Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vampire: The Masquarade  (Pročitano 467 puta)
31. Dec 2004, 02:01:31
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Imam verziju sa normalnom instalacijom, znaci ne moram da pravim virtuelne diskove kao kod velike vecine verzija.

Medjutim, to je izgleda ovoga puta problem. Tice se oficijelnog patcha.
Verovatno mi nece igra raditi kada ga instaliram jer jos uvek ne postoji crack za taj patch. Da li sam u pravu?

Onako, da imam verziju sa kojom moram da pravim virtuelne drajvove, ne bi bilo problema, jer igru startujem sa virtuelnog, tako da je "obmanem" da je original.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Pa jel' ti toliko bitan patch? Mislim, sta ispravlja da ti je zaista neophodno? Inace igra je mene licno zesce razocarala nakon fantasticnog arcanuma (da ne pominjem fallout) Troika tone sve dublje i dublje (prvo Temple Of Elemental Evil pa ovo).
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Paaaa... ne znam da li mi je toliko bitan, iskreno, ali ja volim da imam sve moguce patch-eve pre nego sto pocnem da igram neku igru pa taman ne imao nikakve vajde od njih. Smiley Ispravlja bag u crkvi, kada treba da se uskoci u neki camac - kazu da se pojavljuje bukvalno svima. Mada sam nasao resenje tog problema i bez patch-a.

Ja nisam igrao ni fallout ni arcanum. Zamisli. A svi pricaju o njima kao o dvema najlegendardnijim igrama ikada. Kada su one izasle, jer ja sam svoj prvi ozbiljniji PC kupio pre dve i po godine.

Mislim da nema smisla da ih sada igram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Arcanum je izasao otprilike kada si ti kupio komp a fallout mnogo ranije. Po meni licno ako volis rpg-ove onda Arcanum nikako ne smes da propustis grafika jeste arhaicna (mada ne preterano efekti magija su vrlo lepi npr.) ali je prica nacin izvodjenja i kako je to sve uklopljeno u jednu skladnu celinu je nesto neprevazidjeno do sada (a bice tesko prevazici i ubuduce). A sto se tice patch-a sacekaj malo dok se ne pojavi crack za tu verziju igre (a sigurno ce se pojaviti Wink )...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.