Pocetnik 5 Clan u razvoju 20 Ucesnik diskusija 50 Svakodnevni prolaznik 200 Hronicar svakodnevnice 500 Zvezda u usponu 1000 Poznata licnost 2500
Medjutim, kako vec ima 30ak ljudi koji imaju 2500+ poruka, i bice ih jos uskoro, hteo bih da dodam jos 1 ili dva statusa na recimo 5000 i 10000 ili 7500 postova.
Ako imate neki ozbiljan predlog vi posaljite .. imam i ja nekih ideja.. al s obzirom na stanje mog uma, mogu samo da budu neprikladne
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!