Ja sam kontra svima koji kontriraju celom svetu, mada ne bih rekla "kontra", vec realnost, to je tacno. Ne da verujem u 5% onoga sto napisem vec 90%, onih 10% ostavljam sebi odushka
To "J" predstavlja tebe i tebi slicne, kvazipatriote (drugim recima), ako te bas zanima, procesljaj po temi "Patriotizam ili PatriJotzam"
To sto su ti argumenti=0, ne znaci da treba da svakog nabedjujes da je shiptar, Albanac, za mene si ti jos uvek "patriJota" i ti vrlo dobro znas, sta to znaci. Ja znam da ti imas pik na njih (shiptare), ali kontrolisi se. Da je SPC "ocuvala" Srpstvo, danas ne bi u Bosni bilo ovoliko poturcenih muslimana. Kako ti to nije jasno? Samo se trudim da ti otvorim oci.
Odosmo u off sa temom. kako je mogla SPC da sacuva poturcavabnje stanovnistva - narocito u Bosni??? Tamo je i u Sandzaku najvise poturica odnosno srba koji uzese islam kao veru. A ja i ostali da smo kvazi patriote neka bude. Da se slozim sa tobom jer vidim da tebi ne moze covek nista objasniti. Budi u zabludi i nazivaj me kvazipatriotom ili patriJotom zato sto sam za ocuvanje i tradicionalnih srpskih vrednosti koje u najtezim trenucima odrzaze ovaj narod i ovu zemlju. JBG ne mogu svi biti "napredni" i jevropejsko-jemricko orijentisani da bi bili inn. icool i i trendu,... Ja sam malo zastarelih tradiconalno prosrpski vaspitavan pa neka sam sve sto ti kazes. A ti postajes osoba bez identiteta. Ja bar znam -Srbin sam, Srbenadam srpski gedza,.. pa kako kome se svidja. Postujem pravoslavnu srpsku crkvu i njenog patrijarhas, slavim krsnu slavu i vaspitavam decuu da vole ovu zemlju. Sta ces -zatucani Srbenda.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
predsednik tadić obišao patrijarha pavla Tanjug - Pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić, posetio je večeras patrijarha srpskog Pavla, koji se leči na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.
Predsednik Tadić je, odmah po povratku iz Austrije, gde je bio na trodnevnim pregovorima o Kosovu i Metohiji, otišao kod patrijarha Pavla i proveo sa njim neko vreme u razgovoru, rečeno je Tanjugu u Pres službi predsednika države.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu