Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 426707 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Pa ne triba se Messi s nikim slagat... on samo triba 2 do 3 puta u poluvremenu primit loptu dobru i dobit malo prostora - i to ti je to  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Sad ga i ti malo pretera ...

Ali definitivno njih trojica su trenutno najbolji tandem, josh da Dinho mali fizicku spremu malo popravi i Eto'o udje u pravu formu bice svega ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Sad ga i ti malo pretera ...

Ni najmanje. Naprotiv  Smile

Ali definitivno njih trojica su trenutno najbolji tandem, josh da Dinho mali fizicku spremu malo popravi i Eto'o udje u pravu formu bice svega ...

Misliš - najbolji trojac?

Smile Smile

Dvojica = tandem
Trojica = trojac

Šala mala... nemoj se ljutit   Smile

Kasno je, iden spavat... Laku noć, ekipa... Čujemo se!!!
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
I ja sam zaspao vec eto mi na shta se mogu vaditi ...  Smile

Odoh i ja, vidimo se ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Faco sve je to lepo sto si slozio tako dobru taktiku , u napadu bi bilo besprekorno ali u odbrani....Jos ako igraju protiv neke jake ekipe koja igra na kontre,rekao bi da ne bi islo.Za tu formaciju je potrebno mnogo fizicke snage da bi izdrzali i u odbrani i u napadau...U toj taktici se mnogo vise stavlja na odgovornost odbrana jer malecni kiks dovodi do velike rupe koju prava ekipa moze lako da iskoristi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Faco sve je to lepo sto si slozio tako dobru taktiku , u napadu bi bilo besprekorno ali u odbrani....Jos ako igraju protiv neke jake ekipe koja igra na kontre,rekao bi da ne bi islo.Za tu formaciju je potrebno mnogo fizicke snage da bi izdrzali i u odbrani i u napadau...U toj taktici se mnogo vise stavlja na odgovornost odbrana jer malecni kiks dovodi do velike rupe koju prava ekipa moze lako da iskoristi...
A kako to majk ti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500

A reci ti meni u kojoj to taktici obrana nema veliku odgovornost? U kojoj taktici kiks obrane ne dovodi do velike rupe? U kojoj taktici ne treba fizička snaga da se izdrži u obrani i napadu?

Bože moj, ako neka ekipa ide na vrhunski rezultat, normalno je i podrazumijeva se vrhunska fizička sprema, vrhunska odgovornost i koncentracija i što manje kiksevai u obrani i u napadu...

To se uvik traži, bez obzira u kojoj formaciji i s kojim igračima se igra  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa recimo u liverpoolovoj odbrani kiks u napadu ne pravi opasnost po odbranu tj veliku rupu Smile..u tvojoj postavi bi definitivno bilo rupa...poenta je u onim zadnjim veznim.....deco je tu visak(i ovako prelazi u inter Smile)

zadnje vezne bi meni igrali markez i xavi....xavi odlicno povezuje ali je i racionalan,brz i moze da se vrati na vreme,markez bi igao povucenije i kako ti kazes on je nepobediv u 1-1 duelima...ipak i tu ima problema..markez se na sirokom prostoru izgubi,i cesto ispada.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Kako to kiks u napadu ostavlja rupu u obrani? Hmmm... MIsliš na kontru? Pa jebi ga, svaka momčad osjetljiva je na kontru ako igra neoprezno

Pa upravo zato Marquez i triba igrat stopera... odnosno u obrani trojice za Edmilsonom (liberom) iza leđa.. nije Marquez za vezni red

Kako je Deco višak? Pa koja je njegova uloga danas u Barceloni? Razigravač... e pa to isto bi igrao i u 3-5-2 formaciji

A ti opet spominješ čisto defanzivnog veznog igrača, ili tzv. "njemački" 3-5-2 sustav,a već sam obijasnio zašto u ovakvoj Barceloninoj momčadi takav "njemački" sustav nije potreban
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ovako ...tvoja postava je mnogo ofanzivna.....
po tvojim igracima i postavi barsin napad bi tekao sa 6-7 igraca...sto recimo na onom barsinom ogromnom terenu ostavlja mnogo prostora za kontru  gde bi  i kontra napad 2-3 i 3-3 sa iole brzim igracima bio koban po barsu...mislim da gresis....imas extra brze napadace(etoa i mesija koji uz ronaldinja,i jednog wingera pa i jednog veznog recimo xavija)bi mogli da nadmudre svaku odbranu,i pritom da ne ostave puno prostora za kontre........

kako je deko visak????pa lepo deko kao razigravac bi u tvojoj postavi trebao da igra na poziciji ronaldinja,,pa s obzirom da je to nemoguce njemu ostaje pozicija koja je mnogo odgovornija da bi igrao  neko  njegovih navika i mogucnosti..mora da se mnogo trci,da se igra odbrana ,pa tek ako je potrebno da se stvori visak i da malo rasiri napad da se pridoda napadu...ja mislim da neko dekovih sposobnosti ,navika godina pa i pretostavljam sujeti to  ne bi mogao da odigra....

ja bih ipak igrao ako moram sa ovom postavom sa markezom u sredini... a nazad pujol,tiram i edmilson ili ko vec..oleger ili sl.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.