Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 07:17:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЛДП против патријарха?  (Pročitano 23277 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
stami, "patriJoto" nijedan, pazi:  Smile

Ja sam kontra svima koji kontriraju celom svetu, mada ne bih rekla "kontra", vec realnost, to je tacno. Ne da verujem u 5% onoga sto napisem vec 90%, onih 10% ostavljam sebi odushka  Smile Smile

To "J" predstavlja tebe i tebi slicne, kvazipatriote (drugim recima), ako te bas zanima, procesljaj po temi "Patriotizam ili PatriJotzam"  Smile

To sto su ti argumenti=0, ne znaci da treba da svakog nabedjujes da je shiptar, Albanac, za mene si ti jos uvek "patriJota" i ti vrlo dobro znas, sta to znaci. Ja znam da ti imas pik na njih (shiptare), ali kontrolisi se. Da je SPC "ocuvala" Srpstvo, danas ne bi u Bosni bilo ovoliko poturcenih muslimana. Kako ti to nije jasno? Samo se trudim da ti otvorim oci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Odosmo u off sa temom.
kako je mogla SPC da sacuva poturcavabnje stanovnistva - narocito u Bosni???
Tamo je i u Sandzaku najvise poturica odnosno srba koji uzese islam kao veru.
A ja i ostali da smo kvazi patriote neka bude. Da se slozim sa tobom jer vidim da tebi ne moze covek nista objasniti.
Budi u zabludi i nazivaj me kvazipatriotom ili patriJotom zato sto sam za ocuvanje i tradicionalnih srpskih vrednosti            koje u najtezim trenucima odrzaze ovaj narod i ovu zemlju.
JBG ne mogu svi biti "napredni" i jevropejsko-jemricko orijentisani da bi bili inn. icool i i trendu,...
Ja sam malo zastarelih tradiconalno prosrpski vaspitavan pa neka sam sve sto ti kazes. A ti postajes osoba bez identiteta.
Ja bar znam -Srbin sam, Srbenadam srpski gedza,.. pa kako kome se svidja. Postujem pravoslavnu srpsku crkvu i njenog patrijarhas, slavim krsnu slavu i vaspitavam decuu da vole ovu zemlju.
Sta ces -zatucani Srbenda.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
predsednik tadić obišao patrijarha pavla
Tanjug - Pre 5 sati

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić, posetio je večeras patrijarha srpskog Pavla, koji se leči na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu.

Predsednik Tadić je, odmah po povratku iz Austrije, gde je bio na trodnevnim pregovorima o Kosovu i Metohiji, otišao kod patrijarha Pavla i proveo sa njim neko vreme u razgovoru, rečeno je Tanjugu u Pres službi predsednika države.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
Dosta je bilo.Mislim da ste apsolvirali ovu temu i da je svako rekao sta je imao.
Cisto sumnjam da pojedinci imaju jos nesto pametno da dodaju.

Lock
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 07:17:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.