Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 17:17:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 853915 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Goranac
Opet pricas o golovima kao da si gledao samo izvestaj,bas si izgleda limitiran i intelektom,a ne samo fudbalskim znanjem,zao mi je sto gledas tekmu a ne vidis ono najbolje,nego mislis da pratis,a pojma nemas sta se desava,zao mi je takvih momaka...

Milan je imao igraca vise oko sat vremena(da zaokruzim) a to se na terenu nije ni videlo,da si posmatrao tada reakcije Murinja,da si na terenu video kako su skupili i sta su uradili,a da pri tom niko nije ispao,video bi sta znaci trener i kontinuitet treninga i jedan sklad igre i sistem...Ali ne vidis ti to,za tebe je najvaznije da pricas da li je bio faul i koliko je Pandev gurnuo loptu napred kod izvidjenja,ti smatras da je to resilo tekmu  Smile

Svakako,gro stvari ne umes da vidis,ali ti Murinjo smeta i onda ti ne valja i kad dobiju gradski derbi koji gleda ceo svet sa igracem manje sat vremena protiv ekipe za koju se pricalo da ce da ih dobije,i da ce Ronaldinjo da resi utakmicu i ostale gluposti koje sve nisam cuo ovih dana i procitao...Ni to ti ne valja,jer ga ne volis...

Voleo bi da tako kazes lepo "ne volim ga" i onda bi te razumeo,ovako da ti komentarises golove i pricas kako nista sem toga nisi video je tuzno...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Dobro.
Vidim imas problem u glavi,ali,to je normalno u danasnje vrijeme.

Prvo i osnovno,kod Intera i njegove igre vec 30 godina nema nista vrijedno i nema sta da se vidi.

Drugo.Nemam zelju da polemisem u ovom trenutku.Imao sam tezak dan na poslu..A jos da slusam "znalce" kao ti,nemam namjeru.Kad budem raspolozen,napusicu te perfektno,sad poz.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ajde,jedva cekam  Smile

samo daj napisi i nesto vise,sem analizu golova i to kako su sticaj okolnosti,daj nesto i pored toga...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
Padrino sinoc se igrao mnogo ruzan fudbal Inter nije nista bolje igrao od Milana iskoristili su svoje sanse Milan nije i
zato su pobedili po tvojoj prici Murinjo je sinoc odradio fenomenalnu taktiku,a ta taktika se sastojala od dugog pasa Milito ili Pandev pretrce Milanovu odbranu i eto gola
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Padrino sinoc se igrao mnogo ruzan fudbal Inter nije nista bolje igrao od Milana iskoristili su svoje sanse Milan nije i
 zato su pobedili po tvojoj prici Murinjo je sinoc odradio fenomenalnu taktiku,a ta taktika se sastojala od dugog pasa Milito ili Pandev pretrce Milanovu odbranu i eto gola

Ok,da li mislis da je taktika samo napad,da li se secas sta su ljudi pricali za Ronaldinja i u kakvoj je formi,ja ga sinoc nisam video ni u situaciji kada je Milan imao igraca vise na terenu,Santon zatvorio Bekama,Ambrozini nije postojao,Gatuzo je morao da se ubacuje napred a zato je ostavljao jako puno rupa iza sebe i otvarao je kontru,Pirlo je jedino nesto pokusavao i bio neko ko je prkosio na momente...Sto se Interovog napada tice,Saradnja dvojice spiceva,drugi plan Snajdera,a da nije dobio crveni,napad bi isao vise preko njega i po zemlji,posto je dobio crveni,moralo se dugim loptama,jer nije bilo igraca tipa Snajder,zar ne mislis da je mozda trebalo Muntariju da se daje lopta,u deo terena gde stoje Pirlo,Ambrosini i gatuzo? Duge lopte su posledica crvenog... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6700
sinoc je cela ekipa Milana igrala lose
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
ajde,jedva cekam  Smile

samo daj napisi i nesto vise,sem analizu golova i to kako su sticaj okolnosti,daj nesto i pored toga...

Kada budem imao malo vise vremena i malo vise zivaca,koje mi nisu kidali moroni(kolege) rado...Ovako imam zivce sao za golove i da kazem da je Murinjo sranje. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
boze sto su ovi milanezi ljubomorni  Smile .... he he

sinoc je cela ekipa Milana igrala lose
tj inter je fizicki i psihicki pripremljen jako jako dobro sto se nemoze reci za milan, forsiraju ronaldinja i cekaju da resi tekmu sam i ako je lik bleda senka starog ronija... sto je murinjo znao i uspeo i sa 10 igraca , znaci zatvoriti ronaldinja i kraj price! Falio im je pato dosta mada i to im je mala uteha...

a sto se tice murinja hahaha kakvu je facu covek slozio (na foru "pffff gle ovog sabana ronaldinja idi kuci majmunce) prosle fantasticne odbrane penala najboljeg golamana u italiji ...

nabicemo komplexe ovim milanezima  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson xperia m2
Ma sta se palite,rezultat govori svoje...
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
lagano samo  Smile Smile Smile opustite se
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 17:17:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.