Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 18:28:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 866561 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
RAFAEL BENITEZ  Smile

Ne znam koliko imas godina i koliko pratis Inter, ja pratim od 93-94... Dete sam jos bio... Nije se desilo da ne odgledam jednu tekmu Intera u ligi i da me totalno boli qrac... E totalno me boli qrac...

U sustini ja sam navijac Zvezde pa nije ni cudo sto me boli, medjutim simpatizer sam Intera, pa me mnogo nervira sve sto se desava oko i u interu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ma ovo nije upuceno tebi  Smile ti napises realno kad ti smeta i vidim po postovima da ti Benitez ide na polni organ,a veruj mi ide i meni,iako nisam zeleo da mu sudim unapred...

Ovo je tekst upucen onima kojima Inter smeta sta god da uradi,i gde idu toliko daleko da im na kraju smeta frizura trenera golmana iako sve osvoje cisto da bi nesto prokomentarisali a sta Interu ne ide u prilog...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Benitez. Sramota je da Inter od prvaka Evrope spadne na te grane da se bori za Ligu Evrope a to ce se desiti ukoliko ovaj ostane trener nekoliko godina

Navijam za Zvezdu (i donekle za Liverpul) a ove ostale samo vise ili manje simpatisem. U sustini svejedno mi je ali iskreno, draze mi je da Inter osviji Skudeto nego npr Juventus koji jednostavno ne podnosim kao klub a kada pisem ovde cisto se osvrnem na zvanicno stanje i neku njihovu utakmicu koju pogledam

Citat
da cete da kazete "jadni su im dresovi"
i to su vec neki rekli  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jes, dresovi su ruzni. Back to 90s... Medjutim koga boli uvo za dresove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Падрино овај Интер ти је по свему сличан као онај од пре Муриња. Једаина разлика је Снајдер, први играч који зна да игра фудбал у Интеру у последњих не знам колко година. И Мурињо кад је дошао ја сам рекао да има јако пуно да се ради да би то била екипа, а он је са тим тимом ипак направио шта је направио. Ал он је Мурињо. Сад кад га нема види се каква је то екипа, Бенитез је ту потпуно небитан. Ово може само Мурињо да води и да направи нешто. Екипа је 'мало јача', трофеје је узео Мурињо а не Интер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Najbolji trener svih vremena... Ono sto on moze da napravi za godinu dana ne moze niko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
A pre Murinja Inter nije imao dobru ekipu i borili su se za opstanak  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Realno imao je Inter i za vreme Murinja jednu ruznu ekipu... Takvu je igru postavio Murinjo...

I nasi najbolji igraci su mahom prepotentni egoisti... Onaj Sneijder bi radije sutnuo nego leba da jede... Tehnika mu je ok al je slab ko pcka, pa je svaki duel pao, medjutim ima pas i sajbu odlicnu...

Eto je trkac... Njemu il ide ili ne ide...

Al ako hoces titule, namestis igru za gospodara... Il Principea... E to je pravi spic... Ne za ovog indijanca... Trpace on ovako... I bicemo 6. ili 7.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 13:32:22 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Koga vi sto pricate protiv Intera ne volite?Da li je to Inter kao klub i institucija ? Da li su to "losi igraci" koji su trenutno clanovi kluba ? Da li to sto imaju loseg trenera bez karaktera ? Da li to sto Morati i Branka dovode pojacanja a ne trener kao sto je to bilo sa Murinjom ? Da li to sto je Inter nastao od odpadnika iz Milana koji su forsirali i zalagali se za strance u Italijanskom fudbalu ? Da li zobg toga sto su mnogi veliki igraci lose prosli u Interu ?

Ili zbog toga sto je toliko za vas "ogavni i ruzni klub" ipak osvojio LS,odnosno sva tri trofeja u jednoj godini sto je strahovito tesko,pa vam prica pada u vodu ?

Jer se iznova vade novi podaci,ja zelim da pricao o jednoj stvari...kada neko kaze Inter,vi se javite "sta je Inter osvojio?" kad osvoji,kazetete "riuan fudbal" na kraju cemo da dodjem da cete da kazete "jadni su im dresovi"...ili "ne volim ih jer Morati nosi naocare"

Zato zelim konkretan odgovor sta vama u stvari smeta vezano za Inter,cini mi se sve ovo sto sam nabrojao...

Sta nama konkretno smeta.
Na pr. meni totalno antipatican klub(nikako da ga mrzim,ne navijam ja za strane klubove).

Nikad se nijesam odusevio igrom Intera.
Svaki iole meni simpatican fudbaler je zavrsio lose u Interu.

Da li je Inter osvojio nesto,mene apsolutno zabole tuki,sem kada se vodi polemika o dva kluba,na pr. Inter vs Lece i onda se polemise.

Mene,kao nijemog posmatraca i ljubitelja fudbala,Inter nikad nije privukao paznju.Da kazem "aj,sad cu da gledam Inter,iako igra sa Katanijom".Zasto?Zato sto pravi ljubitelj fudbala (ne navijac Intera) nema u cemu da uziva.

A uzmemo li drugu stranu.Milan rado i cesto gledam jos od 2001,2002 jer za svo ovo vrijeme mi je vise privlacio paznju kao ljubitelju fudbala.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Citat
Sta nama konkretno smeta.
Na pr. meni totalno antipatican klub(nikako da ga mrzim,ne navijam ja za strane klubove).

Nikad se nijesam odusevio igrom Intera.
Svaki iole meni simpatican fudbaler je zavrsio lose u Interu.

Da li je Inter osvojio nesto,mene apsolutno zabole tuki,sem kada se vodi polemika o dva kluba,na pr. Inter vs Lece i onda se polemise.

Mene,kao nijemog posmatraca i ljubitelja fudbala,Inter nikad nije privukao paznju.Da kazem "aj,sad cu da gledam Inter,iako igra sa Katanijom".Zasto?Zato sto pravi ljubitelj fudbala (ne navijac Intera) nema u cemu da uziva.

A uzmemo li drugu stranu.Milan rado i cesto gledam jos od 2001,2002 jer za svo ovo vrijeme mi je vise privlacio paznju kao ljubitelju fudbala.

Pa ti onda idi na temu Milana i divi im se, sta radis ovde ako ti je Inter antipatican?

Sta vise, kako mozes da komentarises ako ne gledas Interove tekme?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 369 370 372 373 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 18:28:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.