To ne moze da se uradi mimo nove rezolucije UN-a. A,ako ipak odluce da tako nesto urade,onda Rusija i Srbija imaju pravo da prekrse rezoluciju 1244 i stacioniraju svoje jedinice. Nedavno je jedan ruski general u penziji(koji je clan savetovalistva instranih poslova Rusije) najavio da Rusija razmatra razmestanje svojih jedinica ako dodje do preuzimanja kontrole od strane EU mimo mandata UN. U tom slucaju bi i nasa zemlja imala odresene ruke da uputi svoju vojsku jer bi rezolucija 1244 bila prekrsena.
ma 100% nema nista od toga. sve ce se zadrzati na nepriznavanu kosova i to je to. imaju rusi mnogo vece probleme, iako jesu ojacali nisu bas toliko da mogu da salju vojsku na sve strane ...
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 01:16:21 od boki282 »
ne moji...tvoji problemi...matori Smile....zena ti zvoca,pa si ovde dosao da lecis komplekse Smile
batice, zena mi je ono sto svi klinci iz kraja zovu :"matorka do yaya" I nemam problem sa njom ......naprotiv....
Nego, ja sam , eto ozenjen covek u godinama, koji se zabavlja na netu.......sta li ti, nesreco radis ovde, umesto da ides vikendom u grad da juris ribe???
Ja kad nisam bio ozenjen, sam izbivao iz kuce po tri dana.........a ti tri dana , ceo vikend lupas po tastaturi Yebes li , sine nesto, ili si toliko ruzan, da ti samo komp pravi drustvo???
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 01:18:45 od Vandergraph »
There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future
There's no family to tell you his funny tales He never had a chance to play free like a child He never could tell us what he would do as a man It's too late to give back his childhood Its not too late to give him a free future
batice, zena mi je ono sto svi klinci iz kraja zovu :"matorka do yaya" I nemam problem sa njom ......naprotiv....
Nego, ja sam , eto ozenjen covek u godinama, koji se zabavlja na netu.......sta li ti, nesreco radis ovde, umesto da ides vikendom u grad da juris ribe???
Ja kad nisam bio ozenjen, sam izbivao iz kuce po tri dana.........a ti tri dana , ceo vikend lupas po tastaturi Yebes li , sine nesto, ili si toliko ruzan, da ti samo komp pravi drustvo???
Posto vidim da se ovde ocenjuju psihofizicke i ostale sposobnosti.....da pogledamo malo tebe: @Vandergraph, kada se neko kao ti, sa burnim sexualnim zivotom iz predratnog perioda pojavi na forumu i bude jako cest gost, to moze znaciti samo jedno, necu ti reci sta je ali ima veze sa tvojom potencijom.
Ova tema ide pod lock.
Na kolegi cg_ac-u je da odluci o sudbini iste. Il kanta, il brisanje svih postova, sem mozda par prvih.