Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:10:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eto, i ja sam se zaljubio. . . ](*,)  (Pročitano 7424 puta)
03. Nov 2006, 20:24:38
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Dakle, evo u čemu je problem: Drug i ja smo se kladili da ću uspeti da smuvam jednu devojku (koja je "dosta" mlađa od mene). Naša opklada je pala u zaborav a ja sam se zaljubio. Ona za to nije saznala.

E sad početkom godine počelo je nešto da se odvija među nama. Ja nisam hteo ništa na brzinu već smo išli polako. Toliko smo se dopisivali da smo dnevno dva-tri puta kupovali kredit. Međutim, kad smo u javnosti samo kuliramo (iz nepoznatih razloga) kao da se ništa među nama ne dešava (što se nije moglo sakriti). Međutim, ona je ta koja je ćutala sve vreme.

Čak smo trebali u septembru da se smuvamo, ali ona je našla dečka. . .

Nakon 10 meseci posvađali smo se (opet preko sms-a) i rekla mi je da se nikad nije palila na mene (što je nemoguće). To joj nije bio prvi put da započne svađu, dva puta smo se mirili i sad mi se popela na...

Pokušao sam da je kuliram i kad je pokušavala da povrati kontakt (kao ja sam je cimao sa skrivenog i te fore)...

Ona se smuvala sa nekim reperom a ja ne mogu da ne mislim na nju svaki dan... Znači totalno sam lud za njom. KAd sam pokušao to da joj objasnim davala mi je neke primere bivših devojaka, duga priča.

Nisam toliko ljubomoran na tog lika sa kojim je (ne znam ni koji je, nije ni bitno), koliko sam ljubomoran na moje ortake kada je sa nama u društvu. Stalno mislim da će početi da flertuje sa nekim od njih i to me izluđuje.

Uglavnom, problem je taj što je ona potpuno nezrela a ja kao neki balavac ludim za njom svaki dan koliko sam zaljubljen. . . ŠTa da radim i kako da je izbacim iz glave?  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Blago tebi , ja sam prvi... prvo ne znam sta vidis u njoj... sem toga i sam znas koliko je sati..
.. reci joj otvoreno sta osecas... ( znam malo gej zvuci ) po principu oces/ neces, pa nek ona vidi sta ce , daj joj 2 dana fore , to je i vise nego fer s obzirom da te dosad zajebavala s oprostenjem ...

I u drugom slucaju pozeli joj srecu sa tim reperom, pretpostavljam da ide u srednju skolu ( ne boj se , shvatice neke stvari ), naravno kada te posle toga bude zvala nadam se da ces biti dovoljno pametan da odgovoris kako treba.

Malo sam zbunjen iz tvojih par postova koje sam svario nisam zakljucio da si takav tip.

Vise mislim da te taj slucaj ocu/ necu vise pali nego sama veza sa njom. To mi vise lici na nekog nalik tebi Smiley

Zato ti ne bih savetovao da se puno trudis oko toga ... cak i ono sto ste 'imali' koliko sam shvatio meni licno ni ne lici na neku vezu ...

Pozz Smiley Sorry ako sam te ubio u pojam, ali mi zaista lose zvuci cela ta prica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia the best
Ne znam. Za pocetak ti moram reci da je ta razmena poruka i trosenje kredita cista glupost.
Greska je upravo u tome sto niste ostvarili licni kontakt. Mozda bi sve bilo drugacije da si je pozvao i da ste otvoreno razgovarali.
E sad, kad si vec doveo sebe u ovoj situaciji, mislim da moras sacekati, u smislu da vidis sta ce biti s tom vezom u kojoj je. Mozda je nesto nezbiljno, pa ces joj moci prici posle raskida.
Ili ako ti se bas svidja, reci joj otvoreno. Bez obzira. Mozda su simpatije obostrane, a zeli da ucinis prvi korak.
S druge strane, moze se desiti cak i da se smuva s nekim tvojim prijateljem, jer ne zna na cemu je s tobom, niti iko zna da postoje ''varnice'' .
Dakle istina i samouverenost. Ma kako se zavrsilo, znaces na cemu si.
Ona je kazes nezrela, bilo bi fino da kraj tebe '' sazri ''  Smile

P.s
Toalet ne mora imati bas agresivan nastup oces / neces. Moze to nekako lepim recima.  Smile

E sad ako zelis da je zaboravis, moras pustiti da vreme ucini svoje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ma boli te uvo da cekas da vidis sta ce ona da uradi sa drugim, bar moje misljenje Smiley

A i nisam razumeo taj strah da ce se smuvati sa nekim iz tvog drustva, zasto bi zeleo nekog takvog uz sebe, ako ces stalno da se plasis za tako neke stvari.

Svejedno mislim da si se poneo dosta nezrelo i sam sto joj nisi predocio neke stvari , pa sad placas cenu... ja licno kada mi se neko svidja , ne marim za osudu drustva itd ...

Imas priliku da ispravis sve to u cetiri oka, pitanje je samo da li je vredna toga .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
U tome i jeste najveći problem... Toliko sam se zaljubio u nju da mi i rođeno društvo smeta. .. Dobro, nije tu sad problem u društvu. U većinu imam poverenja osim u jednog. Mislim da najveći problem jeste u njemu i tome što nemam poverenja u njega.

Plus mi to dođe što sam stariji od nje sedam godina baš super... Drugarice me shvataju kad im objasnim da je to jače od mene. Mislim, nije kao da je neka pedofilija u pitanju ili nešto tako. . . Prosto, zaljubio sam se u nju strašno. . .

Simpatije jesu bile obostrane sve dok se nije smuvala sa tim likom. A on je vara na sve strane, mada to njoj ne vredi pričati. Prosto sam sjeban samim tim što ona nije zrela. . .  Rekao sam joj šta osećam, ona mi je nabila na nos neke prethodne devojke i načine sa kojima sam raskidao.

Toilet, pa trudim se da zvučim drugačije. Mada, imam i ja dušu. ..  Smile

@ glviki, da razmena poruka zvuči detinajsto, priznajem. Čak i ja mislim da sam podetinjio pored nje. . . Uglavnom, naš ceo odnos se odnosio preko sms-a. Naravno, pričali smo mi i flertovali pre nego što je počeo sms, a posle se ona pravila u javnosti kao da me ignoriše. . . Čak i ja mislim da nije vredna toga ali sam se zaljubio do srži. . . I sad se trudim da prebolim ali teško...

-----

U igri zavođenja postoji jedno pravilo: Nikad se ne zaljubljuj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
A, da ti produzis dalje, a?
Mislim.. aman.. koliko vi imate godina.. 5?
Mozda je do mene, ali ... vi se muvate 10 meseci i nista.. nikakav fizicki kontakt.. vi ste kao u vezi preko sms poruka, ali ne uzvio.. tj. meni nije jasno.. da li je izmedju vas bilo ista vise od tih poruka.. ako nije.. batali..
To je sve samo ne ljubav.. cak ni zaljubljenost.. to je zaludjenost...
Na kraju krajeva.. to sto ona radi je igra svih neiskusnih devojaka... nabijanje ceznje... a, znas kako se kaze: "Izbirac dobije otirac"... tako da..
I da jos nesto.. zamisli situaciju... ti sasvim slucajno naletis na devojku u koju se stvarno zaljubis do usiju, hodas po oblacima, ona se zaljubi u tebe, vi ste srecni, stvarno srecni, ispunjeni... ono.. bas .bas.. i onda pocnu da stizu ljubomorne poruke od te male...
A, znas kolika je verovatnoca da se tako nesto desi... velika...
Razmisli.. da li ti sebi mozes da dozvolis da te neko toliko dugo drzi nezadovoljnim... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Da, priznajem. Zaluđen sam. I to ovih dana baš najgore podnosim. Ma ajde ja razumem nju, nju još ni pubertet nije prošao, ali ne razumem sebe. . . Kako prosto ne mogu da se pomirim da je još zelena i nastavim dalje. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Pa, ovo je onaj trenutak kada zesce lupis glavom o zid i sve shvatis...
Svi smo mi to prosli...  Smile
Srecno.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Ma lupio sam ja glavom u zid. . . Nego ne znam šta da popijem protiv bolova. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Skokni do Radionice na Ace Smiley
Leci sve bolove Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 13:10:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.