slika treba da sadrzi zastavu u pozadini, deo mog trupa i glavu, zatim u levom uglu moje ime i prezime, podvuceno, i broj liste ciji sam kandidat... imam cak i primer sliku, tj. treba samo da mi se zameni glava i da se malo dotera, da bi izgledalo verno... znam da ovde ima majstora koji bi to uradili za veoma kratko vreme pa sam resio da zamolim... jako mi je vazno da do kraja dana to odradim pa ako neko ima malo viska vremena neka se javi ovde da dostavim slike pa da to sredimo... hvala unapred svima
A to pitanje nema sta da trazi u ovom forumu. Postoji za to predvidjena tema u digital art. Pritom, tutorijal za ovako nesto moze da se izgoogla za cirka 10 sekundi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!