Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fakes iliti fotomontaže domaćih ženskih estradnih ličnosti!  (Pročitano 5723148 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
Staaaa nema kosjerine veceras, kuku da nismo uvredili coveka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Staaaa nema kosjerine veceras, kuku da nismo uvredili coveka  Smile

Tripuje da je Zodijak i očajnički traži da bude primećen,obraća se i šalje poruke ovim smećem od slika...ovo sad što generiše Joksimovićku sa kitom je iz razloga što sam je ja kačio na temu par puta pa mu je ovo sad neki vid osvete  Smile
Takvim slučajevima je trip da trigeruju druge a ovaj forum mu je komfor zona jer je skriven iza tastaturice u nekom mraku na sigurnom.Ovakav paćenik se krije od sopstvene senke kada kroči na ulicu jednom u par nedelja na 5 minuta.Ove reakcije u komentarima koje ja upravo manifestujem ga dodatno motivišu jer ljudi reaguju,primećuju ga da postoji i samim tim po njegovom isrkivljenom umu daju mu na značaju a on mučenik ne postoji i živi kao ameba...sedi za nekim ekranima i kuca kodove za generisanje Ai 24h dnevno.
Napušavao sam sa namernom par puta na temi samo da bi dobio neku reakciju i svaki put je kao što sam i mislio...bez komentara i samo još jače spamovanje sa slikama posle toga jer ga je neko primetio i poklonio mu pažnju pa makar i negativnu.Najbolje je samo ignore,da niko nikada ovde ne napiše ni slovo više na ovoj temi niti da okači bilo kakvu sliku...samo on neka kači za redom svoje postove dok ovaj forum ne bude nestao.

Da ne morališem sad pošto sam i ja kreirao sadržaj za temu i okačio možda 10ak puta neke osobe...ali da ti ovako krvnički zaoreš i da psihopatski posvetiš život da eto tu na primer Kosjerinu...skrnaviš na ovakav način ajde da su neke erotske ili kao seksi fotke u pitanju nego ono bljuvotina i gađenje i da naštancuješ brat bratu 1000 slika...vidi da sam joj neki rođak i da mi neko pokaže i ovaj forum i temu,sreća njegova bi bila ako bi samo otišao u policiju za tehnološki kriminal .To bi mu bila bolja opcija nego da sam posegnem u potragu za IP i adresom stanovanja.
Tako da mi nisu ni admini jasni koliko god mrtav forum bio da se toleriše ovakvo manijačenje jer ovo nisu samo slike,setimo se slučajeva da su neke dotične voditeljke išle u policiju za tehnološki kriminal zbog nekoliko fotomontaža koje su završile na xhamster sajtu za odrasle pre par godina.
Nema tu izgovora da je ovo samo neka muška zajebancija,nego je i udar na nečiji integritet i lik pa makar iako se zna da je ovo fejk...opet ponavljam da ti krvnički zaoreš i da naštancuješ pa ja ne znam možda i 2000 slika dotične.
Ovo je za informativni razgovor i osobe koja ovo radi a i ovde odgovorni koji imaju pristup ovom forumu takođe kako ovo dozvoljavaju i o čemu se ovde radi.Može i neki trigerovani rođak ili porodica da uzmu stvar u svoje ruke i da zbog ovih svinjarija neko izjebe ježa u leđa na kraju.Lako je sedeti ovde bez avatara i misliti da ne snosiš odgovornost nizašta a ovamo kao postoje neka pravila foruma koja mogu da se okače o kurac...kao pazite kako se obraćate drugima i ostale gluposti a ovde imamo na delu kršenje zakona po svim ovim stvarima koje sam izneo.Ovo je komotno znači najlaganije za prijavu na keca,ionako je ovaj ćumez odavno za gašenje što ne znači da ako ima ovakvih aktivnosti da to treba da se ignoriše iz fazona maaa dobro ko ovo još vidi.Kakav je to izgovor uopšte...pa pogledajte koliko je članova i gostiju svakog trenutka 24h ovde prisutno...nije malo,znači da ovo posećuje i gleda i dalje veliki broj ljudi iako ne ostavljaju komentare niti postuju bilo šta.Na kraju se čudimo zašto nam je ovako kako nam je i gde to živimo a onda ćemo posle ručka i kafice malo da zvirnemo na mračne kutke domaćih izopačenih sajtova i foruma da bacimo pogled i da nastavimo dalje sa životima gde smo svi bezgrešni članovi nekih porodica koje poštuju tradicionalne Srpske vrednosti koje su iznad svih u Evropi  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2025, 18:09:07 od Neron11000 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
mob
Apple iPhone 12, S21
@all

Hajde da se malo saberemo... Procitajte naslov teme i razmislite o sadrzaju koji se ovde postavlja. I oni koji postavljaju, i oni koji gledaju.

Za one koji postavljaju slike - batalite gluposti tipa poznate licnosti sa kitama - to cu uklanjati kad god primetim.
Slobodno budite devijantni u svoja 4 zida, ovde - jok.
Drugo - ako planirate da postavljate konstantno fejk slike par osoba - budite svesni da ce tema da zamre. Trudite se da postavljate slike po predlozima drugih clanova, jedino tako tema ostaje aktivna i dolaze i drugi.
Ako nastavite sa jednim istim ribama - tema se gasi, i mozda bude na kraju zakljucana, i ovako imamo prijave malo-malo.

Za one koji samo gledaju - slike koje gledate na poslednjih 10-15-20 stranica su AI generisane slike. To nije radio niko ko radi obradu slika, i samim tim izgledaju kao  - AI generisane slike. Toga budite svesni i tu nema pomoci.
Onaj ko zna da radi obradu slika - tesko da ce postavljati brdo slika ovde, za to treba i volje i vremena i znanja - da bi izgledalo iole realno.

Kada primetite budalastine sa kitama - prijavljujte - bice obrisano.

Obrisao sam nepotrebne poruke, ostavicu ove gde ste uleteli u rasprave, obrisao sam poslednjih 15-tak strana sve sa kitama sto sam nasao...
Ponasajte se.
Ovde niko nije placen, postavlja se na dobrovoljnoj osnovi, pa samim tim nikoga ne mozes ni usloviti ni naterati, ali se svi trudite po malo da budete tolerantni i da shvatite sta podrazumeva ova tema

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 917

di da budemo devijantni ako ne ovde pa ovo je forum za drkanje i gledanje fejk slika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
mob
Apple iPhone 12, S21

di da budemo devijantni ako ne ovde pa ovo je forum za drkanje i gledanje fejk slika Smile

Khm...  Smile

I pritom se misli na deo sa fejsk slikama cica koje od jednom imaju kite... Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 511
Kome smeta jaka kita? Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2025, 07:03:14 od karkat »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
Pošto nam je supervizor u elementu. Jedno pitanje. Zašto ste obrisali temu 'Poznata ličnost na koju sam upravu svršio'?. Znači ove fejk retardatacije mogu od poznatih a normalne realne slike poznatih ne mogu se kačit? Tema je bila aktivna. Mnogo ljudi je dolazilo. I opet ste je ugasili. Tako da mi nemoj davat savjete molim te o ponašanju i pravdi. Nego jednostavno činite ono što vama kurcu odgovara. Ne izlazite nama članovima u susret nikad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
Pošto nam je supervizor u elementu. Jedno pitanje. Zašto ste obrisali temu 'Poznata ličnost na koju sam upravu svršio'?. Znači ove fejk retardatacije mogu od poznatih a normalne realne slike poznatih ne mogu se kačit? Tema je bila aktivna. Mnogo ljudi je dolazilo. I opet ste je ugasili. Tako da mi nemoj davat savjete molim te o ponašanju i pravdi. Nego jednostavno činite ono što vama kurcu odgovara. Ne izlazite nama članovima u susret nikad.

Zato što je ta tema žargonski rečeno skliznula u drugom pravcu,nešto slično kao i ova.
Iako je otvorena i zamišljena da izgleda drugačije na kraju je postala leglo i stecište likova koji su gej i bi orijentacije i nikada nije bio fokus ni na jednoj ženskoj osobi nego su tu takvi likovi koristili da lociraju i startuju po inboksima non stop sve ostale koji su možda i bili strejt i okačili su nekada nešto na tu temu...uz ono standardno laganje i predstavljanje da ih loži ta dotična riba koju si okačio i onda ide ona standardica...eee na jel ga drkaš sada?Jel te loži ta i ta a ustvari lika ustvari loži drugi kurac i tu je kraj svake diskusije.
Onda su admini dobijali stotine prijava na dnevnom nivou od ljudi kojima je bio pun kurac da ih saleću pritajeni tigrovi i skriveni zmajevi...jednostavno rečeno tema je stvarala probleme a druga stvar je ta da se u tom periodu digla frka koju sam pomenuo u prethodnom izlaganju gde je par voditeljki prijavilo policiji za tehnološki kriminal svoje fejk i mnogo tribjut radova na sajtu xhamster + ono divljanje na telegram grupama tako da je i to zabiberilo priču da je sadržaj te teme visokog rizika i da može neko i ovde da pročešlja i iscima i ljude koji imaju veze sa ovim forumom jer su se najvećim delom kačile domaće voditeljke i pevačice.

Na kraju kada se podvuče crta da se ne pravimo ludi...bilo bi lepo da su admini od starta predvideli i podelili ovaj seks deo foruma i na likove koji su druge seksualne orijentacije mada sumnjam da bi to išta rešilo,jer bi im verovatno bio trip da se i dalje lažno predstavljaju što je i najveći problem uvek bio i ostao.Tako da ovo da se protrese na svim temama gde se navodno radi o nekoj ribi više od pola ljudi i to minimum su tu samo da bi ušli u priču sa drugim muškarcima na foru eee jel te loži ova i onda ide sve ovo navedeno gore  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2025, 17:41:24 od Neron11000 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
@all

Za one koji postavljaju slike - batalite gluposti tipa poznate licnosti sa kitama - to cu uklanjati kad god primetim.
Drugo - ako planirate da postavljate konstantno fejk slike par osoba - budite svesni da ce tema da zamre. Trudite se da postavljate slike po predlozima drugih clanova, jedino tako tema ostaje aktivna i dolaze i drugi.
Ako nastavite sa jednim istim ribama - tema se gasi, i mozda bude na kraju zakljucana, i ovako imamo prijave malo-malo.

Za one koji samo gledaju - slike koje gledate na poslednjih 10-15-20 stranica su AI generisane slike. To nije radio niko ko radi obradu slika, i samim tim izgledaju kao  - AI generisane slike. Toga budite svesni i tu nema pomoci.
Onaj ko zna da radi obradu slika - tesko da ce postavljati brdo slika ovde, za to treba i volje i vremena i znanja - da bi izgledalo iole realno.

Kada primetite budalastine sa kitama - prijavljujte - bice obrisano.

Smile Smile Smile

Svaka čast,sve direktno u metu  Smile Izložio sam iste ove probleme pre nekog vremena ovde na temi i pokušao da objasnim to što si istakao...razliku između nekog generisanog AI i montaže profesionalnog dizajnera uz pojašnjenje koliko treba zapravo vremena da se uradi nešto za razliku od ovoga 300 AI slika za 15 minuta.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2025, 17:33:42 od Neron11000 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
mob
Apple iPhone 12, S21
Kome smeta jaka kita? Smile

Normalnima  Smile

Odgovor na pitanje zašto je tema uklonjena si u većem delu dobio u Neronovom postu odmah ispod tvog.
One teme koje prave više problema i zbog kojih imamo pravnih komplikacija se sklone.
Da li će ikada biti ponovo otključane - pitanje je. Uglavnom - ne.

Ne vidim da sam ti davao savet o ponašanju i pravdi, i da - radimo ono što nama kurcu odgovara - forum nije javno dobro. Dok ste ovde - gledajte da se ponašate spram pravilnika i spram nekih normi koje su u svima nama.
Ako to ne radite - naše je da se umešamo, i to ne radimo da bi vama izašli u susret, već da bi forum nastavio da funkcioniše kako-tako. Niko od nas nije plaćen za ovo, svi smo tu na dobrovoljnoj osnovi, i trošimo svoje vreme da održimo neki red. Ništa više od toga.
Kada i ako preterate, i ako krenu prijave - naše je da reagujemo.

Živi bili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.