Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cudni snovi  (Pročitano 7907 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ja sam juce sanjalja jedan ruzan san.
Dan pre toga sam imala pismeni iz matematike, ako nisam znala neki zadatak, imala sam mobilni telefon pa su mi poslali resenje ili su mi drugovi iz odeljenja poslali resenje ne papiru. Dosao je kraj casa svi su izasli ostala sam samo ja i jos dva ucenika koja su htela da pitaju nesto profesora.
Ja sam pozvala mamu na mobilni i rekla sam samo ''gde se sada nalazis''... Svi su se smejali cak i profesor, nekako me je cudno pogledao. Bilo mi je krivo, zasto je to uradio. Ne znam sta je tu bilo smesno? Imala sam pravo da razgovaram cas je bio gotov, samo dvoje je ostalo ucionici, koji su se pakovali da idu kuci i pitali nesto neobavezno profesora, koji se spremao da izadje.
Posle sam dosla kuci i legla da spavam. Sanjala sam kako sam se iznervirala na casu matematike. Odjednom sam skocila iz klupe, bacila sam pismeni na pod. Krenula sam da prevrcem klupe i stolice, da bacam i sutiram sveske i knjige, da sutiram vrata, da skacem i da se derem, psujem i pricam o svojim problemima pred punom ucionicom. Napala sam i profesroa (koji je prema meni dobar ) Izgledalo je kao stvarno. Ja sam ranije sanjala slicne snove, kako sam se iznervirala na javnom mestu.
Sta to treba moj san da znaci?
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne bih znao sta san znaci, al mogu ti reci kako to uzivo izgleda i kako deluje na coveka Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Kada dodjem kuci nervozna, desi se da se derem ili da nesto bacim, ali kada sam na javnom mestu iznervirana ne zelim da uradim tako nesto, ali hocu jednom kada treba da krenem da se svadjam sa nekima koji mi prave probleme.
San sigurno govori da treba da pazim.
Citat

Ne bih znao sta san znaci, al mogu ti reci kako to uzivo izgleda i kako deluje na coveka

Kako bi ti reagovao kada bi video nesto slicno tome?
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam kako izgleda nekom sa strane , znam kako izgleda kad to napravis Smiley
U svakom slucaju fizicka aktivnost neki sport koji dozvoljava fizicko praznjenje je adekvatna zamena....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ali ja to nikada ne bih uradila, to je bilo samo u mom snu. Znam kako to izgleda i bilo bi mi zanimljivo da vidim nekog drugog da to radi.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kad bi probala, bilo bi ti zanimljivo i ti to da radis... bar dok ne dodje policija ili neki drugi organ reda
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja sam imao obrnuti problem. Posto u kuci nisam smeo ni da pisnem, onda sam cesto imao napade besa i praznjenja van te kuce (tamnice). Bilo, ne ponovilo se. U snovima i dan danas ponekada sanjam da sam uvek i sasvim miran i da nista pametno ne mogu da uradim. Najgore mi je kada hocu negde da stignem, pa ne mogu da dotrcim ili koracam, jer u snu je to tako sporo da me to ubije u pojam.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije to razlicito, to je isto, samo sto ti u kuci nisi smeo a ja nisam hteo, al mislim smer prostiranja radnje je isti Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.