Zdravo ljudi, imam jedno pitanje i molim da se jave samo oni koji znaju o cemu pricaju..Znam da ovakvih tema ima svuda po net-u ali su dosta stare (3-4 god.) a vremena se brzo menjaju.. Treci sam razred srednje skole, odlican ucenik, i zelim da zavrsim cetvrtu godinu u USA. Zanima me koji je najlaksi nacin, koliko mi para treba, kako konkurisati za stipendiju i da li mogu nastaviti posle cetvrte na koledz. U USA imam prijatelje kod kojih bi mogao biti tih godinu dana..Bavim se sportom (treniram karate vec 9 god.) tako da bih mogao da konkurisem za sportsku stipendiju..Da li mi se vise isplati da idem preko neke agencije ili da sam trazim neku skolu i da ih kontaktiram preko interneta i raspitam se za cenu i ostalo ? Svi koji imate iskustva sa skolovanjem u USA molio bih da mi odgovorite. Hvala
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.