Da li vam nedostaju neki od ranijih jahača apokalipse na ovom Burek forumu?! Ovde je dobra stvar što se relevantne teme održavaju i po godinu dana, a ponekad klikom padneš na prvu stranu. Odlična prilika da se prisetiš šta se ranije govorilo.
Evo za početak "Kraljevicu Marko", poznatiji kao Sarma šta je pričao na temi o OI u Pekingu (a pričao je mnogo šta, neka vas ne zbuni što je pričao o svemu drugom):
eh, da sam kinez pa da mogu ,sada i besplatno(!) da pohadjam one kurseve za stojanje u redu...gde bi mi kraj bio. ali, pazi, nikada, ali nikada, EU i SAD nece dozvoliti da bude ispred njih na ekonomskom, vojnom ili tehnoloskom planu. u Americi je 55% pijace vode na svetu!
a bi ce ono sto se amerima isplati. kada bih verovao da ce ovde biti situacija kao u kini, odmah bi se spakovao i otisao u ameriku ili australiju...
a drugo, u kini to nikada ne bi proslo. tamo je vecina jos na nivou homosapiansa. e, sada, kako ti nekoga ko ne ume da stoji u redu, naucis da ne treba da jede pse, drvo,govna i sl? ima dosta gladnih kineza da kuvaju specijalitete od najkvalitetnijeg domaceg srpskog pseceg mesa...
cuj debila...u rusiji ima vis evode kakvi primitivci to je neverovatno. toliko neznanja a kurcite se ko da ste svu pamet popili... mora da su komplexi u pitanju. eh, ako tebe odusevljava cinjenica da znam u kojoj drzavi na svetu ima najvise vode, onda si stvarno nize nego sto sam mislio... kako je na dnu, a? eh, ljudi, jadni vi sa tako uskim vidicima...ozbiljno. ja ne pricam nista sto ne znam. kada nesto znam, to kazem, kada ne znam, cutim.. ali, ok, laska mi ako ti se cini da je to sto ja znam mnogo...
neko zeli da se zali celog zivota kako nema nista i kako njemu nista ne znaci ulazak u EU jer nema kesa da ode do madjarske, da vozi na minus 20 kombi i bude ponosan jer u jedino to jos ostaje.. odakle tebi ideja da SAD propada? Male kompanije cvetaju...Radnici nose kuci veci deo svojih zarada nego ranije. Neto prihod je porastao oko 20% od kraja 2000. godine. Inflacija je niska, kao i kamatne stope za nekretnine. Protekle godine, kupovina kuca i stanova u Americi je dostigla rekordni nivo otvorena su cak cetiri miliona novih radnih mesta u poslednjih 3 godine. vi ste culi da kina raste i jaca(ok) a da SAD propada.. od koga?
toliko si ubedjen u svoje fasisticko uzvisenje da ne mozes da prihvatis cinejnicu da si nesto lupio i da jednostavno nemas pojma. vise od pola svetske pijace vode se nalazi bas u americi. proguglaj malo, procitaj nesto...mozda nesto i naucis.. sujeta je jako losa osobina. da li si svestan o cemu pricas? ili pokusavas da objasnis da se saltka pijaca voda nalazi samo u recnim slivovima? lupas decko a da nisi ni svestan. u jezerima, dakle, jezerima nadam se da vidis da niko nije pomenuo Amazon, reku sa najvise vode, vec jezero! great lakes drze pola svetske pijace vode. cine 20% vode koja nisu mora i okeani(dakle-jezera i reke) ali, kada uzmemo u obzir kaspijsko jezero, i balticko(oba su slana i iaju enormne kolicine vode) i odbacimo ih sa liste jer ne mozemo da pijemo slanu vodu, mozemo samo da zakljucimo, ono sto se vec zna, a to je da se u SAD nalazi pola svetske pijace vode. samo nemoj sada da lupis kako ce i to vremenom da se popije, a amazon nece da presusi i sl.. ne znam sta jos moze da ti padne na pamet.
parazitu. ja nikada nisam za sebe rekao da bih radio 10 sati a da budemplacen za 4. a ti, sa druge strane, jesi rekao da radis 2 sata a da si placen za 8 i da se time ponosis, i da ti 6 sati rada placaju gradjani srbije preko poreza., to je bato, protiv drzavnih interesa. ti si izdajnik,parazit i fasista. bato
a ova slika, da li mislis da treba da podsecamo na milione mrtvih u demonstracijama u kini? da li tvrdis da postoji bolji sistem od kapitalizma? pa ti si genijalac. ti poredis drzavu u kojoj mozes da tuzis senatora sa drzavom u kojoj ako u snu probuncas nesto vezano za vladara nadjes se pred streljackoim vodom. u najmanju, ali najmanju ruku si jaaako smesan. diskvalifikovan si trenutno. car si!
nasa beda je kada ne mozes da odes u francusku da vidis ajfelovu kulu, a njihova beda je kada umires od gladi. nas srednji sloj moze da ide svake godine na more i zimovanje, a njihov moze da priusti 2 puta nedeljno meso na stolu. misli o otme.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.