Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 426510 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Po čemu se Decova uloga sada i Decova uloga u mojoj formaciji razlikuju?

Po čemu bi ta moja obrana sa 3 čovika bila nesigurnija od sadašnje Barcelonine obrane u kojoj straga ostaju 2 čovika, jer bekovi više sudjeluju u kreaciji nego u obrani?

Po tvome ispada da je Deco samo i jedino upotrebljiv ka mezzopunta, a to uopće nije istina
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 13:23:10 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Деко игра и одбрану и напад у Барселони. На крају утакмице увек има 10-11 километара претрчаних.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne razmislam o deku samo kao o poluspicu, ali to je covek koji je pre svega plejmejker i slabo igra odbranu jer je i fizicki slab i ne toliko brz..njegova pozicija bi se dosta razlikovala od danasnje jer bi imao vise defanzivnih zadataka

po cemu se onda tvoja postava i danasnja barsina razlikuju???

danasanj barsina postava ima 3 coveka jer jedan bek uvek ostane nazad...a drugi bek pomaze napadu,tesko da ce oba beka biti u napadu....

ne znam uopste zasto si  pomenuo postavu 3-5-2...jel rijkard nije uspesan sa ovom,jel mislis da nije izvukao maksimum??jel nisu igrali par sezona najbolji i najlepsi fudbal???

u danasnjem fudbalu postava na papiru je stvar koja se samo uslovno prihvata.....od tekme do tekme sa drugim zadacima(pojedinacnim) postava se menja , i uspeva tim koji ima najfleksibilniju postavu..

kolko sam ja mogao da shvatim tebi se trenutna barsina postava ne svidja jer ronaldinjo igra mnogo levo kao winger???pa si ga samo prebacio u sredinu,+ si zamrotu i beletija racunao kao sredinu...to ti je maltene ista stvar...tvoja postava moze  i da se protumaci kao 5-3-2.....a moze i kao 3-4-1-2...sve zavisi....znas kako kazu sto ljudi, sto cudi, dvesta sisa Smile

e sad kako bi ti rekao "cuj stari" moram da idem imam kolokvijum iz porodicnog prava....ti to sigurno razumes

Smile                  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ne razmislam o deku samo kao o poluspicu, ali to je covek koji je pre svega plejmejker i slabo igra odbranu jer je i fizicki slab i ne toliko brz..njegova pozicija bi se dosta razlikovala od danasnje jer bi imao vise defanzivnih zadataka

Deco ne igra slabo obranu... igra u obrani čak natprosječno dobro... Obrati malo pažnju na njegov radijus kretanja

po cemu se onda tvoja postava i danasnja barsina razlikuju???

danasanj barsina postava ima 3 coveka jer jedan bek uvek ostane nazad...a drugi bek pomaze napadu,tesko da ce oba beka biti u napadu....

Po čemu se razlikuje - bekovi više sudjeluju u igri, Ronaldinho centralno, Edmislon libero, dva stopera ne igraju zonu... po dosta toga se razlikuje

ne znam uopste zasto si  pomenuo postavu 3-5-2...jel rijkard nije uspesan sa ovom,jel mislis da nije izvukao maksimum??jel nisu igrali par sezona najbolji i najlepsi fudbal???

u danasnjem fudbalu postava na papiru je stvar koja se samo uslovno prihvata.....od tekme do tekme sa drugim zadacima(pojedinacnim) postava se menja , i uspeva tim koji ima najfleksibilniju postavu..

To san spomenija samo rasprave radi... iskreno - jebe mi se kako igra Barcelona... bitno mi je da gubi

A to šta Barcelona igra "najlipši" nogomet oni mogu, s oproštenjem, nabit na kurac ako nemaju pobjede i titule. Lipota se boduje u umjetničkom klizanju, a u nogometu još uvik - ne.

Naravno da je postava uvjetna, i da dosta ovisi o stanju na terenu, ali nije isto igraš li sa 4 u liniji ili sa liberom, nije isto igra li ti glavni igrač na krilu ili centralno, nije isto igra li ti glavni napadač ka "target-man" ili dolazi iz drugog plana...

kolko sam ja mogao da shvatim tebi se trenutna barsina postava ne svidja jer ronaldinjo igra mnogo levo kao winger???pa si ga samo prebacio u sredinu,+ si zamrotu i beletija racunao kao sredinu...to ti je maltene ista stvar...tvoja postava moze  i da se protumaci kao 5-3-2.....a moze i kao 3-4-1-2...sve zavisi....znas kako kazu sto ljudi, sto cudi, dvesta sisa Smile

e sad kako bi ti rekao "cuj stari" moram da idem imam kolokvijum iz porodicnog prava....ti to sigurno razumes

Smile                  Smile

Nje baš isto.. ka šta san već reka... i nije da mi se ne sviđa.. to je bilo samo moje teoretiziranje, u svrhu rasprave.. ponavljan - ako Barcelona gubi, jebe mi se kako igra - ja san zadovoljan

I izraz je - 100 ljud 100 ćudi, 100 žena 200 sisa  Smile

Sretno na kolokviju... Pozdrav!!!  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Eto'o Plans Barca Stay

Samuel Eto'o has rubbished the idea that he will leave Barcelona for the Premiership in the summer.

The Cameroon striker has been linked with an end-of-season switch to England following three years at Camp Nou.

UEFA Champions League finalists Liverpool, and Premiership champions Manchester United, have both been mooted as fans of the prolific hit-man.

Though Eto'o was open-minded about playing in England later in his career, the 26-year-old confirmed he will be a Barcelona player next season.

"I have not heard anything," said Eto'o at an event run by the www.feelfootball.com debate website with regard to the rumours.

"These kind of things are usually just speculation and don't come through to me.

"I am happy at Barcelona and will definitely be here next season.

"I have no idea where I will be in a few years' time, but at the moment I have a contract with Barcelona until 2010.

"There have been so many lies written about me. In fact, I would say that 99.999 per cent of the things I have ready about myself in the papers have been untrue."

Eto'o also confirmed he has no quarrel with Frank Rijkaard after his row with the Barca coach earlier in the campaign.

He added: "Like I said, I am happy here. There is no problem, no crisis.

"The press can write what they want, but I am staying."copy/paste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Deco ne igra slabo obranu... igra u obrani čak natprosječno dobro... Obrati malo pažnju na njegov radijus kretanja
па шта ја знам Smile нисам баш сигуран....

To san spomenija samo rasprave radi... iskreno - jebe mi se kako igra Barcelona... bitno mi je da gubi
слажем се Smile Smile

I izraz je - 100 ljud 100 ćudi, 100 žena 200 sisa Smile
да да знам ..не знам где су ми побегле оне жене Smile

Po čemu se razlikuje - bekovi više sudjeluju u igri, Ronaldinho centralno, Edmislon libero, dva stopera ne igraju zonu... po dosta toga se razlikuje
да да ово што штопери не играју зону би можда било добро а можда и не..нису толико брзи анјихов терен је огроман,па би испадали на широком простору...као канаваро у реалу...још канаваро није спор..мислим да и овако бекови доста уцествују у изградњи игре...и уопште кад играш са 4 позади увек бекови учествују у грађенју игре..ако ништа дуплирају стране...рецимо манћини сад када је био у београду је нагласио како воли да му бекови починју сваку акцију(није ни чудо кад има занетија и максвела Smile)
Sretno na kolokviju... Pozdrav!!! Smile
радио сам јуче ..није лоше..није лоше Smile

вечерас навијаш.....претпостављам заа росонере????

уби ме ова ћирилица....vracam se na staro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Večeras navijan za Liverpool... jer:

1. Hajduk
...
pa onda ništa
...

pa Juventus
pa Liverpool

a ostali - kako kad  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

1. Hajduk
...
pa onda ništa
...

pa Juventus
pa Liverpool

a ostali - kako kad Smile
Smile...

al se hajduk raspada ajaoooooo..gledo sam par tekmi na hrtu..nista ne znaju.....

1.zvezda
2....
3.inter
4.
5.atletiko madrid
6.mancester utd
7.hsv

ali definitivno navijam za livpool....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

1. Hajduk
...
pa onda ništa
...

pa Juventus
pa Liverpool

a ostali - kako kad Smile
Smile...

al se hajduk raspada ajaoooooo..gledo sam par tekmi na hrtu..nista ne znaju.....

1.zvezda
2....
3.inter
4.
5.atletiko madrid
6.mancester utd
7.hsv

ali definitivno navijam za livpool....
Haha kakvi odvratni klubovi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Smile...

Eto sad vidiš kako je meni koji gledan taj jad svako kolo

A šta da ti kažen - mogu samo plakat i čekat bolje dane...

Malo smo u offtopic... dosta je  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.