![]() IN < - Evo vam teme :) - >LO (1/4) > >> :: Odgovori! |
Autor: bAd : |
Zadatak glasi: U2 ima koncert za 17minuta! Sva 4 clana grupe treba da predju preko reke gde im se nalazi bina. Ima jedan most preko koga mogu da predju maksimalno po dvojca odjednom, s' tim sto je mrak i jedan uvek mora da nosi baterisku lampu sa sobom. Ali posto ima samo jedna uvek mora da je neko vrati unazad dok svi nepredju most! Clanovi prelaze most za odredjeno vreme: Charli - za - 1 min Bobo - za - 2 min Lari - za - 5 min i Dane - za - 10 min. Kada prelaze zajedno dvojca(npr. Charli i Dane) moraju da idi tempom sporijeg od te dvojce(znaci Dane-ovim tempom = 10min dok predju i npr. Charli jos 1 min da se vrati sto bi proslo 11 min dok Daneta prebace i trojca ostanu sa stare strane) Vi morate da smislite kako da sva cetvorica predju za 17min ili manje do bine. Pokusajte da razmisljate o ovome dok seksate devojke ili one vas pa cete moci da izdrzite i celu noc bez da eermm hehe : Vash i nash bAd |
Autor: sanjica_021 : |
Majke ti koliko je tebi godina? 8O |
Autor: vrabac : |
Moram reci da je ovo pitanje sada orginalno |
Autor: bAd : |
-->svima Samo mi nije jasno sto neglasate svi? -->sanja 21 mnogo sam mator, imam 23 na ulazu u zgradu a 11 na vratima mog stana!?!?! : ---> svima Ajde stvarno glasajte i ko resi zadatak koj sam postavio dobije pice :wink: vash i nash bAd |
Autor: El Radisa : |
a jel mogu da zakasne dva minuta na koncert |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |