Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasperksy Gaming festival 2011.  (Pročitano 1022 puta)
20. Maj 2011, 04:50:59
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Kasperky Gaming Festival je projekat pokrenut prošle godine i namenjen je profesionalnim gejmerima koji imaju takmičarskih ambicija i žele da provere u kakvom stanju je njihova forma brušena svakodnevnim igranjem popularnih igara.

Festival će biti održan u prostorijama Doma Omladine u Beogradu 28. i 29. maja sa početkom u 10 časova i trajaće sve do 22 časa. Festival organizuju KGB, Klan RUR, Hobby Store, C22, Ustanova kulture Parobrod i Computer Land. Kvalitetan program je pored takmičarskog dela upotpunjen sajamskom izložbom najnovijih grafičkih komponenti a očekuje se i prisustvo svih kompanija koje se bave razvojem igračih platformi i koje će predstaviti inovacije u oblasti ove industrije. Zvaničan turnirski deo je organizovan na sledeći način.

Najveća nagrada je izdvojena za igru u kojoj je i najveća konkurencija i čije ime nije teško pogoditi – Counter Strike. Nagradni fond za najbolje u ovoj igri iznosi 150.000 dinara a predviđene su i razne robne nagrade. Organizator Counter Strike turnira je poznata igraonica KGB, a ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u nadmetanju sa ostalim igračima možete se prijaviti na web stranici pomenute igraonice ili poslati prijavu na turnir@kgb-hq.com.

Klan Rur je organizovao takmičenje iz popularne strategije DotA gde će se učesnici nadmetati u timovima od po petoro ljudi. Nagradni fond je nešto skromniji nego za prethodni turnir i iznosi 50.000 dinara uz takođe obezbeđene robne nagrade. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na www.klanrur.rs. Ukoliko ste ljubitelji igara sa kartama, YU-GI-OH kartična igra će biti pravo mesto za Vas.

Ljubiteljima lige šampiona će na rapolaganju biti najmoćnija multimedijalna kozola PS 3 na kojoj će se zaljubljenici u PES boriti za trofej u bojama svojim omiljenih evropskih klubova. Prijavu za YU-GI-OH možete poslati klubuC22 ili ustanovi kulture Parobrod, a ukoliko ste zainteresovani za PES savetujemo vam da što pre kontaktirate COMPUTERLAND i obezbedite sebi mesto za konzolom. Promotivni deo turnira je rezervisan za Guitar Hero, WARHAMMER fantasy battles i WARHAMMER 40k kao i kartičnu igru koja predstavlja nezvanično prvenstvo svemira Magic the Gathering.

Izvor: PcPress
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
I'm so there! Jos ako mi kolokvijum bude u subotu ujutru ima da kampujem ceo vikend u Domu Omladine.
Drago mi je sto ce biti WH 40k, to nisu mogli da organizuju dok se odrzavalo u Expo centru.
Nego, zna li se da li ce Guitar Hero biti turnir ili promocija i da li imati ceo bend?
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.60
mob
Tel.Me Your.Number
Sreća njihova... imam ispit prvog.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
profesionalnim gejmerima

Ne znam za vas, ali ako neko zabavan hobi pretovori u profesiju, nešto što se radi profesionalno uglanvom implicira da nema zabave, da je mrtav ozbiljan i da je sve što je bitno manimiksiranje do pobede, meni se od toga prevrće stomak.

A sama činjenica da postoje ljudi koji ne samo da jesu profesionalni gejmeri, već ljudi koje ih prate i indetifikuju se kao fanovi, me tera da legnem na kolene i molim se za nuklearni holokaust.

To reče neko ko je odrastao sa džojstikom u ruci.

Ali dobro, opet mi je drago gde ljudi mogu da se skupe i podele svoju ljubav prema ovom hobiju.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 02:09:12 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung Galaxy Ace
A moze i da implicira da je profesionalac u svom poslu prvenstveno jer zaradjuje pare i zivi od toga sto radi...sta mislis na to? Smile
Ne znam, ako nikad nisi cuo, ali postoje timovi i organizacije koje se bave samo gamingom i zive od toga, pa ne znam kako to moze da se nazove hobi? Smile
Drugo jer je expert u svom poslu u kojim se bavi profesionalno naspram amatera kojima je ovo samo hobi i nemaju nikakav benefit
Ne znam sta pricas, ali ovo sto si reko je kao kad bi reko da ti se prevrce stomak od profesionalnih igraca nekog sporta koji su svoj hobi pretvorili u profesiju i zive od toga Smile
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple iPhone
naspram amatera kojima je ovo samo hobi i nemaju nikakav benefit
Zabava nije "benefit"? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A moze i da implicira da je profesionalac u svom poslu prvenstveno jer zaradjuje pare i zivi od toga sto radi...sta mislis na to? Smile
Ne znam, ako nikad nisi cuo, ali postoje timovi i organizacije koje se bave samo gamingom i zive od toga, pa ne znam kako to moze da se nazove hobi? Smile
Drugo jer je expert u svom poslu u kojim se bavi profesionalno naspram amatera kojima je ovo samo hobi i nemaju nikakav benefit
Ne znam sta pricas, ali ovo sto si reko je kao kad bi reko da ti se prevrce stomak od profesionalnih igraca nekog sporta koji su svoj hobi pretvorili u profesiju i zive od toga Smile

Mogu ja da okačim još brdo primera ako hoćeš.

Da, od ovakvih kretena koji predstavljaju prosek nekoga ko ozbiljno svhata igre, mi se prevrće stomak. Nisu svi takvi, ali tvrdim da ogroman broj jeste.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 14:01:40 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 397
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung Galaxy Ace
Cvijo slazem se da je to sto si pustio na klipovima kretenizam ali momci ulazu ogromnu energiju i vreme u to sto rade pa se nekad desi i takav ispad (mada kolko vidim ovo su sve WoW pro igraci)
I to opet moze da se poredi u neku ruku sa drugim sportovima napr. tenis kad razbijaju reket itd itd.. Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 15:13:44 od kupus27 »
IP sačuvana
social share
Ovde pise neka mudrostSmile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Nisam nesto video da Ftal1ty razbija tastature, doduse njega niko da pobedi pa je mozda i zbog toga  Smile

Ne znam kakvi su ljudi na domacim CS i Dota turnirima ali su Kvejkeri i UTvare skroz kul i luda ekipa, atmosfera na tim turnirima je uvek drugarska, opste zezanje, ako si novajlija ili igras protiv nosioca turnira oko tebe se skupe ljudi pa navijaju i dele savete... Nagrade doduse nisu nikad hiljade (desetine hiljada) evra pa je moguce i zbog toga
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Jel ima Company of Heroes na turniru?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.