Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 814 815 817 818 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 426440 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Лакше је избројати оне који нису били повређени.

То су, чини ми се: Валдес, Абидал, Иниеста и Ћави.

Мислим да су сви други имали "принудна одсуства".
gresis i abidal je bio povredjen,a takodje i iniesta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Dos Santos ne želi na posudbu

Giovanni dos Santos nije se uspio nametnuti treneru Rijkaardu, no izgleda kako neće niti dobiti priliku pokušati isto kod novog trenera Josepa Guardiole...

Mladom Meksikancu predviđa(la) se sjajna karijera, no prva sezona u seniorskoj momčadi nikako nije protekla po planu. Naime, od 28 nastupa koliko ih je skupio za prvu momčad - rijetko je koji opravdao velika očekivanja. S obzirom da mladi krilni igrač ima 19 godina sve se glasnije počelo pričati o posudbi, no igrač ne želi niti pomisliti na takvu opciju: "Ako odem, ne vraćam se. Ja sam osoba koja vjeruje kako čovjek treba zatvoriti poglavlje kako bi otvorio drugo, a onda nema natrag."

Koliko mladom Meksikancu znači Barcelonu čiju je mladu školu završio najbolje opisuje sljedeća izjava: "Sve što želim jest uspjeti - bilo to u Barceloni ili nekom drugom klubu." Za usluge "nasljednika Ronaldinha" kako su ga najavljivali (zapravo, ove sezone zaista igra kao Ronaldinho - isto ove sezone) već su raspitivali Chelsea, Tottenham i Manchester City tako da je sve izglednije kako će i Ronaldinho i njegov nasljednik napustiti Nou Camp. Dosta je "Ronaldinha" u Barceloni. U svakom pogledu...

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
A mogli su dobiti Lippija...

Nakon katastrofalne sezone u kojoj su ponovno ostali bez trofeja, Barcelona je smijenila Rijkaarda, a na klupu je, vrlo brzo i bez traženja drugog rješenja, postavljen Josep Guardiola...

Frank Rijkaard otišao je iz Barcelone nakon druge sezone bez trofeja i nakon što se uspio sukobiti s nekoliko važnih igrača. Klub je odmah reagirao i predsjednik Laporta objavio je kako na klupu na kraju sezone sjeda klupska legenda Josep Guardiola, no pitanje je: je li Barcelona mogla bolje proći?

Bivši trener Juventusa i Intera, koji je osvojio sva veća natjecanja u Italiji i Europi Marcello Lippi rekao je: "Da me Barcelona zvala - najmanje što bih sigurno napravio je otišao na razgovor." Lippi je bez posla od 2006. kada je osvojio Svjetsko prvenstvo s Italijom. Možda Guardiola bude pun pogodak, no dojam je kako je Guardiola postavljen na mjesto glavnog trenera prvenstveno zato što je Katalonac. Hoće li takav odabir Barcu (još) koštati, saznat ćemo sljedeće sezone...

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kuman: Valensija je bila velika greška, mogao sam u Barsu

Ronald Kuman je konačno javno priznao da je njegov prelazak iz PSV Ajndhovena u Valensiju bio velika greška i rekao je da su se na Mestalji dešavale čudne stvari.
Holanđanin, koji je dobio otkaz pre nešto manje od mesec dana, otvorio je srce u intervjuu TV stanici Het Gesprek i rekao je da odlazak na Mestalju nije bio uopšte dobra ideja, kao i to da je tamo imao dosta problema.

"Zažalio sam zbog odlaska u Španiju, ali bi mi bilo krivo i da sam odbio ponudu. Ne zbog PSV Ajndhovena, jer su se tamo već spremali za smenu na klupi. Martin Jol je već bio sigurna opcija, a moj transfer im je doneo dosta novca. Žalim zbog toga što sam sebi zatvorio neka velika vrata. Da sam ostao na Filipsu možda bih sada bio prvi trener Holandije, a možda i Barselone. Znam da sam bio na njihovim spiskovima želja", rekao je Kuman.

Bivši reprezentativac "lala" je imao očajne rezultate sa "čezima", a nije mu pomoglo ni to što je osvojio Kup kralja. Kako on kaže, mnogi su videli njega kao jedinog krivca za loše rezultate.
"Dobar deo mojih bivših igrača je krivio isključivo mene za loše igre Valensije. Čudno je to i što su igrači na koje više nisam računao (Kanjizares, Albelda i Angulo) nastavili sa treninzima. Oni su bili sa ekipom, išli su u svlačionice i tamo su stvarali veoma negativnu atmosferu uz podršku još nekih igrača, kao što je Hoakin. Ti igrači koštaju 30 miliona evra, a klubu su efektivno vratili možda 30 evra", rekao je Kuman.

Kuman je rekao da sada želi samo da se odmara:
"Odmor je nešto što mi je zaista potrebno. Već deceniju se bavim ovim poslom i mislim da je vreme da se malo distanciram. Posle odmora ću da se fokusiram na ličnom planu pre nego što preduzem sledeći korak."

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
tu tu..daleko bilo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
a danas citam kad smo god te valensije da zigic zeli i dalje u valensiji da bude  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
a danas citam kad smo god te valensije da zigic zeli i dalje u valensiji da bude  Smiley 1

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95

Smile
pa ni meni nije jasno,ali na b92 u teletekstu sam procitao,no to je problem njegov i valensije,ako je budala nek ostane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide

Smile
pa ni meni nije jasno,ali na b92 u teletekstu sam procitao,no to je problem njegov i valensije,ako je budala nek ostane

e sad sam razumeo sta si rekao Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Citat
." Za usluge "nasljednika Ronaldinha" kako su ga najavljivali (zapravo, ove sezone zaista igra kao Ronaldinho - isto ove sezone) već su raspitivali Chelsea, Tottenham i Manchester City tako da je sve izglednije kako će i Ronaldinho i njegov nasljednik napustiti Nou Camp. Dosta je "Ronaldinha" u Barceloni. U svakom pogledu...
Smile Smile Smile
Kako kenjaju, ali je dobro rečeno.
Mislim da bi se Đovani dobro uklopio u ekipu Rome ili Mančester Sitija. Čelzi izgleda očajnički traži krilnog napadača, ali mislim da neće biti ni od Robinja ni od Dos Santosa ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 814 815 817 818 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.