Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fata Orlović zadovoljna odlukom Vlade RS  (Pročitano 1333 puta)
25. Avg 2007, 14:12:43
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Fata Orlović zadovoljna odlukom Vlade RS: "Do posljednjeg dana nuđeno mi 3,5 miliona KM"

24SI - Fata Orlović jučer nije krila zadovoljstvo što su vlasti RS donijele odluku o izdvajanju novca za kupovinu novog placa za gradnju pravoslavne crkve u Konjević-Polju, čime će definitivno biti omogućeno izmještanje crkve nelegalno sagrađene u njenom dvorištu.

Kaže da je ni posljednjeg dana kada se saznalo da je Vlada RS odobrila novac za kupovinu novog placa za crkvu, kojekakvi nakupci nisu htjeli ostaviti na miru, već su je telefonom pozivali da ponovo razmisli i proda dio svog dvorišta Srpskoj pravoslavnoj crkvi kako se postojeća crkva ne bi morala dirati.

"Predstavio se kao Srbin, bajagi, neki iz vlasti. Kaže mi, Fato danas je posljednji dan da razmisliš. Nudimo ti cijenu od 3,5 miliona maraka i da završimo. To možeš još danas, sutra će već biti kasno", ispričala je jučer Fata Orlović i sama ne vjerujući da joj se neko ponovo mogao obraćati sa kojekakvim nepoštenim ponudama.

Fata navodi da je njen sagovornik prekjučer bio dosta uljudan, da joj je kazao kako mu je žao što je odbila i ovu ponudu te joj na kraju zaželio dobro zdravlje.

Zemlja i kuća

"Znam da je plac za novu crkvu kupljen od jedne srpske porodice, u neposrednoj blizini Kušlata, nekoliko stotina metara od moje kuće prema Zvorniku. Kako sam saznala, radi se o sedam dunuma zemlje i kući, koji su, kako sam čula, plaćeni više od 160 hiljada maraka. Nimalo mi ne smeta što će crkva ponovo biti u Konjević-Polju, ona je meni smetala samo zato što je napravljena u mojoj avliji", poručila je jučer Fata.

Ona je zahvalila svim ljudima "u BiH i dalje u svijetu" što su joj davali podršku u njenoj dugogodišnjoj borbi da vrati svoje imanje.

Dragičević: Učinili smo sve

"Vlada je donijela odluku o izdvajanju sredstava za kupovinu zemljišta na kojem će se, u zamjenu za onu sagrađenu na imanju Orlovića, graditi nova pravoslavna crkva. Sredstva će biti doznačena Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj, koja će dalje voditi aktivnosti u vezi sa stvarnom kupovinom zemljišta. Vlada RS učinila je sve da se ovaj posao završi na najbolji način", komentarisao je Miladin Dragičević, savjetnik premjera RS Milorada Dodika.

(avaz.ba)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Hihihihi, pa se posle čude što su svi vicevi o Fati, Muji i Hasi. Samo da komšiji crkne krava, makar ona štetovala 3 500 000 KM  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Jao bas tako! Valjda ce i Srbi nauciti kako se voli babovina! A naravno da joj nece smetati crkva u Srpskoj , pametna je zna sta prica! Nek su i to rjesili hvala Bogu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
a viđu je tek što je lijepa, mogla je uzeti 3,5 miliona pa koju plastičnu operaciju  Smile

nek je završilo, kako god
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49876
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
e nek je Fata zadovoljna, više nam je dojadila njena žalopojka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
e fato fato djeca su ti mogla kucu na bevery hillsu kupiti i ziviti u njoj... Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
@mmmiogragm222

Ajde samo jos jednom da te vidim da iza sebe ostavis takvo smece,da ja moram crvenih obraza da ga brisem...
Popices ban,momentalan,bez upozorenja isl.jer mislim da vrlo dobro znas sta mozes,a sta ne da radis...
   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
Provokacija: "Crkva želi obilježiti krsnu slavu u avliji Fate Orlović"

24SI - Srpska pravoslavna crkva podnijela je zahtjev nadležnom organu Opštine Bratunac da joj bude odobreno održavanje javnog skupa povodom obilježavanja krsne slave crkve sagrađene na imanju Fate Orlović u Konjević-Polju.

Kako saznaje "Dnevni avaz"; crkvena svečanost zakazana je za 11. septembar, a treba biti obilježena svečanom liturgijom i narodnim veseljem, što je u posljednjih pet godina bio povod za nekoliko sukoba između pravoslavnih vjernika, s jedne, i Fate Orlović i povratnika Bošnjaka u Konjević-Polje, sa druge strane.

"Čula sam i ja da hoće 11. septembra organizovati vašar kod crkve i da će doći pop kako bi obilježili krsnu slavu. Nisam ja protiv slava, ali neka je svako slavi za sebe i na svome. Sutra ću zatražiti od svog advokata da se obrati vlastima u Bratuncu ili gdje to već treba i da bude zabranjeno okupljanje na mom imanju i u mojoj avliji", kazala je jučer Fata.

Ona još jednom ponavlja kako ne želi da je bilo ko ometa, psuje joj balijsku majku i napada, kao što se to ranije dešavalo prilikom obilježavanja krsnih slava u toj crkvi.

Namjerne provokacije

Zakazivanje svečanosti u njenoj avliji Fata smatra namjerom da "neko isprovocira i izaziva sukob" i to u trenutku kada su započete aktivnosti oko premještanja crkve na drugu lokaciju, a za što je sredstva izdvojila Vlada RS.

Taj posao vodi eparhija zvorničko-tuzlanska, na čelu sa episkopom Vasilijem Kačavendom, koji su prije desetak godina i bili glavni pokretači izgradnje crkve na imanju Fate Orlović.

(avaz.ba)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.