Ko bi ga znao. Ja iz ciste znatizelje o cudu koji "jede malu decu" tj. hardverske resurse instalirao ovu igru na Bartonu 2500 sa 1Gb rama i doduse zastarelom Fx 5200 na kojoj radi Call of duty2 u 800x600 bez seckanja dok Quake4 daje do znanja da je vreme za novu grafiku ali ipak igrivo po nekim normalnim normama, ali F.E.A.R., eeee, to je vec druga prica - na 800x600 gotovo da i ne radi(vuce se ko crv sa jezivim seckanjem i vucaranjem), neigrivo! Jednostavno da ima i bolju grafiku od Far Cry igrice a verujem da nema koja je btw. radila i na GeForce2 karticama pristojno ne bi trebala da zahteva toliku alu od graficke karte, a zahteva. Verujem da je namerno tako i pisana samo radi pospesnije prodaje hardvera i nista vise. Zato je iz bojkota brisem sa C: i ne razmisljam vise o tako necemu koje samo navodi lakoverne da bace kojih 500€ za samo graficku kartu i potpomognu jadnu NVidiu ili ATI vracaju na noge. Ako pomogne ovo @Roksab ova verzija koju ja imam ide na instalaciu preko virtuelnog drajva, bla, bla. Mozda je do same verzije koju si nabavio ili do hardvera(sto je najverovatnije). Savet: b o j k o t ! ! !
e pa onda ja necu da uzimam tu igru, sigurno nece raditi jer imam 'samo' 512MB rama i GF5200. q4 veoma relativno radi - nekad glatko kao Doom3 (isti endzin) a nekad slow-mo. kao sto je cigla tel. rekao - sve je to deo master plana da bi smo kupovali graficke od 500$ (ili jos gore konzole), neoptimizovano koliko god je to bilo moguce. pa bre xbox koji ima Geforce 3 vrti Riddicka bez problema dok za tako nesto moras da imas zavidno brz komp!
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
anti blaxx je programcic koji premoscuje novu zastitu u safe-disc-u za q4 npr. nova zastita koja je ubacena ima tzv. crnu listu aplikacija medju kojima su i daemon tools, tako da vise nije moguce mountovati pirata sa dtools-ima posto igra i dalje odbija da se pokrene...
bi, da je legalno, ovako ne verujem, zovite technical support ... ne, nazalost ne mogu, posto bi se to kosilo sa nekim principima koji vaze na ovom forumu, a sem toga izguglaj malo imaju uputstva na mali milion mesta...
A, jos pored "svega toga" na piratskom disku tj. dvd-u gde je smestena najnovija hardverska "testerusa", tj. igra uglavnom pored programa za virtuelni cd ima i po jedna aplikacija za uklanjanje tkz. "crnih lista" tipa anti-blaxx, sr_stop,...
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Unapred sto bi i kupovao original zbog jedne igrice i sto bi menjao kompijuter unapred igrica je smor igraj Half-Life 2 episode one za 3-4 meseca izlazi episode two
Jel zna neko da mi javi onaj aktivacijski kod sa cd-a za fear extraction point kod mene ima 16 znakova a treba 20 pa ako neko zna neka mi javi d.ozegovic@blic.net
« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 03:05:37 od dareBL »
Jel zna neko da mi javi onaj aktivacijski kod sa cd-a za fear extraction point kod mene ima 16 znakova a treba 20 pa ako neko zna neka mi javi d.ozegovic@blic.net
ovo spada u piratske poslove a Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
i da izvadio si temu iz katakombi ovde ide jedan fat lock