ja sam se samo nadovezao na provokaciju ... i moje misljenje o finalu play offa i desavanja pre finala u Vrscu ... jer je za mene ovo totalno odvratna titula . Svaka cast partizanu na osvojenoj , ljudi su iskoristili situaciju , ali mislim da je dogovorena . Jer je Babic namestio sranja u vrscu , Babic je vlasnik KK Hemofarm, Babic je u upravi Partizana , Babic je predsenik KSSCG ... Babic je ... Babic je ... pa dokle bre vise taj jebeni Babic .... Uprava napolje , Uprava napolje ...
Ja nisam nikoga vredjao , tako ide pesma , pa nisam je ja smisljao ... Zao mi je sto ste se osetili prozvanim , verovatno ima razloga za to .....
Jesam se osjetio prozvanim jer si rekao "necu da komentarisem" i odmah uvrede... a to namjestena titula-pa titula je po vama namjestena svake godine...pa zar ne vidite da ste slabiji da imamo jaci tim,da ste kompleks dobili ! A mozda je namjesten kos Scepanovica..ako jeste,kako? O.K. Mislim da sudija Jovcic niej smio da prizna kos Scepanovica (jos jedna medjuplanetarna zavjera sa sudijama) jer lopta nije dotakla ni obruc ni mrezicu ... sto bi znacilo da je mnogo vreca vjerovatnoca da lopta uopste nije ni prosla kroz obruc ! Dajte bre.... NAJJACI SMO !!!!!!!!
ok , svaka cast ... eto bolji ste , super , bravo ... i da ne bi dalje bilo svadje , prepucavanja , uvreda ( kopernik jos nije procitao sve postove ) ... ovu temu cu da stavim pod LOCK , ako SF smatra drugacije neka je otkljuca ... jer Burek nije mesto za svadje , uvrede , prepucavanja ....
znaci LOCK ... ako SF mislis drugacije slobodno je otkljucaj