Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 16:39:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fatalne greške solerki  (Pročitano 764 puta)
01. Sep 2009, 11:36:25
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sve više dama različitih životnih dobi ima problem da ostvari čvrstu ljubavnu vezu

Gotovo je simptomatična pojava "kuknjave" sve većeg broja slobodnih žena kako ne mogu da pronađu srodnu dušu. Muškarci kao da su postali krajnje nezainteresovani za lepši pol, ima ih podosta oženjenih, a i broj onih koji su prešli "s one strane duge" nije zanemarljiv. Čak i one najdovitljivije, kojima pođe za rukom da se dokopaju svog plena, prave gotovo početničke greške na samom startu veze.

Nesigurnost

Jedna od najčešćih grešaka je ta da deluju poprilično nesigurno. Čak i one koje inače "pucaju" od samopouzdanja ponekad slučajno znaju da u prisustvu muškarca ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe koja ne zna da se snađe u životu bez čvrste muške ruke. To je jedna od stvari koja najviše odbija i hladi muškarce i ubija šanse za naredni izlazak ili nastavak veze. Takav utisak ostavićete ne samo željom za fizičkim kontaktom u javnosti, već i govoreći ružne stvari o bivšem dečku ili o drugim ženama.

O bivšem sve najlepše

"Pljujući" bivšeg automatski "pljujete" sebe, a toga niste ni svesni. Kada se izražavate u negativnom kontekstu o drugim ženama ostavljate utisak nesigurne osobe, pa tako tražite potvrdu ili odobravanje za svoje postupke i ono što ste.

Seks

Ništa manja greška je to što ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emotivnu stranu. Žene su u zabludi da su muškarci isključivo seksualna bića i misle da će ih privući u emotivnom smislu tek kad uspeju da ga privuku u seksualnom. Često spavaju sa muškarcem u nadi da će tako njihovi susreti prerasti u vezu. Istina je da jači pol u stvari emotivnu i seksualnu vezu vidi kao dva različita pojma. Pored ovoga, dame često umeju da omaše u proceni potencijala za vezu jer ga vide tamo gde ga nema. Odluku da li da ulože energiju u neki odnos temelje na činjenici koliko ih neki baja privlači. Tad zanemaruju razum i instinkte i srljaju u propast. Sigurno ste se zalepili za tipa koji nije želeo vezu s vama, a to je verovatno bilo iz ovog razloga.

Prepoznajte loše signale

Najbitnije je da već na samom početku prepoznate upozoravajuće signale kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, prevara, flertovanje s drugim devojkama i slično. To je dovoljan alarm za uzbunu da odustanete i tako sebe poštedite daljih i još većih razočaranja.

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 16:39:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Fatalne gre

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.