Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Evropska Unija? Da li smo mi za nju i ona za nas?

Glasanje završeno: 18. Avg 2004, 23:14:13

DA!
46.7%  (7)
NE, bolje nam je da smo ovakvi kakvi smo!
53.3%  (8)
Ukupno glasova: 15
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU or not TO EU? Da li smo mi za EU ili NE?  (Pročitano 5724 puta)
18. Avg 2004, 23:14:13
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
EVROPSKA UNIJA
DA ili NE

Naravno da svi mi mislimo da je EU tako sjajna.. ali izgleda da mi nista ne znamo.. Meni je sad dosao deda iz Slovenije na odmor.. on kaze da je tamo strasno.. Slovenija je mala zemlja 2 miliona stanovnika.. cim su usli u Uniju obaveze su se povecale za 20%, jer je Slovenija kao zemlja duzna da to daje Uniji..Slovenija ima samo 6 poslanika u Evropskom parlamentu od 700, tako da na neki nacin gubi samostalnost i svoj suverenitet..
7 godina jos moraju da cekaju slovenci sa slovenackim drzaljanstvom da bi radili u EU.
Zabranjeno je pravljenje rakije, jer to treba da radi kapitalista, kazani su zabranjeni (cisto sumnjam da ce ovo da prodje kod nas)
Klanje stoke kod kuce je seljacima zabranjeno, mora da ide u klanicu da kolje i da plati klanje 3/4 od cene zivotinje koju kolje (tesko da ce ovo kod nas)
zabranjena je proizvodnja cajeva jer sve to treba da radi "Lek" Ljubljana i "Krka".. Ameri su kupili ove fabrike.
placa se porez na svaki kilogram voca, povrca, industrijskih biljaka - kada seljak obere/pozanje (opet, tesko ce ovo kod nas)
nezaposlenost je porasla kao i troskovi zivota.. mada to nije mnogo u odnosu na nase sadasnje stanje jer kod njih su penzije i plate uuuh..
povecan je porez na imovinu, cena el. energije i ostale dadzbine prema drzavi..
Sloveniji je tacno odredjeno koliko cega moze da izveze u zemlje eu.. sa ostatkom koji su pre izvozili ne znaju sta ce da rade pa salju u Srbiju, zato su nas sad Slovenci poceti kolonizirati.
kaze da se tamo hvale njihovi privrednici kako su kolonizirali Srbiju..

kaze da je neki slovenacki politicar (predsednik skupstine) isto vece kada su usli u EU rekao u emisiji da oni sad treba da pronadju nacin kako ce iz nje izaci..

da li ce ovako biti i sa nama? hoce.. da li je ovo ono sto mi zamisljamo?
mi smo zemlja na Balkanu, specificna, i ja mislim da ce sa nama biti mnogo tesko.. [/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Nije mi bitno da li EU ili ne koliko mi je bitno da zivim kao normalan svet, a inace mislim da ovo nikad u Srbiji nece uspeti da uvedu. Pa klacu i kuvacu rakiju u kuci ako treba bre, dje da kupujem rakiju pored volike sljive...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
epa vala ja ne dam rakiju  :anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
vala bash, totalno kretenski zakoni.. jadno je to sto male drzave gube suverenitet u toj eu, jer treba da postuju zakone EU, a tamo u evropskoj skupstini, broj poslanika svake drzave je srazmeran broju stanovnika.. znaci da skoro samo Francuska i Nemacka zajedno mogu da "naredjuju" ostalim zemljama.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nije poenta hocemo li ili necemo, vec hocemo li milom ili silom ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
bezveze bas to za prasice i rakiju,nasi ljudi su snalazljivi... ne verujem da bi Unija to mogla da promeni....svejedno rano je lupati glavu o tome jer da bi mi usli u Uniju treba da prodju godine i godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa ni cevape neces moci peci na ulici i jos gomilu slicnih stvari...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Ali Boze moj,svi mi verujemo u bolje sutra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Apsolutno sam protiv, ali ta profasisticka tvorevina koja ce jednog dana postati prava diktatura naterace nas silom da udjemo u njene strukture i postanemo deo iste.

Srbija je oduvek bila deo Rimskog carstva, te ce EU, kao poslednje vaskrsenje tog drevnog carstva, usisati i nas u svoj sistem (da ne pominjemo kakav je to sistem i kakav ce biti).
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
kolko ja znam,hitler je bio prvi koji je hteo da ujedini evropu(samo je odabrao tezi nacin,jebiga Wink )Jebiga,sta ja znam,svidjalo se,ne svidjalo se,ne mogu nista da menjam...Bar ne jos :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.362 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.