Greota, siroti ljudi. Puj, taj grozni kapitalizam. Pa šta ako snmali, treba i mi nešto valjda da gledamo. Mada lično, užasavam se biskopskih snimaka, podsećaju me na ona vremena katastrofalnih VHS pirata iz bioskopskih dvorana, pa 6. kopija, pa pola filma ne viidiš. I nikako mi nije jasno kako se uporedo pojave DivX hitfilma, koji je extra kvaliteta, DVD-rip, a DVD je biskopski, i načekaš se da se pojavi i DVD kako treba
Pirata će uvek biti i to treba već jednom shvatiti a pogotovo ti glupi amerikanci bi trebalo,aj da ih vidim da tako urade i rusima .Šta god ti treba samo pretraga ruskih sajtova.
Ja se svima izvinjavam ali FBI nabijem te na k***c jabas onako po Srpski.Odakle ja sad da skinem DVD-Rip Superman returns,Mission impssible 3, Click i ostale filmove
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
zanima me kako su ih to kostali 20 mil $ mislim nije ko da su ukrali nesto od producentskih kuca, opljackali glumce, ukrali oskara, urnisali bioskope ili slicno cak sta vise, mozda su promovisali filmove time sto su ljudima davali lose snimkove (bioskopske) pa se onda ljudi izloze i idu u bioskop da vide sve to na velikom ekranu ili mozda kupe DVD.
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.0.7
Nokia E
Setio sam se logoa jedne mislim svedske server kompanije koja je zatvorena zbog P2P programa i koriscenja njihovih servera za iste stvari! Logo se sastoji u tome sto mali piratski brodic puca svojim topovima na ona prepoznatljiva slova holywood i pali ih probao sam da nadjem taj logo da ga zakacim ovde ali nazalost nisam uspeo u svakom slucaju on potpuno oslikava situaciju
Ja se svima izvinjavam ali FBI nabijem te na k***c jabas onako po Srpski.Odakle ja sad da skinem DVD-Rip Superman returns,Mission impssible 3, Click i ostale filmove
Joj Bushe,probushili te da bog da
[killed]
Burazeru,ovo ti je adresa za ceo download Superman Returns - Folder Pass: ProjectTR (ovo je da prodjes za skidanje filma)
[Edit by Zoran Karavla: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjenPravilnikom Burek Foruma.]