Prodajem kvalitetan nalog(account) na Ikariamu. org svet Alpha
Detalji: poena 1. 5miliona generala 28k U savezu koji je 11. na svetu a on je najbolji ratnicki savez! Sad smo izasli iz rata protiv 2 vrlo ali vrlo jaka ratnicka saveza koja su se non stop pomogala i potrosila na hiljade ambrozija, rat je trajao oko 2 meseca, mozda malo vise, steta je oko 5miliona generala. Vrlo cenjen savez kao i nalog. Na nalogu postignuto 3. mesto po napadackim sa oko 150k napadackih. Nekoliko Hofova (na org Hof je sa ^20k generala) Minimalno 25k generala se moze drzati ali ja ih uvek imam iznad 30k pri akciji. I to zaista pravih 30k generala, ne sacinjenih od jedinica koje samo povecavaju brojke a ne daju na jacini kompletne vojske. . .
9 gradova na zaista jakim ostrvima, svugde su rudnici mnogo jaki negde cak i prejaki :D Moze 10. grad. Baraka ima 7 sve leveli 28,29,30. . . Jedinice su naravno sve unapredjene na max. Gradske sve iznad L28,ima i 29,30. . . Od cuda na ostrvima su Hefest, Ares, Kolos i ostala koja su ne bitna. . . Dobra lokacija, posebno za trgovinu koja je cesta.
Nalog je napadnut svega 2 puta jer se tim igracima nije svidelo kako svugde odnosim pobede pa su hteli da se igraju samnom. Za vrlo kratko vreme njihovi impresivni generali od ^20k generala su za cas postali ~1k generala. Nikad se vise niko nije usudio napadati a oni su postali farme sve dok nisu molili da prestanem, toliko da je njihov savez od 300 clanova zatrazio mir sa mojim tadasnjim savezom od 60 clanova :D To se desilo pre mozda 3 meseca i to je to.
Ulozio sam mnogo vremena, truda i para. Postigao sam maximum i zadovoljio se. Zbog velikih obaveza koje mi slede odlucio sam da ga stavim na prodaju.
Nalog je mnogo dobar kao ratnicki ali isto je dobar i za gradjevince. :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.