Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:32:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EXTRA nalog na Ikariamu  (Pročitano 571 puta)
03. Avg 2011, 22:52:34
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Prodajem kvalitetan nalog(account) na Ikariamu.  org svet Alpha

Detalji:
poena 1.  5miliona
generala 28k
U savezu koji je 11.   na svetu a on je najbolji ratnicki savez!
Sad smo izasli iz rata protiv 2 vrlo ali vrlo jaka ratnicka saveza koja su se non stop pomogala i potrosila na hiljade ambrozija, rat je trajao oko 2 meseca, mozda malo vise, steta je oko 5miliona generala.  
Vrlo cenjen savez kao i nalog.  
Na nalogu postignuto 3.   mesto po napadackim sa oko 150k napadackih.   Nekoliko Hofova (na org Hof je sa ^20k generala)
Minimalno 25k generala se moze drzati ali ja ih uvek imam iznad 30k pri akciji.   I to zaista pravih 30k generala, ne sacinjenih od jedinica koje samo povecavaju brojke a ne daju na jacini kompletne vojske.  .  .  

9 gradova na zaista jakim ostrvima, svugde su rudnici mnogo jaki negde cak i prejaki :D Moze 10.   grad.  
Baraka ima 7 sve leveli 28,29,30.  .  .    Jedinice su naravno sve unapredjene na max.  
Gradske sve iznad L28,ima i 29,30.  .  .  
Od cuda na ostrvima su Hefest, Ares, Kolos i ostala koja su ne bitna.  .  .  
Dobra lokacija, posebno za trgovinu koja je cesta.  

Nalog je napadnut svega 2 puta jer se tim igracima nije svidelo kako svugde odnosim pobede pa su hteli da se igraju samnom.   Za vrlo kratko vreme njihovi impresivni generali od ^20k generala su za cas postali ~1k generala.   Wink Nikad se vise niko nije usudio napadati a oni su postali farme sve dok nisu molili da prestanem, toliko da je njihov savez od 300 clanova zatrazio mir sa mojim tadasnjim savezom od 60 clanova :D
To se desilo pre mozda 3 meseca i to je to.  

Ulozio sam mnogo vremena, truda i para.   Postigao sam maximum i zadovoljio se.   Zbog velikih obaveza koje mi slede odlucio sam da ga stavim na prodaju.  

Nalog je mnogo dobar kao ratnicki ali isto je dobar i za gradjevince.   :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:32:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.326 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.