Na nasu zalost , u pravu si. Nisi rekao nista novo, svi mi to znamo samo sto si to pretocio u odgovor na forumu. Evo ja sam Diplomirani pravnik, radim u drzavnoj ustanovi. Imam 30 i nesto , prosecno lep, lepo se oblacim, itd. Normalan ... ali sve je to nedovoljno da bi ih imao sanse kod ovakvih riba... Sta kukam , to je normalno. Jednostavno trziste odredjuje vrednost. One hoce sto bolje , sto sigurnije, sto vise. Da imamo kao da im ne bi dali. Jedno sa drugim ide, sto rece moj drugar, dobra kola i dobra riba idu zajedno. Tako da nam preostaje da zasucemo rukave i bavimo se privatnim biznisom, legalnim, nelegalnim, (ili unosnim sportom, fudbadl, kosha...ali smao ako ste naj. pa da zaradite dosta) i dodjemo do ovakvih riba. One su kao skupa roba, ako si bogat furaces dobra kola, odecu, bolji namestaj u kuci, jedno sa drugim ide, one su artikal koji bi isao uz nas kao sto bi one nosile skuput tasnu oko ruke. Verovatno i imaju mozga kao ta tasna, i to prazna. U bezi slikanja za net, poziranja- ranije je izlazak nekih slobodnijih slika, pin up slika u javnost bilo moguce samo preko novina, to znaci retko koja je mogla tako da se proslavi, a osim toga, to je bilo nedolicno. Danas svaka moze to da uradi preko fb profila, ili ovakvih foruma i postane popularna sto vuce, neke poslice, bolje udvarace, vece sanse uzivotu. Primer je Stanija Dobrijevic. Soraja, Blondie i milion njih u najavi, Pao je drustveni moral, stege drustvene i sve se moze. Primecujem da tehnoloski razvoj civilizacije pomaze emancipaciju zena. U ovom smislu, najvise. a sada dosta price, daj da ga bacim u nesvest na one dve...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2013, 08:12:28 od sexyfun »
Sarmash je kacio ranije kvalitetnije slike. . . Sad samo ove silikonske cave, koje izgledaju ko trandze sa naduvanim ustima. . . Par novih ljudi koji kace da kazem prizemnije ribice imaju dosta kvalitetnije postove. . . ovo kazem bez namere da uvredim korisnika ''volimsarmu7''. . . A sto se tice komentara o ovim sponzorusama, realno, bilo ko od nas da je sa takvom ribom, okrenuo bi je za vece i vise je ne bi pogledao (posto doticne imaju samo jednu funkciju sa nase tacke gledista), tako da nema potrebe teziti ovakvim ribama ili zaliti za istim. . .
Nadam se da ste vi neki klinci. Ko se jos normalan pali na napucane silikonske drolje, to sluzi eventualno da izdrkas kitu po sisama i ustima, a za devojku biras neku normalnu, obrazovanu, emancipovanu devojku. Mislim s koje planete ste vi pali.