Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Filmovi koji nas cekaju u 2011 godini  (Pročitano 37747 puta)
04. Jan 2011, 13:17:13
Svedok stvaranja istorije


Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21465
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Zima 2011


6.1.2011

'Paranormal Activity 2'
Nastavak nezavisnog hita koji je postao 'horor godine'. Nakon što posumnjaju da su imali provalu, obitelj unutar doma postavlja video nadzor.

Season of the Witch'
Herojski križar i njegov najbolji prijatelj vratili su se kući u svijet opustošen kugom, a crkveni poglavari su uvjereni kako je za pošast kriva djevojka koju su proglasili vješticom.

13.01.2011.

'Tekken'
Japansko-američka ekranizacija popularne akcijske igre prati mladića koji želi sudjelovati u borbenom turniru kako bi osvetio smrt majke.

'Tangled'
Crtić u kojem se princeza Zlatokosa zaljubi u razbojnika kojeg vidi, pa odlazi za njim i napušta dvorac u kojem je provela cijeli život.

''The Tourist'
Triler Floriana Henckela von Donnersmarcka ('Život drugih'), priča o turistu Franku (Johnny Depp) koji u Italiji upoznaje lijepu Elisu (Angelina Jolie) i upada u mrežu intriga...

Another Year'
Humorna drama Mikea Leigha o starom bračnom paru koji zadržava svoju radost iako je okružen manje-više nesretnim prijateljima, rođacima i kolegama.

20.1.2011.

'Fair Game'
Drama Douga Limana rađena prema istinitoj priči o agentici CIA-e (Naomi Watts) koju izdaje - američka vlada!

'The Green Hornet'
Ekranizacija popularnog stripa o Brittu Reidu, dokonom milijunašu koji je danju bogati izdavač, a noću maskirani borac protiv zločina.

25.1.2011.

'Mr. Nice'
Film prati životnu priču elitnog britanskog krijumčara droge Howarda Marksa (Rhys Ifans), njegov veličanstven uspjeh ali i pad.

27.1.2011

'Black Swan'
Psihološki triler Darrena Aronofskog o balerini (Natalie Portman) koja se sprema za važnu premijeru i doživljava slom...

'The Dilemma'
Komedija o Ronnyju koji ugleda suprugu prijatelja Nickyja kako izlazi s drugim muškarcem, pa odlučuje otkriti što se tu zapravo događa.

'Yogi Bear'
Crtić u kojem se medvjed Yogi i Boo Boo udružuju sa svojim starim neprijateljem rendžerom Smithom kako bi spasili park Jellystone od zatvaranja.

'Sin Nombre'
Honduraska tinejdžerka zbližava se s ocem i planira početi živjeti u SAD-u.

03.02.2011.

'The King's Speech'
Kralj George VI (Colin Firth) preuzima dužnost u kriznom razdoblju pred početak Drugog svjetskog rata, a prvo mora - naučiti govoriti!

'Burlesque'
Ali (Christina Aguilera) počinje raditi kao konobarica u klubu s burleskom kojeg vodi Tess (Cher), a uskoro joj se ukaže prilika da i sama pokaže kako zna pjevati i plesati...

'Gulliver's Travels'
Suvremena obrada klasika Jonathana Swifta, Jack Black je pisac u usponu koji putuje brodom do Bermudskog trokuta i otkriva novi svijet.

'The Fighter'
Istinita priča o dvojici braće boksača koji zajedno treniraju za povijesni naslov i žele se iskupiti za grijehe iz prošlosti.

10.2.2011

'Gnomeo & Juliet'
Najveća ljubavna priča ikad ispričana...o vrtnim patuljcima! Shakespeareova bezvremenska priča smještena u najsmješnije moguće okruženje - vrt prepun patuljaka.

'No Strings Attached'
Lijepa doktorica (Natalie Portman) nema vremena za veze, pa s najboljim prijateljem (Ashton Kutcher) odlučuje upražnjavati 'samo seks', a onda se situacija zakomplicira!

'127 Hours'
Uzbudljivi avanturistički triler o planinaru (James Franco) koji se bori za preživljavanje nakon što mu ruku prikliješti ogromni kamen u jednom zabitom kanjonu.

17.2.2011

'Biutiful
Drama Meksikanca Alejandra Gonzaleza Inarritua, priča o smrtno bolesnom šverceru (Javier Bardem) iz Barcelone koji se želi pobrinuti za svoju djecu.

'The Way Back'
Epska priča o preživljavanju, priča o sedam zatvorenika koji 1940. bježe iz sovjetskog gulaga, a nemaju puno šansi za spas.

'Unknown'
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje, drugi čovjek je preuzeo njegov identitet, a netko ga pokušava ubiti!

'Big Mommas: Like Father, Like Son'
U trećem nastavku urnebesnog serijala agent FBI-a se zajedno sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom prerušava kako bi upali u školu za djevojke gdje moraju pronaći misterioznog ubojicu.

24.2.2011

'True Grit'
Braća Coen napravila su remake istoimenog westerna iz 1969. godine za kojeg je John Wayne osvojio svog jedinog Oscara za ulogu jednookog šerifa, a u ovoj verziji šerifa koji pomaže djevojci da nađe ubojice oca glumi - Jeff Bridges!

'Drive Angry'
Željan osvete, otac (Nicolas Cage) je u potjeri za ubojicom svoje kćeri i ostavlja brojna trupla duž autoputa.

Mr. Nobody'
Futuristička drama o najstarijom čovjeku na svijetu (Jared Leto). Dobitnik nagrade publike na Europskim filmskim nagradama.

3.3.2011

'Love and Other Drugs'
Erotična humorna drama o farmaceutskom agentu (Jake Gyllenhaal) koji se spetlja s bolesnom curom (Anne Hathaway).

'The Adjustment Bureau'
David (Matt Damon) je ambiciozni političar koji se zaljubljuje u prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ali onda shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine iz Odjela za prilagodbu koji će učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno.

'Rango'
Animirana priča o usamljenom kameleonu koji želi biti heroj, pa se pretvara da je odvjetnik i razotkriva urotu zbog koje gradu nestaje voda.

10.3.2011

'Mars Needs Moms'
Marsovci posjećuju Zemlju i otimaju mamu dječaku Milu pod izgovorom da su Marsu mame potrebnije nego na Zemlji...

'Just Go with It'
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj mlađoj djevojci kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu, a onda zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da sa svojom djecom glumi njegovu obitelj.

'Hereafter'
Priča Clinta Eastwooda o troje ljudi koje je smrt dodirnula na različite načine - George komunicira s mrtvima, Marie doživi iskustvo kliničke smrti, a školarac Marcus izgubi blisku osobu i očajnički traži odgovore.

'Sanctum' 3D
Akcijski 3-D triler prati tim špiljskih podvodnih ronilaca u njihovoj borbi s pobješnjelom vodom, ubojitim terenom i panikom koja ih obuzima dok traže izlaz iz smrtonosne zamke.

'Away We Go'
Romantična humorna drama Sama Mendesa, priča o paru koji očekuje svoje prvo dijete i putuje Amerikom, tražeći savršeno mjesto u kojem će živjeti obitelj.

17.3.2011

'Battle: Los Angeles'
Michelle Rodriguez i Aaron Eckhart su glavni glumci u akcijskom SF-u o posebnom odredu marinaca koji dobiva zadatak da zaustavi invaziju izvanzemaljaca na Los Angeles.

'Never Let Me Go'
Ekranizacija istoimenog romana, priča o mladićima i djevojkama koji žive u internatu, a onda otkrivaju strašnu tajnu koja se tiče njihovih života.

'Morning Glory'
Producentica (Rachel McAdams) preuzima jutarnji program kojeg želi poboljšati i mora se osloniti na pomoć mrzovoljnog i umišljenog voditelja (Harrison Ford).


Prolece 2011


Proljeće je u znaku vanzemaljaca koji traže azil na Zemlji ('Broj Četiri'), vode štrebere na vožnju ('Paul') i doživljavaju prometne nesreće ('Super 8').



24.03.2011.

'Sucker Punch'
Akcijska fantazija Zacka Snydera u kojoj zli očuh smjesti Babydoll u ludnicu, pa ona s ostalim djevojkama kreće u spektakularnu borbu za slobodu.

'Eu cand vreau sa fluier, fluier'
Rumunjska drama o mladiću koji izlazi iz maloljetničkog popravnog doma, a onda se pojavi njegova majka koja želi odvesti njegovog mlađeg brata kojeg je on odgojio kao sina.

31.03.2011.

'Hop'
Igrano-animirana komedija o nezaposlenom lijenčini Fredu koji nehotice ozlijedi Uskršnjeg zeca, te ga mora prihvatiti k sebi dok se ovaj ne oporavi.

'The Rite'
Nadnaravni triler o skeptičnom sjemeništarcu koji upoznaje nekonvencionalnog svećenika (Anthony Hopkins) koji ga uvodi u svijet egzorcizma.

'I Am Number Four'
Akcijski SF triler o skupini od devet izvanzemaljskih tinejdžera koji su uspjeli pobjeći od neprijatelja i asimilirati se na Zemlji, a onda glavni junak otkriva da ih i dalje progone. Trojica su već mrtva, a on je - Broj Četiri!

'How Do You Know?'
Romantična komedija o profesionalnoj igračici softballa koja se iznenada nađe u neobičnom ljubavnom trokutu s korporativnim direktorom i sportskom zvijezdom.

07.04.2011.

'Hall Pass'
Komedija braće Farrelly o najboljim prijateljima koji nakon dugog braka dobivaju od svojih žena dozvolu da tjedan dana rade sve što žele.

'Country Strong'
Glazbeni film o skladatelju countryja koji pokušava nanovo uzdignuti posrnulu pjevačku zvijezdu (Gwyneth Paltrow), a sve se zakomplicira kada jedne noći završe u krevetu.

'Rio' 3D
Animirani avanturistički film u kojem makao papagaj Blu otkriva da nije jedini na svijetu od svoje vrste, pa kreće u Rio upoznati ženku Jewel i otkriva da je žene uvijek teško shvatiti.

'Pal Adrienn'
Mađarska drama redateljice Agnes Koscis, priča o usamljenoj debeljuci koja traži staru prijateljicu.

14.04.2011.

'Paul'
Komedija o dva štreberska ljubitelja SF-a (Nick Frost i Simon Pegg) koji hodočaste u američko središte NLO-a, gdje slučajno susreću izvanzemaljca koji ih vodi na ludu vožnju.

21.04.2011.

'Kon'Die Konferenz der Tiere'
Dugometražni 3D crtić rađen prema knjizi Ericha Kästnera, priča o životinjama koje se okupljaju da spase svijet ugrožen ekološkim katastrofama.

'Red Riding Hood'
Selo napada zagonetni vukodlak, a Valerie (Amanda Seyfried) sumnja da je riječ o mladiću kojeg voli. Darkerska verzija bajke u režiji Catherine Hardwicke ('Sumrak').

'The Roommate'
Psihološki triler o studentici koja dobiva novu cimericu Rebeccu (Leighton Meester), a zatim počinje vjerovati da joj je život ugrožen nakon što poremećena Rebecca započne s psihološkim maltretiranjem.

'Water for Elephants'
Student veterine Jacob (Robert Pattinson) zapošljava se u cirkusu i zaljubljuje u Marlenu (Reese Witherspoon), ženu okrutnog dresera životinja Augusta (Christoph Waltz). Adaptacija povijesnog romana smještenog u doba Velike depresije.

28.04.2011.

'Thor' 3D
Akcijski film u režiji Kennetha Branagha, priča o Thoru - ratniku s drugog svijeta koji je prognan na Zemlju, ali mu je suđeno da postane heroj kada mračne sile napadnu planet.

05.05.2011.

'Fast Five'
Novi nastavak 'Brzih i žestokih', akcijski film s brzim autima u kojem se Vin Diesel i Paul Walker bore protiv federalnog agenta i korumpiranog biznismena koji ih želi mrtve.

'Stupid Crazy Love'
Komedija o bračnim problemima u kojoj nastupaju Emma Stone, Ryan Gosling, Steve Carell, Marisa Tomei, Kevin Bacon i Julianne Moore.

'Restless'
Drama Gusa Van Santa o smrtno bolesnoj tinejdžerici koja se zaljubi u dječaka koji voli odlaziti na sprovode, a jednog dana njih dvoje susreću duha, japansku kamikazu iz Drugog svjetskog rata.

'What's Your Number'
Komedija o ženi koja će među posljednjih 20 muškaraca s kojiima je spavala pokušati pronaći onog pravog, i to uz pomoć brojeve. U glavnim ulogama su Chris Evans, Anna Faris, Zachary Quinto i Ivana Miličević.

12.05.2011.

'Priest'
Adaptacija stripa o svećeniku-ratniku koji krši crkvene zakone kad se udruži s mladim šerifom poluvampirom i svećenicom u namjeri da uhvate bandu odmetnutih vampira koji su oteli svećenikovu nećakinju.

19.05.2011.

'Pirates of the Caribbean On Stranger Tides'
Četvrti nastavak popularne sage, kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) u potrazi za Fontanom mladosti susreće ženu iz svoje prošlosti (Penelope Cruz) i strašnog kapetana Crnobradog (Ian McShane).

26.05.2011.

'The Hangover - Part II'
U nastavku popularne komedije Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Bangkok na vjenčanje, a stvari opet ne idu po planu!

02.06.2011.

'Kung fu panda 2'
Panda Po štiti Dolinu mira zajedno s ostalim kung fu majstorima, no strašni zlikovac planira upotrijebiti tajno oružje kako bi osvojio Kinu i zauvijek uništio kung fu. Animirani hit pun zvijezda!

'Prom'
Disneyeva komedija o tinejdžerima koji se pripremaju za maturalnu večer.

'X-Men: First Class'
Prequel 'X-Mena', priča o najboljim prijateljima s posebnim moćima koji su spasili svijet i postali smrtni neprijatelji - profesor Xavier i Magneto!

16.06.2011.

'Super 8'
SF triler redatelja i scenarista J.J. Abramsa, nastao u produkciji Stevena Spielberga. Kakvu tajnu o vanzemaljcima otkriva snimka zagonetne nesreće?

'Winnie the Pooh'
Crtić rađen prema popularnoj dječjoj knjizi, kao naratora ima - Johna Cleesea!

'Green Lantern' 3D
Green Lantern je bratstvo ratnika koji održavaju intergalaktički red, a kad novi neprijatelj Parallax zaprijeti svemiru, sudbina Zemlje leži u rukama novaka, prvog ikad izabranog iz ljudske vrste. Akcijski SF s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi.


Leto 2011



23.06.2011.

'Hanna'
Akcijski triler Joea Wrighta o tinejdžerici (Saoirse Ronan) koju otac (Eric Bana) odgoji da postane savršena ubojica, a zatim ju šalje na tajnu misiju zbog koje će proputovati čitavu Europu.

'Bridesmaids'
Komedija o dvije djevojke koje se bore koja će planirati prijateljičino vjenčanje i tako dokazati da je baš ona najbolja frendica.

30.06.2011.

Transformers: Dark of the Moon'
Treći nastavak akcijskog hita otkriva što se događalo za vrijeme tajne misije Apolla 11, tijekom koje je otkriveno kako se na tamnu stranu Mjeseca srušila cybertronska letjelica.



07.07.2011.

'Your Highness'
Princ bitanga mora pomoći savršenom starijom bratu da spasi zaručnicu. Vulgarna komedija s Dannyjem McBrideom, Jamesom Francom, Natalie Portman i Zooey Deschanel.

'Bel Ami'
Romatična drama s Robertom Pattinsonom i Umom Thurman, adaptacija Maupassantovove priče o mladom i ambicioznom novinaru koji gradi karijeru preko ženskih kreveta.

14.07.2011.

''Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2'
Posljednji film o Harryju Potteru, u kojem se Harry, Ron i Hermiona vraćaju u Hogwarts kako bi pronašli i uništili Voldemortove posljednje horkrukse. Voldemort otkriva njihovu misiju i započinje velika bitka.

'The Sitter'
Urnebesna komedija o studentu (Jonah Hill) koji je privremeno suspendiran s fakulteta, pa je prisiljen čuvati susjedovu djecu što se pretvara u pravu noćnu moru.

21.07.2011.

'Monte Carlo'
Komedija o tri djevojke koje za vrijeme odmora u Parizu upadaju u hotel s pet zvjezdica, a onda jedna od njih biva zamjenjena za britansku bogatašicu pa cure upadaju u svijet paparazza i romansi, te završavaju u Monte Carlu.

28.07.2011.

''The First Avenger - Captain America'
Akcijski SF o junaku koji se prijavljuje u tajni projekt koji ga pretvara u Kapetana Ameriku, superjunaka i zaštitnika Amerike.

04.08.2010.

''Smurfs'
Nakon što zli čarobnjak Gargamel otjera male Štrumfove iz njihovog sela, oni u bijegu odjednom napuštaju svoj magični svijet i nađu se usred Central Parka u New Yorku. Hoće li uspjeti pronaći put kući prije nego što ih nađe Gargamel?

'Rise of the Apes'
Uvod u priču 'Planeta majmuna' - znanstvenik (James Franco) radi medicinske eksperimente na majmunima i odjednom počinje primjećivati da su jako mentalno uznapredovali, te će uskoro doći do bitke koja će promijeniti život na čitavoj Zemlji.

11.08.2011.

'Jumping the Broom'
Romantična komedija o dvije potpuno različite crnačke obitelji koje se odluče vjenčati na isti dan, što može završiti samo na jedan način: potpunom katastrofom!



18.08.2011.

'Cowboys and Aliens'
Akcijski SF vestern s Danielom Craigom i Harrisonom Fordom. Svemirski brod spušta se na grad Absolution, a jedina nada za spas im je tajanstveni stranac koji će okupiti bivše suparnike u borbi protiv zajedničkog neprijatelja.

'The Help'
Drama smještena u Mississippi 1960-ih, u kojem jedna bijela Južnjakinja (Emma Stone) odluči intervjuirati crnkinju (Viola Davis) koja je služila u uglednim obiteljima.

'Mr. Popper's Penguins'
Komedija o biznismenu (Jim Carrey) čiji se život mijenja nakon što naslijedi šest pingvina, pa zatim pretvara svoj stan u njihov dom.

'Horrible Bosses'
Komedija o trojici prijatelja koji su strašno ogorčeni poslom i svojim nadređenima, te smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se zauvijek riješe svojih šefova - tako da ih međusobno pobiju!

25.08.2011.

'Cars 2'
Munjeviti i njegova kompletna ekipa zajedno s novim šefom Šlepom odlazi na put oko svijeta kako bi sudjelovali u utrkama pravih šampiona koje se održavaju u pet različitih zemalja. Međutim, Šlep uskoro upadne u slučaj zamjene identiteta i potpuno neočekivano se nađe u svijetu međunarodne špijunaže.



'Bad Teacher'
Komedija o školskoj učiteljici (Cameron Diaz) koja će, nakon što ju njezin dečko ostavi, pokušati osvojiti momka (Justin Timberlake) njezine kolegice iz škole.

01.09.2011.

'The Change-Up'
Komedija o oženjenom muškarcu (Jason Bateman) koji zamijeni tijelo sa svojim najboljim prijateljem samcem (Ryan Reynoldsom).

'Final destination 5' 3D
Novi nastavak horor serijala je priča o muškarcu koja predviđa nesreću na mostu, a onda otkriva da Smrt progoni njega i sve preživjele iz te nesreće.

'Born to Be a Star'
Komedija o mladiću koji odluči doći u Hollywood kako bi ostvario isto ono što je uspjelo njegovim roditeljima - postao porno zvijezda!

08.09.2011.

'Zookeeper'
Životinje u zoološkom vrtu obožavaju Andrewa koji vodi brigu o njima, a kada krene tražiti ženu svog života, životinje otkrivaju da mogu govoriti i odjednom počnu poučavati Andrewa najboljim lekcijama iz rituala parenja.

'The Darkest Hour' 3D
Fantastični SF triler o grupi Amerikanaca koji dolaze u Moskvu u kojoj će pokušati preživjeti invaziju izvanzemaljaca.

15.09.2011.

'Johnny English 2'
Komedija o nespretnom tajnom agentu Johnnyju Englishu (Rowan Atkinson) koji mora zaustaviti ubojice iz cijelog svijeta koje prijete kineskom premijeru.

22.09.2011.

'Friends with Benefits'
Romantična komedija s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, priča o lovcu na talente koji zapošljava novu urednicu magazina s kojom se upušta u seksualnu vezu bez ikakvih obaveza, a onda shvaća da je zaljubljen - a ona je bacila oko na drugoga!


Jesen 2011


29.09.2011.

'Anonymous'
Politički triler Rolanda Emmericha koji se bavi pitanjem - tko je zapravo napisao Shakespeareova djela?

'African Cats: Kingdom of Courage'
Dokumentarac smješten u afričku divljinu prati sudbine dvije životinjske obitelji.

06.10.2011.

'Wanderlust'
Komedija s Jennifer Aniston, priča o bračnom paru koji se dosađuje svojim životom, pa odlazi živjeti u hipijevsku komunu.

13.10.2011.

'Footloose'
Remake slavnog mjuzikla iz 80-ih, u ovoj verziji glume Andie MacDowell i Dennis Quaid

'Real Steel'
Futuristička drama o boksačima budućnosti - velikim androidima!

'30 Minutes or Less'
Avanturistička komedija o profesoru povijesti i dostavljaču pizze koji su primorani opljačkati banku za najviše 30 minuta - ili će im eksplodirati bombe koje su im na prsa pričvrstila dvojica odbjeglih lopova!

'The Three Musketeers' 3D
Najnovija verzija priče o mušketirima, ovaj put s Millom Jovovich, Orlandom Bloomom i Christophom Waltzom.

20.10.2011.

'Contagion'
Akcijski triler Stevena Soderbergha o epidemiji smrtonosnog virusa, s nekoliko isprepletenih priča koje se odvijaju na 4 kontinenta.

'The Skank Robbers'
Komedija s Martinom Lawrenceom i Jamie Foxxom o dvije 'djevojke' kojima je cilj opljačkati banku.

'Moneyball'
Drama o menadžeru bejzbolskog kluba koji odluči birati igrače - uz pomoć kompjutera!

27.10.2011.

'Fright Night'
Remake istoimene horor komedije iz 1985. u kojoj tinejdžer (Anton Yelchin) sazna da je njegov novi susjed (Colin Farrell) zapravo vampir, ali mu nitko ne vjeruje.

03.11.2011.

'The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn'
Avanturistički spektakl Stevena Spielberga, ekranizacija stripa o susretu Tintina i kapetana Haddocka koji kreću u potragu za blagom Tintinovog pretka.

10.11.2011.

'Immortals' 3D
Ekranizacija mita o Tezeju, Fedri i Hipolitu u kojoj glume Mickey Rourke, Henry Cavill i Freida Pinto.

'Straw Dogs'
Remake istoimenog psihološkog trilera Sama Peckinpaha, priča o piscu iz grada koji se sa svojom ženom preseli u njezin rodni gradić, a onda započnu problemi nakon što David otkrije da njegova žena flertuje s nekolicinom lokalnih stanovnika.

17.11.2011.

'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1'
Romantična priča o Edwardu i Belli bliži se kraju, oni očekuju dijete, a to donosi i nove probleme...

24.11.2011.

'Arthur Christmas'
Animirani hit o Djedu Mraza koji ima zadatak da u jednoj noći obiđe svu djecu svijeta i ostavi im poklone ispod bora prije Božićnog jutra.

01.12.2011.

'Puss in Boots'
Film autora 'Shreka' Chrisa Millera, priča o Mačku u čizmama (Antonio Banderas) i njegovim ranim godinama, kada se udružio sa zgodnom Kitty (Salma Hayek) u namjeri da ukrade poznatu Gusku koja nese zlatna jaja.

8.12.2011.

'New Years Eve'
Romatična komedija Garryja Marshalla koji je nakon filma o Valentinovu odlučio opet snimiti blagdanski rom-kom pun zvijezdi (Hilary Swank, Halle Berry, Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer). 

15.12.2011.

'Mission: Impossible - Ghost Protocol'
Ethan Hunt (Tom Cruise) se vraća u 'Nemoguću misiju', ovaj put u režiji Brada Birda koji ekranizira priču Toma Cruisea i J. J. Abramsa.

22.12.2011.

'Sherlock Holmes 2'
Nastavak 'akcijskog Sherlocka Holmesa' u svom castingu ima i zvijezdu Milenijske trilogije - Noomi Rapace!

'The Muppet's Movie'
Avanturistička komedija o okupljanju stare družine Muppeta koji su otišli u mirovinu, ali sada moraju organizirati šou za deset milijuna gledatelja kako bi spasili televizijski studio.

'We Bought a Zoo'
Ekranizacija memoara Benjamina Meeja koji je kupio zapušteni zoološki vrt u Engleskoj. Budući mu je žena nedavno umrla od raka, njegova djeca mu pomažu da uz životinje prebrodi pravu životnu krizu.

29.12.2011.

'Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked'
Nova verzija priče o raspjevanim vjevericama.

'The Girl with the Dragon Tattoo'
Američka verzija 'Muškaraca koji mrze žene', u režiji Davida Finchera i s Rooney Marom u ulozi glavne junakinje.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 15:26:56 od Ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije


necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21969
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
svaka cast inside  Smile

neke sam znao, za neke nisam pa si me obradovao...

mogao si ubaciti i u:

http://forum.burek.com/filmovi-u-najavi-ili-ti-filmadzije-na-poslu-t122028.html
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21465
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ovde je upadljivije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije


Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile

Final Destination 5 Smile Preterase ga...

Inace cekam trailer za Rise of the Apes i 'The Darkest Hour' 3D, mozda i ispadne nesto, 44 mil budzet, tako da videcemo.

Inace izlazi i ovo cudo, Alvin and the Chipmunks 3D 11 Decembar, sad vidim.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 13:31:40 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma


Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Gledacu Harija, Kerija i Transformerse obavezno  Smile
IP sačuvana
social share



Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21465
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Hmm. Bice ovo cudna i veoma siromasna dobrim filmovima godina. Sve same komedije i 3D cuda u najavi. Od ovih sa liste mene interesuje samo Hanna i Cowboys and Aliens. Ali dobro nadam se da cu videti u ovoj temi mnogo vise predloga narednih dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
'Final destination 5' 3D
Why, oh why  Smile Smile

Radujem se za Cars 2 i jos neke. Ovo ostalo me i ne interesuje previse
IP sačuvana
social share



"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma


Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
E da i Hanna obecava Smile
IP sačuvana
social share



Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Браво за тему  Smile

ЈА чекам Кунф фу паnду,Гоон,Штрумфове а од ових неанимираних Wrecked sa Brodijem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije


Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21465
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Za razliku od nekih prethodnih godina, holivudska produkcija za 2011. priprema filmove koji se uglavnom bave eksploatacijom najnovijih dostignuća na polju nauke i tehnologije. Tako, očekuju nas naučno-fantastični trileri sa puno specijalnih efekata. "Blic" vam predstavlja 10 najzanimljivijih noviteta.

1. Thor
Glumačka legenda Entoni Hpkins poklekao je pred izazovom bajkovite fantazije koja spaja norvešku mitologiju i vanzemaljce.
Posebno će biti intrigantno videti kako je Kenet Brana, poznati ekspert za klasičnu dramu, uspeo da režira jednu modernu bajku.

2. Adjustment Bureau
Opisan kao triler sa elementima romanse  film je baziran na kratkoj priči Filipa K. Dika, koja prati neobičnu vezu političara Dejvida Norisa (Met Dejmon) i balerine Elize Selas (Emili Blant).
Ključno pitanje kojim se bavi ovaj film je da li čovek zaista odlučuje o svom životu ili je ipak sve unapred predoređeno.

3. Apolo 18
Ranih 70-ih NASA je otkazala planirane misije za Apolo 18, 19 i 20 usled budžetskih ograničenja.
Zaplet se vrti oko tajnih ruskih snimaka koji sugerišu da je Apolo 18 ipak otišao na Mesec, gde su atronautim pronašli mnogi više od zvezdane prašine.

4. Sucker Punch
Ovo je verzija filma "300" ali za žensku publiku. Naime, nakon što je otac prisilno zavori u mentalni instituciju devojka po imenu Bebidol izmisliće alternativnu realnost u kojoj će se izboriti za svoj život i pravdu u svetu.
Predominantno žensku glumačku ekipu čine: Emili Brauning, Ebi Korniš i Vanesa Hadžens.

5.Sanctum
Premijera ovog naučno-fantastičnog filma zakazana je za sam početak godine 2. februara.
Radnja filma prati tim ronilaca koji istražuju pećine sakrivene duboko u utrobi zemlje. U jednom trenutku dolazi do odrona i poplave koja će ih zarobiti u mračnim dubinama.
Ovaj film rađen je u produkciji Džejmsa Kamerona,a sniman je najnovijim 3D kamerama.

6. Green Lantern
Rajan Rejnolds dočekao je da igra superheroja koji spasava svet-doduše u neonsko zelenom kostimu.U ovoj adaptaciji poznatog stripa Grin Lentern ("zeleni fenjer") Rejnolds igra svojeglavog pilota koji dobija natprirodne moći iz čudesnog prstena, a njegova snaga potiče od snage uma.

7. Rise of the Apes
Ljubitelje "Planete majmuna" svakako će obradovati vest da je snimljen film koji predstavlja začetak priče o super inteligentnim majmunima.
U ulozi naučnika koji vrši eksperimente nad majmunima ne bi li našao lek za Alchajmerovu bolest  Vila Rodmana je novi holivudski zavodnik Džejms Franko.

8. Transformers Dark of the Moon
1. jula stiže dugoočekivani nastavak "Transformersa", a seksipilnu Megan Foks zamenila je mankenkenka iz jata "Viktorijinih anđela" Rouzi Hantington Vajtli.
Trejler najavljuje puno akcije i borbi robota, a podrazumeva se da će biti dostupan i u 3D verziji.

9. Hari Poter i relikvije smrti 2
Fanovi širom sveta pohrliće u bioskope 15. jula kako bi odgledali definitivni kraj priče o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru.
Hari i njegov smrtni neprijatelj Voldemor ukrstiće magične štapiće poslednji put uz veliki prasak, a proročanstvo kaže da jedan mora umreti kako bi onaj drugi živeo.

10. Contagion
Opasni pandemijski virus se nezaustavljivo širi planetom, a zbunjeni naučnici ne mogu da pronađu vakcinu koja bi spasila čovečanstvo. Definitvno zvuči poznato, ali će zbog odlične glumačke ekipe koju čine Džud Lo, Merion Kotijar, Met Dejmon, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet i Lorens Fišburn ovaj film biti sasvim drugačiji.

(Blic)



Ovo je kao malkice bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.