IN < - Erotske price - >LO
<< < (642/792) > >> :: Odgovori!
Autor: cp :
Ah, meraka... - II dio

Znao sam da izmišlja. Verovatno joj je bilo malo neprijatno da prizna. Siguran sam da je ribica izlučila puno tečnosti dok sam joj lizao tabane i sisao prstiće na nogicama. Možda je čak i svršila jer su joj gaćice bile jako mokre i lepljive.
Onda zategoh gaćice preko šake i počeh da ih ližem. Dok sam jezikom prelazio preko mokrog i lepljivog platna osetio sam slani ukus. Sve vreme sam mumlao kako su divne i ukusne. Dok sam lizao njene gaćice, ona me posmatrala i lizala sladoled.
Video sam da Milica uživa.
Ajde zete, reci mi kome je lepše, meni ili tebi. Ništa nisam odgovorio nego sam samo nastavio još strastvenije da ližem gaćice.
Ona se stalno smejala. Ma, čini mi se da ti više uživaš u lizanju mojih gaćica nego ja u ovom lepom sladoledu.
Video sam da je skoro pojela celi sladoled i samo je pomalo lizuckala ostatke sa drvenog štapića.
Evo zete, ja sam već pojela sladoled, a ti se još sladiš i ližeš moje gaćice. Pa to nije pošteno. Onda drveni štapić zavuče između tračica njenih tangica i oštro mi istrgnu gaćice iz ruku. Ajde zete, mala pauza. Dosta je bilo lizanja, malo se odmori. Zatim podiže štapić od sladoleda na kome su bile gaćice. Pogleda u mali trouglić platna koji sam prethodno lizao i nekako mazno i jebozovno reče, jadne moje gaćice, sve si ih istanjio od lizanja.
Izvini Milice, ja sam prosto ljubomoran na tvoje gaćice jer one imaju priliku da budu celi dan između nogu i da direktno dodiruju tvoju ribicu i guzu. Mislim da su srećne što imaju tu čast da budu između tvojih nogu.
Pa nisam baš sigurna da im je uvek lepo, posebno kada prdnem u njih ili kada ih malo popiškim. Inače njima je zadatak da greju i čuvaju moju obrijanu ribicu.
Dok je pričala, kurac je hteo da mi eksplodira. Počeh da ga trljam rukom i osetih da ću da svršim.
Šta je zete, što si se toliko napalio. Vidim ja da ti postiš pored moje sestre. Nije valjda da te i sama pomisao na moju ribicu toliko uzbuđuje. Bolje ti je da izađeš na terasu i da ga izdrkaš nego da mi ovde crkneš od muke.
Onda ustade, uhvati me za ruku i povede na balkon. Hajde, skidaj gaće i izdrkaj ga. Svrši preko ograde. Ovde niko neće da te vidi. Balkon je sa pogledom u našu baštu.
Odmah je poslušah i počeh da drkam. Milica je netremice gledala i bodrila me. Ajde zete, drkaj ga. Oću da vidim kako svršavaš. Ajde brže, brže. Ala ti se ukrutio. Drkaj ga. Za manje od minuta počeh da svršavam i da izbacujem spermu u dugim i jakim mlazevima. Bravo zete, bravo, tako se to radi. Iscedi svaku kap iz njega. Kada sam završio podigoh gaće i uđosmo u sobu.
Jeli ti sada malo lakše, upita me. Sedi zete i odmori se. Ako hoćeš, možeš posle opet da ližeš i mirišeš moje tangice. Osećaj se slobodno, kao u svojoj kući, reče Milica i nastavi da se smeje.
Nekolko trenutaka sedeli smo u potpunoj tišini. Primetio sam da se po mom pocrnelom telu slivaju kapi znoja. Čini mi se da mi je i kosa bila mokra, što od vrućine, a mnogo više od uzbuđenja.
E moj zete, baš mi te je nešto žao. Pa ti si izgleda stvarno načisto zagoreo. Baš mi nije jasno zašto te moja sestrica kažnjava i neće da se jebe sa tobom. Mora da ima neki dobar razlog. Znam da je ona kao devojka bila sa puno mladića i da je imala intenzivan seksualni život. Verovatno sada ima nekoga pored tebe pa se sa njim jebe, a tebe koristi samo da joj kuvaš, pereš i sređuješ stan.
Pametna je moja sestrica, ume ona da živi. Ima besplatnu radnu snagu u kući, koja joj još i daje celu svoju platu, a sa strane radi šta hoće.
Ajde reci, jesam li u pravu.
Ma ne znam, mislim da se ona zeza samnom. Voli samo da me provocira. Takva je bila od prvog dana prema meni.
Izgleda zete da to tebi ne smeta i da ti stvarno uživaš kada te neko muči.
Pa nije to loše kada imaš nekoga pored sebe ko ti je pokoran. Da znaš da se i meni to dopada.
Sada bi volela da nastaviš sa masiranjem i lizanjem mojih nogu. Ali prvo, dodaj mi cigarete i pepeljaru. Onda zapali cigaretu i ispruži nogicu. Ajde zete, lepo me masiraj, hoću da uživam. Posle kraće masaže stopala, Milica mi poturi nogicu ispred lica i reče da joj ližem prstiće i stopala. Dok sam je lizao, više puta je ponovila da se oseća jako lepo. Sisao sam je prstiće na nogicama, a ona je uživala. Posle mi naredi da joj isto tako oližem i drugu nogicu. Kada se zadovoljila lizanja, upita me da li sam se ponovo uzbudio.
Da, naravno. Imaš divne i seksi nogice i prstiće. Evo vidi samo koliko sam se uzbudio. Tada pomerih platno bokserica iz kojih izlete ukrućeni kurac.
Opa, vidi ti njega kako se on uzbuđuje na svoju svastiku. Šta bi ti sada zete. Jesi li svestan da moja sestra spava dole u prizemlju. Šta bi se desilo kada bi sada ušla u sobu.
Ma neboj se, ona sada čvrsto spava. Ne bi nju mogao ni top da probudi. To znam sigurno.
Ako je tako, onda ga ponovo drkaj, ali ovde ispred mene. Hoću da te gledam kako to radiš, reče Milica.
Valjalo bi da mi daš malo nekog ulja za telo, ako imaš. Morao bih da ga malo nauljim da bi mi bilo lakše.
Ustani zete i idi do natkasne. Vidi u nekoj od fiočica, treba da bude jedna bočica ulja za bebe.
Relativno brzo pronađoh bebi ulje i namazah se. Nekoliko puta premazah ceo karc sa uljem.
Ej zete, vidi se da imaš praksu sa drkanjem. Dođi ovde ispred mene, sedi lepo u fotelju i drkaj ga.
Da joj nebi izmastio fotelju sa uljem, pre nego što sam seo, postavih peškir. Udobno se smestih, raširih noge i počeh snažno da drkam. Dok je lagano pušila cigaretu, Milica opruži nogu preko moje butine. Jeli zete, drkaš li ovako i pred mojom sestrom.
Naravno, skoro svakoga dana. Ana voli da me posmatra kako se uzbuđujem i cvilim od želje pred njom. Obožava da priča svoje seksi doživljaje koje ima sa kolegama na fakultetu i pri tome uživa da posmatra dok drkam kurac. Isto tako, voli da mi priča kako izaziva veliku pažnju i jebozovne komentare kada izađe sa drugaricama u neki kafić. Tada mi detaljno opisuje kako je razni momci proždiru pogledom. Dok se hvali svojim atraktivnim izgledom zahteva da drkam pred njom. Čak traži da prepričavam neke ranije događaje u kojima je izazivala opštu pažnju svojim provokativnim izgledom. Naravno, sve vreme moram da drkam i detaljno opisujem lepotu njenog tela.
Pa što se onda ne pojebete. Očigledno je to uzbuđuje.
Ma ne želi da se jebemo. Sada sam shvatio da ona uživa samo da me maltretira i gleda dok drkam pred njom i pričam kako je sva jebozovna i zgodna. Voli da me posmatra kako se mučim i molim da mi da ribicu. Tada stvarno uživa. Često mi nagovesti da će mi tokom večeri, možada dozvoliti da se jebemo ako budem vredan i poslušan. Kada je uveče podsetim na obećanje, ona počne da se dere na mene i da priča kako moram mnogo više da se trudim oko nje i zaslužim njenu picu.
Više puta se dešavalo da me tokom celog dana izaziva, provocita i uzbuđuje na sve moguće načine, pa onda izdrkam pred njom i po četiri ili pet puta. Evo već je prošlo sedam ili osam meseci koliko se nismo pojebali, iako mi skoro svaki dan najavljuje da će mi dati ribicu, ali od toga nema ništa.
Da, da zete. Predpodstavljala sam ja da ona ima nekog sa strane. Više puta mi je preko telefona pričala kako joj se neke kolege uporno i bezobrazno nabacuju, da je stalno donose razne poklone, izvode na piće i pozivaju kod njih u stan. Hvalila se da je mnoge od njih potpuno zaludela. Mogu ti reći da mi je bilo malo čudno što im to dozvoljava jer je ona ipak udata žena. Tačno sam znala da se moja sestrica muva sa kolegama na fakultetu. Takva je oduvek bila. Voli da je u centru pažnje.
Sada mi je tek jasno što neće da bude sa tobom. Ona očigledno u potpunosti zadovoljava svoje seksualne potrebe sa drugim muškarcima, a onda tebe zajebava i uživa da gleda kako napaljen drkaš kurac pred njom i pričaš da je lepa i zgodna. Njoj je izgleda potrebno da nekoga stalno zaluđuje. Videla je da ti samo trčiš oko nje i da može da te zajebava koliko hoće. Verovatno se dešava da se neposredno pre dolaska kući žestoko pojebala sa drugima, a onda uživa da te gleda kako drkaš dok hvališ njenu lepotu. Verovatno u tim trenutcima neće ništa da ti priušti, pa čak ni da ti pokaže svoje telo, nego očekuje da se uzaludno uzbuđuješ na njene priče u nadi da će ti dati ribicu. Jeli zete, da li te onda još dodatno isprovocira tako što ti dozvoli da joj ližeš noge, ili kao malopre, da joj ližeš znoj ispod pazuha pa se ti ponadaš da će biti nešto, a ona u stvari, samo hoće da se sladi svojom nadmoćnoću i da posmatra kako besomučno drkaš opčinjen njenom pojavom. U takvim situacijama, sigurna sam, da se sa nekim žestoko pojebala pre nego što je došla kući koju si ti detaljno očistio, skuvao ručak i čekao je kao verni pas.
Šta kažeš zete, jesam li u pravu. Ne čekajući odgovor, Milica nastavi. Ma znam ja dobro svoju sestricu. Ne moraš ništa da mi pričaš. Ona uvek voli da bude glavna i potpuno dominantna u svakoj situaciji. Šta ćeš, takva je. Ti si od početka znao kakav karakter ima i prihvatio je takvu kakva jeste.
Milica onda povuče u stranu platno gaćica i delimično pokaza ribicu. Zete, ti ovo verovatno odavno nisi video. Kada ugledah deo njene ribice, počeh ogromnom brzinom da drkam. Milica onda naglo vrati gaćice između nogu i pokri ribicu. U trenutku smanjih brzinu drkanja. Ona opet pomeri platno i otkri ribicu, a ja ponovo strahovito ubrzah sa drkanjem. Nakon toga, ona ponovo pokri ribicu i ja smanjih tempo drkanja. Milica to ponovi nekoliko puta uz glasan smeh. Ja sam ubrzavao i smanjivao tempo drkanja u zavisnosti od njenih poteza. Onda Milica prekrsti nogice i uze koka kolu da se osveži.
Dosta je zete bilo gledanja. Sada malo zamišljaj i drkaj. Naučio si na to.
Pa valjda si zete shvatio da smo ja i moja sestra jako slične i da volimo da izluđujemo muškarce.
A ti si bre mnogo smešan. Ovako se do sada niko nije palio na moju ribicu. Mislila sam malopre da ćeš ga iščupati, koliko si snažno drkao.
Ajde sada miriši moje gaćice i uživaj.
Odmah stavih njene gaćice na nos i počeh da ih mirišem. Milice, gaćice ti više uopšte ne mirišu. Malopre sam olizao sve tvoje sokove.
Pa dobro, ajde onda, neću baš mnogo da te maltretiram, evo ti pa gledaj. Tada skroz povuče platno gacica u stranu i otkri ribicu. Video sam da je potpuno obrijana. Kao hipnotisan, gledao sam mladu i rosnu ribicu i drkao ga iz sve snage. Stalno sam govorio, kako je lepa, kako je lepa.
Znači zete, sviđa ti se moja ribica. Samo da znaš nisi jedini kome se sviđa. Ko god je vidi odmah se zaljubi u nju. Tada rukom pomazi nabubrele usmine i tihim glasom reče da je to njena lepotica.
Molim te Milice, mogu li da je gledam iz blizine.
Što, jel ne vidiš dobro ovoliku picu. Ajde, neću da budem okrutna kao moja sestra. Priđi i gledaj je koliko hoćeš.
Odmah se spustih na kolena i klekoh ispred nje. Lice mi je bilo udaljeno samo nekoliko centimetara od njene ribice. Gotovo da sam osetio opojni miris. Gledao sam u obrijanu picu i drkao.
Milica je pušila cigaretu i smejala se. Sve vreme je gladila svoju mačkicu. Onda spusti gaćice do kolena i podiže nogice u vis. Ajde sada zete, slobodno gledaj i uživaj. Nedugo zatim, leže na leđa i podiže guzu. Stavi cigaretu u usta, a potom obema rukama raširi mesnate polutke i potpuno pokaza svoje rupice. Ribica je bila do pola otvorena a ispod nje blistalo je mali otvor na guzi. Nije imala ni jednu dlačicu između nogu.
Prosto sam zanemeo od njene lepote. Primeti da sam prestao da drkam i da buljim u njeno međunožje kao omađijan.
Šta je zete, što si zanemeo. Gledaj u moju ribicu i guzu, i pari oči. Posle možeš danima da drkaš i da budeš zadovoljan, a ne da čekaš da ti se moja sestra smiluje i da te tera da drkaš dok ona priča kako se zajebava sa drugim muškarcima.
Onda mi dade cigratu i reče da je ugasim u pepeljri. Nakon toga, još više raširi nogice. Gledaj zete i uživaj još malo. Prstićima je i dalje prelazila po ribici. Lagano je kružila kažiprstom oko rupice na guzi.
Sviđa li ti se moja guza. Vidi samo kako mi je slatka rupica.
Više nisam mogao da izdržim. Ustao sam i potrčao ka balkonu da svršim. Međutim, već na polovini sobe mlazevi su počeli da štrcaju na sve strane. Na balkonu sam samo dovršio sa izbacivanjem sperme. Dok su izlazile poslednje kapi, Milica je već bila pored mene i smejala se. Bre zete, uplaši me. Mislila sam da ti nešto nije dobro, pošto si skočio kao oparen. Baš si se lepo uzbudio. Svršio si kao konj. Odmah da si očistio ove barice sa parheta.
Milica navuče gaćice i sva zadovoljna leže na krevet. Brzo očistih pod svojom majicom i sedoh na fotelju. Iako sam svršio, kurac mi je i dalje bio ukrućen.
Pa dobro zete, šta da radimo sa tim tvojim kurcem. On je stvarno nevaljao. Nije mu dosta što je za pola sata dva puta svršio, nego izgleda hoće još.
Koliko ti puta treba da svršiš pa da se smiriš? Što se mene tiče, možeš da drkaš celu noć.
Ajde bre, reci mi kako može tvoja svastika da ti pomogne pa da opet svršiš i da se smiriš. Baš mi je glupo da ti gledam kurac koji svaki čas skače, iako si malpore svršio. Nemoj da očekuješ od mene da ti u ovom trenutku dam ribicu. Predpostavljam da bi to sada najviše voleo. Veruj mi da bi i ja volela da se pojebemo. Međutim, to nije moguće jer bi se moja sesra sigurno probudila od tvojih strastvenih uzdaha, pošto bi te potpuno rasturila.
Hajde zete, odmah sada hoću da mi ližeš dupe, na isti način kao što radiš mojoj sestri. Samo pazi, dupe mi do sada niko nije pipnuo. Oću da budeš pažljiv i da to radiš polako.
Dođi sada, klekni ispred kreveta. Samo da znaš. Ovo će skupo da te košta. Sutra, kada Ana bude otišla kod svoje školske drugarice, kao što je najavila, moraćeš celu sobu detaljno da mi središ. Oću sve da se blista. Jel ti jasno. Inače, imam da te bijem. Jesli li shvatio zete. Ajde sada prioni na posao i liži mi dupe.
Tada potpuno skide gaćice, leže na stranu, savi noge u kolenima i natrći guzu. Odmah joj poljubih nekoliko puta sočne i čvrste polutke. Onda zagnjurih lice i počeh da joj ližem dupe. Imala je skoro isti ukus kao i njena sestra. Jezikom sam kružio oko rupice. Osetio sam da lagano uvija dupetom. Zatim sam čitavom površinom jezika počeo da ližem guzu. Lagano sam prelazio jezikom preko rupice. Primetio sam da je bila sva stisnuta. Posle dužeg lizanja, Milica je postajala sve opuštenija tako da sam osetio da je početna trema koju je imala polako počela da popušta. Rupica na guzi lagano se opuštala i širila. Zatim sam, sasvim oprezno, počeo s vremena na vreme da zavlačim vrh jezika u guzu. Pošto se ništa nije bunila, krenuo sam da joj zavlačim jezik sve dublje i dublje u guzu. Očigledno joj se dopalo. Počela je nežno da stenje. Stavila je ruku na moj potiljak i počela lagano da mi gura glavu ka svom dupetu. Time je stavila na znanje da joj prija kada joj zavlačim vrh jezika u guzu. Začuo sam da tiho govori kako joj je lepo i da nastavim. Zatim sam počeo da guram jezik sve dublje u njeno dupe. Zavlačio sam ga što sam više mogao, da bi je zatim jebao jezikom u dupe iz sve snage. Iako sam maksimalno zagnjurio lice između njenih polutki, čuo sam kako Milica govori da joj je jako lepo i da nastavim. Trudio sam se što sam više mogao da je zadovoljim. Dok sam lizao i sisao njeno dupe, ona zapali cigaretu. To je bio još jedan signal da uživa. Da bih joj upotpunio uživanje zavukao sam jezik u dupe, najdublje što sam mogao i ostao potpuno miran neko vreme. Znao sam da će, kao i njena sestra, početi da mi steže jezik snažnim guznim mišićima. Odmah potom, osetio sam kako ga snažno steže i polako istiskuje iz dupeta. Međutim, ja sam onda gurao jezik sve dublje i dublje, suprotstavljajući se njenom pritisku. Ovakva igra je trajala neko vreme. Onda se ponovo opustila, tako da sam lako zavlačio jezik i lizao je unutrašnjost dupeta. To zete, baš je super. Samo tako nastavi. Čini mi se da bi mogla ovako da uživam čitavu noć. Samo ti liži moju slatku guzu. Baš je super. Posle dužeg lizanja, u potpunoj tišini, izgura mi rukom glavu iz dupeta i reče, sačekaj da se drugačije namestim. Tada kleknu na krevet. Malo raširi kolena, spusti glavu do mekanog jastuka, a guzu podiže u vis. Tako je potpuno oslobodila prilaz svojoj rupici. Ajde sada zete, zagnjuri glavu i jebi me jezikom u dupe. Ne čekajući ni trenutka, isplaženi jezik sam zavlačio velikom brzinom. Snažno sam prodirao. Pridržavao sam je rukama za gornji deo butina i navlačio na jezik. Posle sam se usnama priljubio kao vakum guma na njenoj rupici. Sisao sam je kao pumpa koja isisava vodu iz dubine zemlje. Onda sam joj gurao jezik u raširenu rupicu. Posle ko zna koliko vremena, Milica mi pomeri dupe ispred lica i reče da mora pod hitno da ide u wc, jer će da se upiša.
Mogu li sa tobom, da te gledam, zapitah je.
Ne može, strogo odgovori Milica i izađe iz sobe. Ubrzo se vratila, i ponovo leže na krevet. Krenuh ka njenom dupetu, ali ona me oštro odgurnu. Skloni se zete, skroz si mi razvalio guzu tvojim velikim jezikom. Stani malo da se odmorim. A ti, uzmi moje gaćice i obriši lice. Sav si znojav i balav.
Dok sam brisao lice, Milica je gladila rukama stomačić.
Malopre sam htela da prsnem, koliko mi se piškilo. Jedva sam izdržala da se ne upišam u krevetu. Jeli zete, koji je to fazon da da tražiš da me gledaš dok pišam. Da nisi hteo možda da ti se popišam u usta, sva ozarena reče i poče grohotom da se smeje.
Nije valjda da te i to moja sestrica tera da radiš, hajde reci mi.
Ma voli ona svašta, ti je dobro poznaješ i znaš da ona hoće da joj se ispunjavaju sve želje.
Ma nemoj mi reći da ti stvarno piša u usta. I šta ti onda radiš. Jel te tera da piješ.
Dok je govorila, ja sam samo snishodljivo i potvrdno klimao glavom.
Ej, pa ona je stvarno blesava. Kako možeš. Pa, zar ti nije gadno.
Njoj se to sviđa. Ona posebno voli, kada se polupijana i vesela vrati sa neke zabave da mi piša.
Jel te tera da piješ njenu pišku.
Da, to je jako uveseljava i voli da me gleda kroz raširene noge.
Pa, jel to često radite.
Kada god joj se prohte.
E stvarno je moja sestra opasna, reče Milica i poče da se smeje.
E pa zete, samo da znaš, hoću i ja to da probam. Sledeći put, kada mi se bude pripišalo, pozvaću te u kupatilo da ti pišam u usta i da gledam kako piješ. Što je ona bolja od mene. Jel tako. Reci zete.
Tako je Milice.
A sad, sedi na krevet pored mene. Hoću da ti drkam. Priđi bliže, ne boj se. Onda ga obuhvati šakom i poče da ga stiska. Sva zadovoljna poče jako brzo da ga drka. E, baš imaš moćnu kurčinu. Već je tvrd kao čelik. Jednom rukom me uhvati za donji deo kurca i muda, a drugom je povlačila kožicu gore-dole.
Jel ti lepo zete. Uživaš li. Naizmenično je ubrzavala pa bi onda usporavala ritam drkanja. S vremena na vreme, oštro bi me udarila preko glavića. Kada je primetila da se čitavim telom uvijam nakon udarca, počela je da se smeje i da me često lupa šakom po kurcu.
Jesi li ti jedan bezobrazni kurac. Jesi, jesi, nije ti dosta da celo veče drkaš. E pa, sada ćeš da dobiješ batine jer si jako neposlušan. Uporedo sa šamaranjem glavića poče da mi uvrće muda. Kada se zadovoljila grubosti, nastavi da ga lagano drka. Nekoliko puta je pljunula na glavić, da bi mi bilo prijatnije.
Šta kažeš zete, kako ja ovo radim.
Super je Milice, kada ga tako lepo drkaš. Baš mi je divno.
Imam ja praksu. Do sada sam bacila u nesvest nekoliko napaljenih kurčeva. Samo, oni su svršavali čim bi ih nekoliko puta drknula.
Imaš li ti zete nameru da svršavaš. Drkam te već čitavih pola sata i ruka me zabolela.
Onda je zastala da bi se malo odmorila. Međutim, kurac nije ispuštala iz ruke. Prstima je nežno gladila vrh kurca. Prelazila je kažiprstom preko rupice na kurcu. Opet je nekoliko puta pljunula po glaviću i prstima je uz kružne pokrete po vrhu kurca razmazivala pljuvačku. Bilo mi je jako lepo. Kurac je počeo da pulsira od zadovoljstva. Poprimio je maksimalnu veličinu. Milica je to osetila i nastavila da gladi prstima glavić. Kada sam počeo da stenjem od zadovoljstva Milica me jako stegnu za glavić. Onda ga ošamari nekoliko puta i pomeri ruku. Polako zete, nećemo tako. Imaš da me moliš da ti ga izdrkam. Sačekaj malo. Uze cigaretu i zapali je. Posle opet poče da mi nežno gladi vrh kurca. Čim je osetila da se maksimalno ukrutio i da mi kurac pulsira i pomera se gore dole pri čemu se izmicao ispod njenih prstiju, Milica bi ga nekoliko puta jako snažno tresnula i napravila bi pauzu. Dok je pušila cigaretu, sve vreme ga je lagano drkala. Čim bi osetila da se spremam da svršim, ona bi prekidala sa drkanjem. Kada je ugasila cigaretu, poče jako snažno da drka, i ponovo prestade pre nego što bi svršio. E pa zete, ajde sada izađi na balkon i sam završi posao. Dok sam besomučno drkao, Milica je stajala pored mene. U jednom trenutku počeh da svršavam i da izbacujem nekoliko snažnih mlazeva.
To zete, jel ti bilo dosta za večeras. Idi sada dole i lezi u krevet pored svoje žene. Naspavaj se. A sutra, ako bude prilike, produžićemo sa našom igrom.
Sutradan, ustao sam jako rano. Odmah sam obavio kupovinu namirnica u obližnjoj prodavnici. Pošto je toplo jutro nagoveštavalo vreo letnji dan prihvatio sam se posla i počeo sa okopavanjem dvorišta. Naime, Ana mi je predhodnog dana rekla da bi bilo jako lepo ako bih detaljno sredio celo dvorište i time prijatno iznenadio njene roditelje. Posebno mi je skrenula pažnju da lepo okopam malu bašticu koja se nalazila iza kuće i uzani prostor koji se pružao od kapije, pa celom dužinom dvorišta, gde su bile posađene ruže. Prvo sam započeo da okopavam stazu sa ružama. Zemlja je bila jako tvrda i potpuno suva. Kako je jutro odmicalo, postajalo je sve toplije. Svojski sam se trudio da lepo sredim ružičnjak.
Negde oko 11 sati, dame su ustale. Ana me pozva da uđem u kuću i da im skuvam kafu. Dok sam im kuvao kafu, one su se lenjo protezale. Zezale su se na moj račun, jer su videle da sam potpuno mokar od znoja.
Jeli zete, šta si ti to od jutros radio kada si tako prljav i znojav, upita me Milica. Opusti se čoveče. Ti si na godišnjem odmoru. Vidiš li kakva je vrućina napolju.
Što, šta mu fali, reče Ana. Rekla sam mu juče da lepo sredi dvorište. Neka obraduje taštu kada se večeras vrati iz sela. Ti znaš Milice koliko keva voli da joj je lepo sređeno dvorište. Što da plaća nekog radnika da joj sređuje dvorište kada joj je došao zet u kuću.
Onda izađe na terasu ispred ulaznih vrata i baci pogled u dvorište. Sva iznenađena poče da viče na mene.
Ej, pa ti nisi još okopao ni ružičnjak. Kada misliš da stigneš da središ celo dvorište, onako kako sam ti rekla.
Ajde, odmah nam spremi doručak, pa uzmaj motiku u šake.
Dok su njih dve pijuckale kafu i prelistavale novine, veselo su komentarisale neke novinske naslove. Primetio sam da je Milica bila potpuno opuštena. Ponašala se kao da ja nisam prisutan u trpezariji. Sedela je na prostranom kauču. Noge je podigla i savila u kolenima, tako da se u potpunosti videlo njeno međunožje. Video sam da se uska tračica gaćica uvukla između njenih guzova. U jednom trenutku, Ana je primetila moj pogled koji je bio usmeren ka Miličinom dupetu. Onda je gurnu nogom u butinu i opomenu da se obuče i da prestane da nas „slika“ svojom guzom. Pa dobro sestro, reče joj Ana, mogla bi malo da povedeš računa o svom ponašanju. Vidiš li valjda da ti je zet u sobi. Kada god prođe ispred tebe, ti ga slikaš svojim dupetom.
Pa šta, odbrusi joj Milica. Kao da zet nikada nije video dupe. Pa neću valja zbog toga da se oblačim po ovoj vrućini. Puti me bre na miru, još se nisam rasanila. Obućiću se kasnije čim se istušitam. A ti Ana nemoj da sereš i da me nerviraš, sada ste bili na moru i svi su pored vas bili samo u kupaćim gaćama. Tamo nikome ne pada na pamet da nekoga opominje što je u gaćama a ovde u mojoj rođenoj kući treba da glumim neku finoću. Uostalom, ne bi rekla da je zet željan, ima on priliku svakoga dana da gleda tvoje dupe koje je zgodnije od moga.
Ova rečenica se baš dopala Ani jer je pohvalila izgled njenog dupeta, i onda potpuno nezainteresovano reče Milici da je stvarno potpuno u pravu i da svako treba da se ponaša u svojoj kući onako kako mu najbolje odgovara.
Za to vreme, dok su one razgovarale, bio sam u kuhinji i spremio sam im doručak. Brzo sam postavio trpezarijski sto i servirao im pržena jaja, sir i paradajiz salatu. Čim su osetile prijatan miris hrane odmah su počele sa jelom.
Dok su jele, Ana mi naredi da raspremim krevet i lepo sredim sobu u kojoj smo spavali. Uzgred mi reče da joj spremim veliki peškir i čiste gaćice, jer posle doručka hoće da se okupa. Kada to završiš, raspremi i onaj lom u Miličinoj sobi pa idi onda da sređuješ dvorište.
Ma zete, pusti sad moju sobu, reče Milica.
U sobi mi je opšti haos. Ne može to da se sredi na brzinu.
Kada završiš sa sređivanjem dvorišta, onda brate lepo prioni na posao i detaljno mi raspremi sobu. Treba tu da se operu prozori, vrata, valjalo bi i tepih da se istrese. Sobu mi niko nije detaljno očistio, ima sigurno dva meseca.
Tako je Milice, neka sredi sve kako treba. Naučila sam ja njega da radi po kući. Jel tako kuco moja.
Hoću sve da očistiš i urediš tako da se blista. Potrudi se da vide moji kako imam vrednog muža.
Kada je Ana završila sa doručkom, pođe u kupatilo koje se nalazi u drugom krilu kuće, da se okupa.
Dok se Ana kupala, uzeh da operem sudove od doručka.
Za to vreme Milica je gledala televiziju.
Još nisam završio sa pranjem sudova, a Milica mi reče da odem na sprat kuće i donesem joj cigarete iz sobe.
Naravno, odmah je poslušah. Trčećim korakom, popeh se uz stepenice i isto tako siđoh. Milica nije mogla da sakrije oduševljenje.
Baš si brz zete. Hajde sada mi prinesi pepeljru i posluži me hladnom koka kolom.
Odmah je poslušah.
Onda je kao neki džentlmen zapalih cigaretu i zapitah da li treba još nešto da učinim. Stajao sam ispred nje u stavu mirno. Kurac mi je zatezao platno šotca. Čini mi se da je hteo da ih iscepa.
Pa zete, mogao bi sada da se pozdraviš sa mojom guzom i da je lepo poljubiš.
U trenutku kleknuh ispred nje i počeh da joj ljubim dupe. Zagnjurih glavu između polutki, nekoliko puta je polizah i sočno je izljubih rupicu na guzi.
Ej zete, dosta je, šta si navalio, rekla sam ti da je jednom poljubiš. Ajde sada, beži napolje. Uzmi motiku i kopaj. Smiri se. Nemoj da te moja sestra vidi takvog. Odmah će nešto da posumnja pa ima da te razbije kao kantu.
Poslušah Milicu i istrčah napolje. Uzeh motiku i nastavih sa kopanjem. Tako sam snažno udarao motikom da je zemlja prštala na sve strane.
Skoro da sam došao do kraja staze sa ružama, kada Ana izađe iz drugog dela kuće. Poče da priča kako se lepo rashladila i kako joj je prijao doručak. Stajala je na nekoliko metara od mene i prstima je rašćešljavala pramenove vlazne kose. Video sam da posmatra moje oznojeno telo. Graške znoja su mi se slivale niz čelo i obraze. Jako snažno sam kopao zemlju. Imao sam utisak da Ana uživa dok me posmatra. Čak je i rekla da sam jako dobar i da je zadovoljna što se trudim da sredim dvorište njenih roditelja. Onda mi kao sažaljivo reče da još malo kopam dok ne završim stazu sa ružama, a da onda uđem u kuću i da se sklonim sa sunca, jer je u podne najtoplije. Najbolje je da nastaviš kasnije, kada malo prehladi, reče mi nekim umiljatim glasom.
Onda me pozva da joj priđem i pridržim njene prljavu majičicu i gaćice. Ostavih motiku i krenuh ka njoj. Kada sam se uspravio, Ana zapazi da mi je kurac maksimalno ukrućen.
U jebo te, koji si ti kreten. Čim me vidiš i malo porazgovaram sa tobom, tebi se digne. Ajde bre, oladi malo. Smiri tu kurčinu pa idi u kuću i donesi mi češalj i ogledalce. Hoću lepo da rašćešljm kosu, ovde na suncu. Ana je dobro znala da ne može brzo da mi splasne. Onda, najednom, sva ljutita poče da viče na mene. Ajde bre strvino jedna, idi brzo u kuću i donesi mi češalj i ogledalo. Samo pazi da te ne vidi moja sestra ili neko od komšija kako ideš sa ukrućenim kurcem. Neću bre da me sramotiš ovde u mojoj kući.
Brzo doneh sve što je tražila. Ljutito mi istrže češalj iz ruke i naredi da joj pridržavam ogledalo u visini lica.
Dok se lagano češljla, komentarisala je kako joj se kosa rascvetala po krajevima, od sunca i morske vode. Pitala me za mišljenje da li malo da skrati kosu i promeni oblik frizure.
Od malopređašnjeg uzbuđenja, kurac je hteo da mi eksplodira. Vidno je pulsirao i zatezao platno šorca. Naravno, Ana je jasno videla moju reakciju.
Kada je završila sa češljanjem kose, nastavila je da se ogleda i da analizira lice. Očigledno je bila prezadovoljna svojim preplanulim tenom. Istcala ja kako joj je koža lica meka i gladka.
Vidiš, reče mi, ovako mi je i ribica nežna. Malopre sam je lepo obrijala tako da je sada glatka kao moji obrazi. Posle ću da je namažem sa hranljivom kremom. Biće nežna i mirisna kao ove ruže. Dok je govorila senzualnim glasom, jebozovno me posmatrala. Namerno me izazivala. Kurac mi je toliko zategao platno da je razvukao lastiš na šorcu.
Šta se to tvoj kurčić buni pa hoće da izađe napolje. Vidi ga samo. Oće da iscepa šorc. Šta bi on. Da vidi moju lepu, obrijanu i glatku ribicu.
E pa, dragi moj. Moraš ti dobro da se pomučiš, pa da ti dam moju picu da jebeš.
Ajde sad. Odoh ja u kuću. Već je počelo sunce da me prži. Ti nastavi da radiš. Smiri se malo. Kada završiš sa kopanjem, dobro operi ruke, i dođi da mi namažeš hranljivo mleko, svuda po telu. Evo, došlo mi je da ti učinim i da ti omogućim da malo uživaš.
Ponešen željom da je dodirujem telo, makar i samo tokom mazanja sa hranljivom kremom, veoma brzo sam završio sa okopavanjem ruža. Da bi smirio pobesneli kurac, uleteo sam u kupatilo i snažno ga izdrkao. Onda sam se okupao gotovo hladnom vodom. Kada sam ušao u trpezariju, zatekao sam Anu kako razgovara telefonom. Čuo sam da priča sa drugaricom. Dogovorile su se da Ana dođe kod nje da bi se lepo i natenane ispičale. Kada završi telefonski razgovor, u kraćim crtama ispriča sestri šta je sve saznala u razgovoru sa drugaricom.
Iskoristih kratku pauzu u njihovom razgovoru i zamolih je da je namažem hranljivom kremom, kako je i obećala. E moj sporaću. Pa nisi valjda mislio da ću te čekati sto godina da dođeš i da me namažeš. Vidiš li valjda da sam sama namazala moje telo. Ko ti je kriv kada si spor.
Ali rekla si mi da prvo završim sa okopavanjem pa da onda dobro operem ruke i da tek tada hoćeš da mi učiniš i dozvoliš mi da te namažem po telu.
Ma pusti me na miru, prodera se Ana. Mnogo si dosadan. Ajde sada, donesi mi novu, belu svilenu haljinicu sa crnim tufnama koju si mi kupio na moru, bele sandalice i sedefasti lak za nokte. Hoću da se spremim i da idem kod drugarice.
Stvarno si bezobrazna, reče Milica. Vidiš li ti samo koliko se zet trudi da te zadovolji, a ti nećeš ništa da mu učiniš, čak ni da mu dozvoliš da te namaže kremom po telu.
Ajde, pustite me ljudi na miru. Stvarno me opterećujete vašim pričama.
Čim sam joj doneo garderobu, Ana se obuče, namesti fruzuru, diskretno se našminka, namirisa svojim omiljenim parfemom i uze lak da namaže nokte.
Ajde robe dođi, pozva me svojim zvonkim i jebozovnim glasom, rešila sam da ti dam malo elana za rad. Sedi na pod pored mene i namaži mi lak na nožnim prstićima. Znam da obožavaš moje nogice. Evo ti i uživaj, a mene baš mrzi da se savijam.
Sedoh na pod pored nje, Ana mi stavi stopala u krilo ja joj precizno i lepo nazah noktiće na malim, slatkim nožnim prstićima. Pošto joj je bilo vruće da oslanja tabane na moje telo, spusti nogice na tepih i naredi mi da joj duvam u prstiće na nogama da bi joj se lak što pre osušio. Zatim prekrsti nogice i strogim glasom mi naredi da duvam u podignuto stopalo. Klečeći ispred nje savio sam glavu i počeo da duvam.
Milica poče strahovito da se smeje.
Dok sam duvao u njene tabane, Ana je lakirala nokte na rukama. Očigledno je likovala. Onda se i ona zasmeja i reče, ajde duvaj, da vidim neku vajdu od tebe. Posle je prekrstila drugu nogicu i zahtevala da duvam u njene prtiće. Dok sam ja duvao, Ana je komentarisala kako obožavam njene nogice i da sam u stanju da joj ližem tabane i sisam prstiće po čitavo veče. Prosto je opsednut mojim nogama. Dok ja uveče gledam neki film on mi liže noge i uživa.
Kada završi sa mazanjem noktiju na rukama, naglo ustade i reče mi da se obučem i da je odvezem kod drugarice. Dok sam obuvao patike, Ana se izazovno šetala po sobi. S vremena na vreme bi duvala u sveže namazane, duge nokte.
Evo ja sam spremna. Idem da se raspitam kakvih sve novih abrova ima u Čačku.
Mužicu moj, kada me odvezeš, hoću odma da se vratiš kući i da nastaviš sa radom. Oću sve da se blista dok ne dođu moji roditelji. Ako budem zadovoljna tvojim radom možda ću ti dati ono što najviše voliš, pa zato motiku u šake, sredi dvorište i očisti celu kuću.
Pre nego smo krenuli, Ana reče da joj se pripišalo. Krenu ka wc-u i pozva me da joj pomognem. Brzo dođi, skini mi gaćice, hoću da se upišam. Vidiš da mi je lak na noktima još uvek svež i da ne mogu sama da skinem gaćice.
Čuo sam da se Milica sve vreme smejala.
Kada smo ušli u wc, Ana je jakim glasom komandovala da joj skinem gaćice i rukm pridržim haljinicu. Odmah sede na wc šolju i poče snažno i dugo da piša. Dok je pišala, zatražila je da kleknem pored nje i da pirim u lakirane nokte. Namerno je jako glasno govorila. Očigledno je želela da je njena sestra čuje, kroz poluotvorena vrata wc-a, kako mi naredjuje i potpuno dominira. Kada završi sa pišanjem, malo se pridiže i naredi mi da joj lepo obrišem ribicu sa toalet papirom. Sve vreme je glasno komandovala kako treba da je brišem. Jednom rukom sam pridržavao rub mini haljinice, a drugom je brisao između nogica. Kada je procenila da sam je dovoljno obrisao, onda se uspravi i reče da je navučem gaćice. Pošto sam klečao ispred nje, ribica mi je bila u visini očiju. Malo je zadigoh haljinicu. Gledao sam je kao hipnotisan. Ponovo poče da viče na mene: Šta bleneš u moju obrijanu pičku. Nemam ja vremena za gubljenje. Brzo mi obuci gaćice pa da idemo.
Onda uđe u trpezariju da s pozdravi sa Milicom. Zatim stade ispred velikog ogledaja da prekontroliše svoj izgled. Dok se ogledala, komentarisala je svoj seksi izgled.
Jeli, šta kažeš. Kakva ti je ženica. Moraš dobro da me paziš, inače znam da bi mnogi dali sve što imaju da budu samnom. Pogledaj samo moje čvrste sise, uzak struk, čvrstu i trtastu guzu. Ajde robe, obuj mi bele sandalice na moje nogice koje obožavaš. Ponesi mi belu tašnicu i otvori vrata od kola.
Odoh ja narode.
Za vreme vožnje, opet je ponovila šta sve treba da uradim dok bude kod drugarice.
Evo, sada ti je prilika da se pokažeš pred mojim roditeljima. Vidiš i sam da su oni jako zauzeti i zato hoću da ih odmeniš u poslu i da im pomogneš u spremanju kuće. Ako hoćeš da budem dobra prema tebi i da uživaš u mojim čarima moraš to i da zaslužiš. Ja sam sve smislila šta treba da uradiš. Danas hoću da završiš sa sređivanjm dvorišta. Sutra hoću da iscepaš i složiš sva drva, posle toga hoću da raspremiš tavan na kući. Prekosutra hoću da ofarbaš ulaznu kapiju i celu ogradu oko kuće. Videću za kasnije da li još nešto treba da se uradi. Dobar si ti, znam ja da si ti moj poslušni i verni rob i da ćeš ti mene da poslušaš i uradiš sve što ti naredim. Ako budeš vredan znaš i sam šta ćeš dobiti za nagradu.
Kada smo stigli pred kuću njene drugarice koja živi u potpuno suprotnom delu grada, Ana mi reče da je ne ometam i ne zovem na mobilni telefon, jer želi da bude potpuno opuštena.
Slušaj, nemoj slučajno da me zivkaš i da mi dosađuješ. Kada budem htela da se vratim kući, pozvaću te da dođeš po mene. Onda okrete obraz prema meni, pokaza prstom da je poljubim i izađe iz kola.
Čim sam se vratio kući video sam da Milica i dalje gleda televizuju. Još uvek je bila samo u gaćicama i majici.
Zete, dobro je da si se vratio. Hajde, donesi mi jedno hladno pivo. Baš bi mi prijalo da se malo rashladim.
Pošto nije bilo hladnog piva u frižideru, Milica me jebozovnim i maznim glasom zamoli da odem i kupim. Hajde zete, trkni časkom do prodavnice i kupi mi dve-tri flaše hladnog piva, nekoliko sladoleda i cigarete.
Brzo se vratih iz kupovine. Od velike vrućine, bio sam sav znojav. Milica primeti graške znoja na mom licu i reče mi da se malo odmorim i pojedem sladoled. Dok je ona pijuckala hladno pivo pozva telefonom svoje roditelje. U kraćem razgovoru saznala je da planiraju da se vrate kući tek pošto prehladi i padne mrak.
E pa zete, čim pojedeš sladoled moraćeš da prioneš na posao. Znaš i sam šta ti je moja sestrica naredila.
Sada sam ti ja komandant u kući. Kao prvo, hoću da središ moju sobu. Samo pazi, oću sve da se blista.
Vidim, Milica je ista kao i njena sestra. To im je nasledno. Vole da naređuju.
Da bih je uvažio i ispoštovao njenu naredbu trčeći pođoh na sprat kuće.
Ej zete, prvo mi istresi tepih. Iza kuće je ti je gelender.
Odmah izneh tepih i počeh snažno da ga tresem. Od snažnih udaraca praherom, odzvanjao je čitav komšiluk. Nakon nekih 20-tak minuta trešenja pojavi se Milica. Sva zadovoljna posmatrala je kako tresem njen tepih.
Lakše malo zete, iscepaćeš mi tepih. Dosta je bilo. Vidiš valjda da više nema prašine.
Sada možeš da mi opereš prozore, a ja odoh časkom da se istuširam. Na pragu kuće ostavila sam ti krpe i tečnost za pranje stakla.
Kasnije, Milica dođe u svoju sobu. Posmatrala je i kontrolisala kako perem prozore i vrata. Sve vreme se zezala na moj račun. Smejala se što sam njenoj sestrici morao da skinem gaćice i da klečim pored nje i duvam je u lakirane nokte, dok ona piša.
Jeli zete, kaži mi, radi li moja seka bilo šta u kući ili se samo izležava.
Znaš i sama kakva je Ana. Voli samo da čita knjige, gleda televiziju i da se izležava i spava.
Volim i ja isto to, reče Milica.
Znam. Vidim i ja da ste vas dve iste. Samo mislim da ćeš ti prevazići svoju sestricu. Ti ćeš biti strah i trepet za svog muža i za mnoge muškarce.
Kako znaš da nisam i sad strah i trepet za muškarce.
Vidim ja da si ti rođeni talenat, samo ti treba da stekneš određeno iskustvo i praksu. Tako je bilo i sa tvojom sestrom.
Kada smo se upoznali, osetio sam da voli da bude glavna u svemu. Ispočetka, to je sporadično isoljavala, a kasnije, kada se oslobodila, prepoznala je sebe u tome i pokazala svoje pravo lice.
Pa zete, koliko ja znam, upravo si je ti oslobodio da ispolji svoje pritajene sklonosti i iskaže dominaciju nad tobom, a verovatno i u odnosu na druge muškarce.
Ajde, pričaj mi o vašoj vezi. Baš me zanima. Takve detalje moja sestrica neće često da priča. Reci mi šta si ti to radio i šta si sve činio da ona ispolji svoje potajne sklonosti.
Ništa posebno Milice. Kada samo počeli da živimo zajedno video sam da nije vična kućnim poslovima. Onda sam počeo da čistim kuću, kuvam, perem i peglam. Ani se sve to jako dopalo. Uživala je da gleda kako radim. Kada je bila zadovoljna mojim radom, na primer, spremljenom večerom, dozvoljavala mi je da uživam sa njom tokom noći. Onda sam ja video da najlakše dolazim do njene naklonosti kada je ona zadovoljna mojim radom, pa sam se trudio da je uvek prijatno iznenadim lepo spremljenim ručkom, opranom i ispeglanom garderobom ili bi je masirao po čitavo veče dok bi ona čitala novine ili gledala televiziju. Kada je osetila da je u potpunosti zagospodarila našim odnosom, počela je da me ucenjuje i da zahteva svakakve stvari da joj činim, nakon čega bi mi dozvoljavala da budem sa njom. Sada me samo maltretira i izaziva iako radim sve kao i ranije. Veoma retko mi dozvoljava da uživam sa njom. Videla si i sama kako me provocira i izluđuje, pa onda okrene leđa od mene. Čini mi se da sada samo uživa da me uzbuđuje i gleda kako patim za njom.
Pa zete, nije to ništa posebno. Ja sam mislila da ona ima neku specijalnu tehniku. Ona ti samo nagoveštava da će ti dati ako se trudiš da je zadovoljiš, a onda te odbije. Ti posle misliš da si ti krivac i da se nisi dovoljno porudio pa onda daješ sve od sebe, a ona te u svari samo zajebava.
Mogu ti reci da mi se dopada njen sistem.
Ajde zete, siđi dole u kuhinju i donesi mi jednu krišku hladne lubenice, pa posle nastavi sa radom. Znaš i sam da te čeka puno posla.
Kada sam oprao prozore i vrata, obrisao prašinu, potro pod, uskupio sam njene razbacane stvari sa troseda i dvoseda i počeo sam sa peglanjem. Pažljivo sam ispeglao pamučne majčice, suknjice i farmerice. Milica je bila oduševljena kada je videla kako lepo peglam. Onda sam joj ispeglao destak pari gaćica. Od peglanja mi je bilo jako toplo da sam bio sav znojav.
Dok sam peglao, Milica se smejala i uživala.
Meni je sve vreme kurac bio podignut. Tek tada, dok sam peglao jene gaćice, poče da me zeza što mi je ukrućen kurac.
Jeli zete, šta bi dao sada za jedno dobro jebanje. Vidim da si ceo da uzbuđen. Tebe izgleda ne može da smiri nikakav fizički rad. Izgleda da tebe još dodatno pali to što mi peglaš gaćice.
Samo sam ćutao. Brzo sam završio sa peglanjem. Složio sa je stvari u ormar. Pogledao sam po sobi da li ima još nešto da se očisti. Sve je bilo očišćeno i sređeno.
Evo Milice, još je ostalo da operem zavese i unesem tepih.
Bravo zete, baš si brz. Meni bi trebalo pola dana da očistim sobu, a ti si časkom završio ceo posao.
Sada otvori trosed i namesti tanko đebe. Onda idi u kupatilo da se istuširaš. Hoću da me jebeš. Zaslužio si. Sada smo sami u kući i hoću da te nagradim.
Dok sam nameštao ležaj, ona delimično spusti roletne i zamrači sobu. Onda brzo otrčah u kupatilo.
Za nepum minut se istuširah. Izađoh iz kupatila potpuno mokar. Nisam želeo da gubim vreme u brisanju tela. Kada sam ušao u sobu video sam da Milica leži na krevetu sa raširenim nogama. Odmah legoh preko nje i prislonih kurac na mladu pičku.
Zete, molim te pazi. Uđi polako. Onda mi prihvati kurac i usmeri u pičku. Odmah joj ugurah glavić i počeh da prodirem.
Polako zete, polako, stenjala je. Nisam se mnogo obazirao na njene zahteve. Osetio sam da je potpuno vlažna i da mi kurac klizi bez problema. Krenuo sam sa snažnim prodorima. Vrlo brzo uvrzao sam do maksimuma. Jebao sam je iz sve snage.
Milica poče zadovoljno da ječi. To zete, rasturi me. Jebi moju malu pičkicu. Hoću da uživam. Počela je snažno da me steže za ramena. Nogice je obavila oko mojih leđa. Jebao sam je bez prestanka. Davao sam sve od sebe. Uložio sa svu snagu koju sam imao. Dok sam joj razvaljivao slatku picu, ona je dahtala, cvilela ili bi s vremena na vreme pričala, jebi me, jebi me, nemoj da staješ, hoću da svršim. Nisam popuštao tempo. Jebao sam kao divlja zver. Čvtsto sam je držao za ramena i besomučno prodirao. Predpostavio sam da joj tako jebanje odgovara, isto kao i njenoj sestrici. Krenuo sam da je poljubim zajapureno lice. Odgurnu mi glavu ručicom. Nemoj zete, samo me jebi. Rasturi me. Divan si. Izvrsno jebeš. Ti si pravi rasni pastuv. Jebi tvoju malu svastiku. Onda oktenu glavu ka mojim krupnim šakama kojima sam je pridržavao za ramena. Ispuštala je glasne uzdahe. Osetio sam na prstima da joj iz usta curi pljuvačka. Nije mogla da se kontroliše. To zete, to, jebi me, jebi me, stalno je ponavljala. Brže, brže, nemoj da staješ, evo svršavam po treći put. A, a, ah, ah, ispuštala je sladostrasne krike. Super si zete, super, samo tako nastavi. Divno mi je.
Sa mene su se slivali čitavi potoci znoja. Bio sam sav napet i čvrst kao kamen. Nakon još nekoliko stotina prodora, Milica me zamoli da stanem da bi malo predahnula. Okrenusmo se na bok. Ležali smo okrenuti jedno prema drugom. Nisam ga vadio iz njene pičkice. Sva crvena u licu zadovoljno me posmatrala. Prstićima mi je brisala znoj sa čela. Prelazila je šakom preko mojih grudi i ramena. Divila se čvrstimi mišića.
Kurac mi je lagano pulsirao u njenoj mačkici. Osetila je to. Bre zete, pa ti si stvarno neumoran u jebanju. Svi moji jebači do sada bi davno svršili, a tebi se propinje kurac i traži još. Ja sam je nežno milovao po kosi i obrazima. Ležala je pored mene kao neko malo dete. Usnama joj izljubih mlade i čvrste devojačke grudi. Lizao sam i nežno grickao nakostrešene bradavice. Uživala je.
Autor: cp :
Između dvije vatre

Kažu da je na moru najlakše doći do seksa. Ljeto, provodi, golotinja, sve to utječe na muške i ženske glave, na njihove misli i maštarije koje su sve samo ne sramežljive. Ovo ipak nije tipična priča s plaže. Mjesto radnje je jedan hrvatski otok. Teta tamo ima apartman. U ulici pored nje, to je ljeto prodana kuća. Kad sam došao tamo, shvatio sam da ja znam te kupce. Inače, došao sam sam. Znam tamo dosta ljudi, pa mi netko u apartmanu 0-24 nije potreban. Tjedan dana mira. Da se vratim na novopečene susjede. Bila je to moja frendica iz osnovne škole, Ana, s kojom sam bio u jako dobrim odnosima tijekom škole. Sada imamo po 21 godinu, a u zadnje dvije godine skoro nismo kontaktirali. Nismo bili u svađi, jednostavno više obaveza, manje vremena. Ona je kroz to vrijeme bila u ozbiljnoj vezi, što mi je malo bilo čudno s obzirom na njenu vatrenu narav. A tu vatrenu narav naslijedila je od mame, koja je bila ovdje s njom. Marija, već duže vremena razvedena žena, tek zagazila u četrdesete. Plavuša lijepog lica, nosi naočale, četvorka grudi koje je uvijek voljena isticati i lijepom guzom, malo širokim bokovima. Ana je sličnog izgleda, samo je crnka bez naočala i mislim da ima veće grudi od Marije, nisam bio siguran jer Marijine nikad nisam vidio bez majice. Između njih dvije nije baš cvjetalo kad je ljubav u pitanju, Ana je staroj zamjerala brzi oporavak od rastave s njezinim ocem i česte izlaske s drugim muškarcima. Bilo mi je čudno kad sam ih vidio zajedno na plaži, u razgovoru i nasmiješene. Naravno da sam prišao, pozdravio. Upustili smo se u priču, o mjestu, kak to da su tu kupile, otkud ja tu itd. Teško se skoncentrirati na priču kad ti dva para predivnih sisa stoje na pola metra. I sad sam se uvjerio, Ana ima malo veće od mame. Imale su neke male probleme s prijavom nekih papira, a kako se ja u to kužim, ponudio sam im pomoć. Pristale su, tako da smo skoro cijeli sljedeći dan proveli zajedno to riješavajući. Saznao sam da Ana više nije u vezi, prekinula prije mjesec dana. Nije djelovala posebno tužno zbog toga. Inače, Ana i ja imamo i malu povijest. Na jednom smo tulumu, u drugom srednje, završili zajedno u kupaoni slavljenice. U kratkom minjaku, majici s dekolteom se i jako isticala među vršnjakinja. Jako se dobro ljubila, ja sam rukama švrljao gdje sam god mogao, preko sisa, guze, stiskao guzu. Uvijek je nosila tange. Malo sam ih pomaknuo i ušao prstom i nju. Godilo joj je, uzdisala je i sve jače stiskala moj kurac preko hlača. Nismo imali kondome, u seks se nismo upustili. Otkopčala mi je hlače, i lagano ga drkala. Prstom sam još uvijek kružio po pički. Želiš mi napuniti usta? Znaš da mi ih još nitko nije- rekla je. To me još jače napalilo. Kurac mi je bio tvrd ko kamen. Kleknula je, prvo je stavila jaje po jaje u usta, zaslinila ih, a onda oblizala glavić. Pušila je s guštom, nije mi trebalo dugo da je napunim usta, nije uspjela sve zadržati, nakon drugog šprica izvadila ga je i izdrkala po faci. Počistila je kitu kao profesionalka. Nismo više pričali o toj noći. Da bi mi se zahvalila za pomoć kod papira, Marija je rekla da večeras idemo nas troje zajedno na večeru. Kad sam došao do njihove kuće, Marija je izašla i rekla da idemo samo ona i ja, jer Ana leži u krevetu, boli je glava. Malo mi je to bilo sumnjivo. Ana je znala da joj se palim na staru i sad da nas je samo tako pustila da odemo na večeru. Znao sam da Ana ima tu neku svoju računicu. Da i sebe opišem. Visok 186, 75kg, crna kosa, plave oči, lijepo tijelo. Ne mogu se požaliti na tretman kod žena. Obdaren nisam, ali mojih 14cm mi do sada nikad nije bilo problem. Mariji je odgovaralo da smo sami, htjela je saznati od mene neke stvari o Ani. Nije joj baš uspjelo, ja jesam pričljiv, ali je neke stvari iz mene teško izvući. Tako da smo brzo završili, naporan nam je bio dan i krenuli smo prema njihovoj kući. Kad smo došli bliže kući, primjetili smo auto u njihovom dvorištu. Što je već sad smislila, nevolja mala?!- reče Marija. Parkirala je na slobodno mjesto uz pločnik. Mislio sam ju pozdraviti, ali je rekla da idem s njom jer su mi ranije naočale ostale u kuhinji. Vidjeli smo svjetlo u dnevnom, ali su rolete bile spuštene. Marija je uzela ključeve i rekla da idemo na zadnja vrata. Zadnja vrata su već bila otključana. Ajde, samo tiho, sigurno je s nekim muškim. Na zadnja se vrata ulazi u kuhinju i imaš odličan pogled u dnevni kroz polustaklena vrata. A tamo ŠOK! Ana je bila nabodena na kurac nekog frajera, leđima okrenuta prema vratima, s drugim kurcem u ustima! Kurva mala, reče Marija, onak iznenađeno i tiho. Meni se kita digla u sekundi, predivan prizor. Stvarno si je zadala jeben tempo, jako se nabijala, ovaj drugi ju je lagano jebao u usta. Znao sam da mu je predobro, kad se samo sjetim kako je meni pušila, a sad je još iskusnija i sigurno puno napaljenija. Marija je nagužena gledala ispred mene, i nju je sigurno napalilo, bez obzira na to što joj je to kćer, ja sam bio uvjeren da je ljubav prema kurcu naslijedila od nje. Kroz dosta tanku ljetnu haljinu ocrtavale su se tange. Okrenula se, pitala: šta ti tu gledaš? O pa vidim, napalila te ova moja mala kuja. Nemoguće nas je bilo čuti ili vidjeti. Oni su već zamijenili pozu i mjesta. Sad ju je jedan jebao od iza, žestoko nabijao, drugi je sjedio ispred glave, njemu je pušila. Sise su joj letjele od jačine nabijanja, svako malo je netko od ove dvojice stisnuo sisu i gnječio ju. Meni je kita htjela iskočiti iz hlača. Kako bi ga sada izdrkao, pomislim. Marija se tada počela dirati ispod haljine, uživila se totalno. Ja sam ulovio priliku i stavio joj ruku na guzicu, šlatao ju lagano. Slobodno ga izvadi i izdrkaj, eksplodirat će ti. Kad je to rekla, za sekundu je bio vani. Nećeš jebat, ne nadaj se, samo uživaj u predstavi, rekla mi je i nastavila sa svojom igrom. Ana je i dalje bila jebana u istoj pozi, samo su zamijenili mjesta. Uživala je, vidjelo se po licu, ova dvojica su stvarno bili u dobroj formi, navlačili su ju na kurčine k'o da je smal svijeta, što i je način na koji se takve pičke zadovoljavaju. Ja sam prišao Mariji s desne strane, gdje nisam imao pogled na događanja u kuhinji i primio je lijevom rukom za sisu. Nije se bunila, već je dobro bila u ekstazi, a i ja sam bio blizu svršetku. Kad je ona svršila, uzela je kurac u ruku, drkala ga jako da sam za minutu isprskao zid u kuhinji spermom.
Ana je na koljenima pušila ovoj dvojici, bližili su se i oni kraju. Prvi joj je svršio po sisama. Dok sam ja to gledao, Marija je pobrisala moju spermu i izašli smo iz kuće. Ni riječi o ovome, kao da se ništa nije dogodilo- rekla je. Ja sam otišao kući, a ona je rekla da ide na kavu do kafića.
Autor: cp :
Sex sa Arnelom

Sad eto pred neki dan parkiram auto u parking u centru i izlazim van. prolazim kroz parking i vidim lice koje znam pored otvorene haube. mahnem joj a ona gleda kroz mene. moja ruzna ARNELA. takvu kuju je tesko naci. duga plava valovita kosa, ruzna faca, debela, guzata, sisata, dlakava pod pazuhom, picka prava dzungla a noge nije brijala nikada. stoji u nekoj smesnoj haljini pored nekog tipa koji je zaronio pod haubu. dodjem ja do nje, pozdravim, a ona onako vidi se neugodno joj pruzi mi ruku i odzdravi. tip me pogleda, a ono neki matori konj, ja mislio njen otac. pitam ja jel treba kakva pomoc i predstavim se da sam simo, a on mi pruzi masnu ruku i kaze da se zove dragan i da je ARNELIN muz. nasmejem se i pogledam ARNELU, mislim si koja si ti kuja da ti ovaj matori rastura pizdu. a ona nista, stoji i ne mrda. kaze matori - pizda mu materina izgleda da je akumulator i da l imam kablove, naravno da sam imao kablove, al rekoh da nemam al mogu otici do kuce pa mu doneti akumulator, imam neki stari ali je dobar a njemu bi odgovarao. pogleda me onako iznenadjeno a ja mu kazem da se ARNELA i ja znamo, kao isli smo u skolu zajedno (s tim da je dobrila od mene starija 3 godine) i glupan poveruje.
on ce kao meni platiti, ma rekoh ne morate nista dat cu vam ga dzabe. i on sav sretan kaze da moze, ja razmenim par reci sa ARNELOM i onako ju da matori ne vidi stegnem sakom za masnu guzicu preko haljine, samo se stresla onako malo i pogledala me. vidio sam da misli pa koji ti je kurac. al dok sam stajao pored nje i osetio nju pored sebe setio sam se kako sam ju jebavao danima, celo jedno leto, nju i njenu kolegicu mirtu. razvalio sam im guzice.

i tako uskocim ja u auto i odem po akumulator, donesem ga pomognem mu ga staviti, jos par puta stegnem ARNELINU guzicu sakom a ona se samo promeskolji. a kara mi se digla da me je pocelo boliti.

kad smo zavrsili kaze matori da bi mogli negde na kafu, on casti. i odemo u jedan lokal, sednemo u separe u kutu, van pogleda celog kafica. dobrila sedne izmedju nas dvojice, spustio sam ruku pod stol tako da sam joj celo vreme dirao koleno u najlonki a ona ga pokusala maknuti. prica ide, o zivotu. ja serem, drobim bezveze, a matori me samo gleda pa se divi. popili mi par piva, kad matori kaze da mora "srat". jebes mi sve gde je nasla ovoga seljacinu. i matori se ustane i ode u wc. ostao sam sam s njom, cim je matori nestao iza vrata gurno sam joj ruku do picke, na brzinu je sklopila noge i rekla mi pa jesam normalan, prebiti ce ju ako vidi. rekao sam joj da me boli kurcina za matorog, i da ju zelim jebati u guzicu. pokusala se odmaknuti, uhvatio sam ju za sisetinu i stisnuo, kada je otvorila usta da cikne gurnuo sam joj jezik u grlo. bolelo me je u gacama, izvadio sam ga na tren, iskocio je van, a ona je sokirano gledala, uhvatio sam ju za glavu i spustio ju sebi u krilo, zabio sam joj ga u usta i glavu stisnuo na njega. rekla mi je da nisam noramalan ako joj muz izadje ubit ce nas oboje. jebalo mi se zivo za njega, drzao sam ju za kosu i gurao joj dolje glavuu ritmu pusenja kurca. grgljala je i mahala rukom, opizdio sam ju po guzici i rekao da cuti jer ce neko primetiti. svrsio sam joj u grlo za manje od dve minute. podigao sam joj glavu, nije sminkala, a iz usta joj je curila moja sperma. zakopcao sam slic i dao joj maramicu da se obrise. rekla je da nisam normalan da ako muz shvati da nece biti dobro. reko sam joj da cuti i da se pravi da se nista nije dogodilo. dao sam joj broj mobitela i rekao joj da je pusenje bilo samo predujam za akumulator, neka me nazove pa cu ju jebati u guzicu za punu cenu. gledala je u vizitku i spremila je u torbu. nakon 15 minuta izasao je matori i rekao da se nikad nije ovako istovario. seljacina. zagrlio je svoju zenu i poljubio njena usta u koja sam maloprije ispalio sadrzaj svojih jaja. dobrili je opet bilo neugodno.
i nakon pola sata smo se razisli.

nakon par dana, zvoni mi mobitel, kad ono ona. htela bi da razgovara samnom o onom pa ako sam u gradu nek svratim. kazem joj da me ceka u podzemnom parkingu. dolazim ja za pola sata kad ona dole u istoj onoj haljini. rekoh pa jel nemas da se presvuces ili sta. izasao sam van, prisao joj, pruzila je ruka, zanemario sam i uhvatio ju za guzicu snazno i uvalio joj jezik u usta, odgurnula me i rekla ki da nisam normalan. stisno sam ju uz auto, i ljubio joj vrat, kara mi je pucala, a rukom sam mesio njenu sisu, gurno sam joj ruku medju noge, nije htela ali nisam odustajao. reko sam joj da klekne, nije htela a onda sam ju naterao da klekne, kleknula je, izvadio sam oteceni kurac i rekao joj da pusi. gledala je karu pa mene rekla da nece ovde jer moze neko da vidi. a ja sam rekao samo da ne sere i neka pusi. uzela je kurac koji rastao u njenim ustaim i pocela mi ga divljacki natezati i pusiti. drzo sam ju za glavu i zabijao ga u njena usta do grla, fukao sam ju u smrdljiva usta i opet svrsio u njih. pljuvala je seme tako klececi. spakovao sam kurac u gace i rekao joj da se ustane. kada se ustala porpavljala je haljinu ali jos je bila ozbiljna i pljuckala je spermu. rekao sam joj da podigne haljinu. rekla je da nec ovde stvarno bi ju netko mogao videti. rekao sa da podigne ili ce opet pusiti. podigla je haljinu. video sam njene debele masne noge u hulahopkama i imala je neke uzasne gace. rekao sam joj da sve skine i ostavi u autu. nije htela. rekao sam joj da ju necu jebati ali neka skine gace i carape i obuce te neke ruzne cizme koje je imala i idemo setati po gradu. gledala me je a onda je skinula sve. njene bele noge, masne i debele, salate, njena velika guzica uh opet mi se digao. a picka pod smedjom dlakom.
rekao sam joj da l ju matori dere? rekla je da ju jebe dva puta dnevno, jednom navece a jednom ujutro prije posla, ona jos spava a on se popne na nju i odradi ju prije posla. pa rekoh jel mu veliki, a ona je samo rekla da mu je 16 cm. uh rekoh pa onda te lose kara sa takvim malim kurcem, rekla je da joj je svejedno, ima krov nad glavom i voli ju.

reko sam joj da idemo setati i na cugu s mojim drugom. pogledala me i rekla da ce joj biti ladno nema gace. reko sam joj da mi se jebe, ugrijati cu je kada se smrzne, pvukao sam ju za ruku i otisli mso u birtiju. tamo me je vec cekao zoki, kada smo usli, ARNELI je bilo neugodnjak, zoki i ja smo se zagrlili, okrenuo se prema ARNELI i rekao joj a tko je ova lepotica. rekao sam to je ARNELA, pruzila je ruku i rukovala se sa zokijem, nastavio sam i rekao upravo mi je popusila kurac u podzemnoj. ARNELA me je pogledala a ja sam ju primio za guzicu i povukao u svoje krilo, sela je meni u krilo opet u separeu, dosao je konobar kojeg smo znali, zoki je napaljeno gledao ARNELINE  bele noge, a ona ih je skupila. konobaru sam rekao isto, a ona je crvenela, sapuno sam joj na uho da ce joj ovo popodne ostati u secanju. zoki je nesto pitao ARNELU a ona je traljavo odgovrala, nisam se ustruccavao da joj svako malu gurnem ruku medju noge koje ona nije otpustala.

sedeli smo celo popodne i pili, ARNELA se opustila tako da sam joj bez problema mesio sise, gladio picku, zoki joj je rekao da je krava kakvu nije vidio a ona se smijala.

reko sam joj da rasiri noge i pokaze zokiju picku, ona je rasirila a zoki je pao skoro u nesvest kada je vidio taj muf u koji sam ja vec gurao prste. reko sam mu da ju jebe. ona je rekla da ce netko videti, reko sam joj da ne brine jer nema nikoga u birtiji. konobaru sam rekao da zakljuca vrata i da nam se pridruzi. zoki je klknuo i izvadio otekli kurac i ugurao ga ARNELI koja je sedila meni u krilu, izvadio sam njene velike sise i mesio ih dok je zoki ubrazavao ritam. dosao je konobar i poceo ga drkati stojeci pored nas. reko sam joj da mu pusi. stenjala je krmaca dok je zoki vozao svoju kurcinu po njenoj picki i dok ju je konobar jebao u usta. a ja sam mesio sise. obojica su svrsili vrlo brzo, a ona se maznula spustila na mene. i protezala svoje debelo telo. rekla mi je da se dugo nije jebala ovako. okrenuo sam ju na bok pored mene, izvadio kurac i zabio joj u jos vrucu i sluzavu picku, karo sam ju zestoko a ona je samo stenjala i stenjala, mesila si je svoju sisetinu. a ja sam ispalio sve sto sam imao u jajima u njenu picku. konobar je rekao da bi on jebo, rekao sam joj da klekne dole i pusti coveka da ju naguzi. bez reci je kleknula i rasirila guzicu rukama. ovaj je zabio u njenu picku do jaja svoju kurcinu. pusio sam gledao i drkao kurac. rekao sam zokiju da ju jebe u guzicu posle ovoga. konobar je brzo svrsio, i isto joj napunio pizdu spermom. lego je na pod a zoki je vec klecao iza nje. reko je da ju jebem u guzicu a ja sam samo rekao - jebi juu brate. malo sam ju pridigao, ona se sva znojna smesila govoreci da je krmaca. pogladio sam ju po kosi i rekao joj da nije krmaca vec kravetina. uzeo sam kitu i stavio joj ga u usta, pocela je sisati kurac i pusiti, do tada je zoki uvaljivao kar u njeno dupe. kad ju je poceo divljacki nabijati pocela je stenjati ko krava. razvaljivao joj je guzicu kurcem do jaja a ona je vristala i govorila da ce joj puknuti supak. zoki ju je drmao bar 20 minuta, nakon njega je opet klekao konobar i isto toliko ju treso u dupe, ja sam joj svrsio po faci i sisama.

lezala je na podu izjebana i gola i samo se smijala. neko je lupao po vratima. bio je to brca. konobar ga je pustio unutra a brca kad je video kobara kako hoda bez gace je odviknuo samo nama u kupeu - braco jel opet redaljka na nekoj drolji?

rekoh dodji i pojebi nesto. dosao je i rekao mi - a u picku materinu di si nasao ovu rugobu?

reko sam mu ako hoce neka jebe a ako nece neka odjebe. glaedao ju je kako mu se smesi sa poda, a onda rekao pa dobro, izvadio je kurac i legao na nju. dok je fukao govorio je - jebote ala ste ju razvalili puna je sperme...nakon par minuta je i on ubacio spermu u nju.

ustala se jedva sa poda i otisla pisati i srati u wc. nije je bilo pola sata.izasla je van i rekla da jedva hoda. brca ju je gledo sa gadjenjem. rekla je da mora ici, da ce ju muz ubiti ako se vrati kuci a njen nema. reko sam joj da se obuce pa cu je odvesti. zoki je reko da bi on jos jebo, a ja sam mu rekao da si nadje picku.

obukla se i malo sredila, ja sam vec bio spreman za pokret. decki su joj mahnuli i ona njima. hodala je pored mene i ljuljala se, bila je razjebana. usli smo u podzemnu. stala je pored vrata, a ja sam ju stisao uz auto, bila je iznenadjena, i govorila je da nece tu. reko sam joj da cu je sada ja jebati u guzicu. izvadio sam kitu, zadigao joj haljinu i stojecki ju nabio u guzicu, bila je sva lepljiva dolje, jebo sam ju snazno da se celi auto ljuljao, izvadio bi ga polako i nabio do jaja u dupe silovito. stenjala je ko kuja i penjala se na prste.
ispalio sam sve sto mi se nakupilo u jajima njoj u guzicu. okrenuo sam ju i rekao da mi polize ga. rekla je da sam ju jebao u guzicu posle sranja. rekoh pa neces valjda da ga tako usranog stavim u lace, i stisnuo je dolje,pusila je i lizala mi karu s gadjenjem. kad je obavila posao, sjeli smo u auto, rekla mi je da sam zivotinja a ja sam joj rekao da je kravetina.

odvezao sam ju u njen kvart. jedva je izasla iz auta. reko sam joj da nazove opet, rekla je da ce nazvati kad joj zaraste guzica, zatvorila vrata a ja sam dao gas...video sam ju u retrovizoru kako mase, znao sam i zasto, ostavila je gace i carape u autu ...krava
Autor: cp :
Uplakana

Jedno popodne majka mi je sva uplakana rekla da namjerava da zajedno samnom iznenada otputuje kod oca u Crnu Goru. Radio je već treću godinu u brodogradilištu u Bijeloj, i posljednjih mjeseci sve se rijeđe javljao, a novca je slao sve manje i manje. Do majke su doprle glasine da se otac, tada četrdesetsedmogodišnjak povezao sa jednom raspuštenicom Crnogorkom i da mu ona izvlači sav novac. Ja sam tad imao 23 godine, studirao sam agronomiju, majci je bilo dvadeset godina više. Otac je bio markantan muškarac, jednostavno žene su se lijepile za njega. A majka, niža za glavu od njega, ali jako zgodna sa podužom kestenjastom kosom, povećim grudima i jako lijepim tijelom. Znam da su oboje vatreni, često sam dok je otac bio kući slušao njihove ljubavne seanse, ponekad i virio. Otac je bio prilično obdaren, ali majka je bila posebna priča. Voljela je maženje, predigru, voljela je oral, voljela je da dominira. Nekoliko puta sam je gledao kako divlje jaše oca i pri tome veoma glasno uzdiše, komentariše osjećaje i vrišti kad svršava. Da budem iskren nikad nisam primijetio da je bila u vezi sa nekim drugim. Ali jesam je znao posmatrati kako u kadi prepunoj vode uživa po čitav sat. Jedanput je izašla iz kupatila i tom prilikom zaboravila dildo, veliku plastičnu imitaciju kurca. Znala je da sam to primijetio, jer sam ga uzeo u ruke, omirisao, potom oprao, obrisao i stavio na veš mašinu.
Majka je često naveče, kad znamo da niko neće doći kući bila odjenuta kao da će na spavanje. Velike bradavice stršale su joj ispod spavaćice, uvijek je nosila gaćice koje su pokrivale pola guze. To me je ludo palilo.
Autobus za Herceg Novi krenuo je iz Banja Luke u 21 sat. Sjeli smo, bio je septembar, kraj sezone, u autobusu nije bilo mnogo putnika.
Mislio sam da majka spava.Svoju bedru čitavom dužinom pripila je uz moju nogu. Ja se malo odmaknem, ona se opet pripije. Kad je stvarno zaspala glava joj je pala na moje rame, probudio sam je i rekao joj da ću otići na drugo sjedište da ona može spavati. Nije mi dozvolila, samo me pomilovala po licu i ubrzo mi stavila glavu u krilo. Ono što me tad mučilo je pitanje da li je majka osjetila da mi se kurac jako digao. Vjerovatno jeste.Oko 2 sata iza ponoći pokrio sam je svojom trenerkom, zavukao sam joj jedan kraj iza guze, pokrio je sve do vrata.Onda sam joj stavio ruku ovlaš na kuk, kao da trenerka ne spadne. Bilo je zaista lijepo putovati, nisam tu noć oka ni sklopio.
Stigli smo na odredište i smjetili se u Đenovićima, kod nekih starijih ljudi. Iznajmili smo dvokrevetnu sobu. Majka je nakon što se istuširala i malo pospremila rekla da idemo do govornice nazvati očevu firmu. Nazvala je portirnicu, ubrzo je otac bio na drugoj strani žice.
-Do kada radiš, mili, upitala ga je?
Kao i obično do pet, odgovorio je.
Kako si ti, kako je tamo, upitao je.
Pa kao i obično, brinem se što te nema, rekla je.
Tačno u pet došli smo pred kapiju firme. Ja sam sjeo na klupu pedeset metara dalje, majka je nervozno šetala. Otac je izašao, ne primijetivši nas ii uputio se pješice ka odredištu. Išli smo stotinu metara za njim. I onda šok. Pozvonio je, izašla je podebela plavuša, desetak godina mlađa od oca, zagrlila ga na ulazu i poljubila. Majka je počela plakati, namjeravala je da ide pozvoniti, da pozove oca, ali sam je ja rasperio.
Vratili smo se u Đenoviće, i počeli ćutati, jedno od drugog. Otišao sam do obližnje prodavnice, kupio hladnog piva i litru crnogorske loze. Pijuckao sam cijelo veče pivo, majka je iz boce navijala lozu i neprestano plakala.
-Majko, osveti mu se. Imaš priliku,lijepa si i zgodna. Evo ja ću se cijelu noć negdje izgubiti, prošetaj,snađi se.
-Ti si lud, odgovorila mi je. Kakve sam sve prilike propustila, vjerujući svom kretenu.Suđeno mi je da se patim i venem, odgovorila je.Nakon šeste boce piva morao sam često u toalet na pražnjenje, a onda sam se istuširao i vratio sam u šorcu. Majka je za to vrijeme popila iz boce sigurno za četiri prsta loze. I ona je otišla pod tuš i vratila se ljepša nego ikad. Obukla je svijetloplavu gotovo prozirnu spavaćicu. Sise su joj se izazovno klatile, bradavice probijale, gaćice ocrtavale. U pola 11 ugasili smo svjetlo i pošli svako u svoj krevet. Ćutali smo, razmišljali o ocu i nismo mogli zaspati. Okretali smo se u krevetima do u beskonačnost. Spavaš li, upitah je. Ne, ja ne mogu, a ti spavaj, odmori se malo.
Ustao sam, ponovo otišao do toaleta i u povratku sjeo pored majke, na njen krevet. Milovao sam joj kosu,dodirivao rame.Drhtala je, jecajući tiho.Stavila mi je ruku preko koljena i vrtila prstima u krug.Bila je jako nervozna.U jednom trenutku se malo okrenula, tako da su joj blicnule bijele gaćice u sobi osvjetljenoj od ulične rasvjete. Nije popravljala spavaćicu, znala je da gledam, osjetio sam jako, prejako uzbuđenje.
Stavio sam joj ruku na bedru, nadnio se nad njeno lice,poljubio je u obraz i šapnuo, pokušaj zaspati, idem u svoj kreve. Zagrlila me je jako i rekla ostani pored mene, ovako mi je prijatnije. Ruka je i dalje bila na njenoj bedri, pomjerao sam je kao neprimjetno i uskoro sam je držao za kuk. Okrenula se, legla do zida i rekla , ima dovoljno mjesta lezi pored mene, slobodnije se osjećam. Tako je bilo. Legao sam na bok okrenut majci. San ju je hvatao, ona se popmjerala i u jednom trenutku guza joj je bila u mom krilu. Stavio sam joj ponovo ruku na bedro i lagano je milovao,onako gotovo bezazleno. Ali iz minuta u minut ona se pripijala uz mene, tako da je moj dignuti debeli kurac bio podobro oslonjen na njenu guzu.Skinuo sam ruku sa bedre, izvadio ga iz gaća i onako slobodnog joj naslonio na gaćice. Vratio sam ruku na bedro, a onda je prebacio preko struka. Mislio sam da spava, ali uvjerio sam se da je budna kad je uzela moje prste u svoju ruku i počela ih milovati i onda cijeli moj dlan stavila sebi na stomak. Milovao sam je kružno po stomaku, i krenuo bojažljivo više. Odlučio sam da idem korak dalje i već sam stavuio ruku na desnu sisu. Počela je jače disati, nije se opirala, samo je nekoliko puta jako uzdahnula.
-Kako su ti lijepe sise, rekao sam joj šapatom.
-Vodim računa o sebi, odgovorila je i ponovo zaćutala. Pomjerio sam ruku i ponovo joj stavio na bedro, klizeći ka rubu gaćica. Već sam je držao za guzu, uvukao sam prste ispod ruba gaćica i odlučno potražio šumicu. Okrenula se na stomak, ćuteći. Mazio sam joj guzu, pridigao se i stavio joj ruku među noge. Blago ih je razmakla i uzdisala sve glasnije. U jednom trenutku osjetio sam na prstima da je premokra, jako sluzava dole. Ustao sam , svukao šorc, stao iza nje i pokušao joj svući gaćice. Ćutala je, malo se odigla od kreveta i pomogla mi da je što lakše svučem.Okrenula se na leđa, ukazao se predamnom prelijepi crni trugoa, sa usminama kao iz bajke. Milovao sam je, ona je uhvatila moj nabrekli kurac i rekla , zar je moguće, pa veći ti je mnogo nego u oca. Ljubio sam joj stomak, a potom i čupavi trougao, a onda sam jezikom osjetio njenu vlagu. Majka se zabavljala sa mojim kurcem, milovala ge, pridigla se na lakat i lagano mi počela lizati glavić. Nakon pet minuta bez i jedne progovorene riječi, kleknuo sam joj među noge, razmakao ih maksimalno i u sekundi ušao u nju do jaja. Zaječala je, pustila jak krik, obuhvatila me i nogama i rukama i rekla jebi me što jače, željna sam kurca, pregorila sam. Svršila je za dva minuta i zatražila da me jaši onako kako ona zna, kako sam je gledao sa ocem. Jebala me grublje nego što sam mislio, zabacivala glavu unazad i glasno ječala. A onda ponovo njeno svršavanje , tišinu noći parali su njeni glasni uzdasi. Na kraju je kleknula na krevet, pa sam je uzeo otpozadi, jako kao mlad pastuv. Rekla je istresi slobodno sve u mene. Tako je i bilo, uskoro je uslijedila prava erupcija oduševljenja, svršavali smo istovremeno, ja sam je jako stezao za velike sise i ječao kao nikad do tada. Te noći pojebali smo se još tri puta. Sutradan smo se kupali i mazili u vodi i ponovo divljali cijelu noć.
Ocu se nismo javili, krenuli smo treći dan noćnim autobusom. Ovaj put gurnula mi je ruku u trenerku i izdrkala mi, a onda ga lagano obrisala vlažnom maramicom.
Dugo smo kod kuće spavali u njenom bračnom krevetu, jebali smo se neprestano. Čak i kad sam se oženio, morao sam dva puta sedmično doći da je zadovoljim. Sada joj je 60 godina i još uvijek se dobro drži. Otac se vratio, žive gotovo odvojenim životom. Ponekad je odvedem u drugovu garsonjeru, dobro se izjebemo ,olakšamo se i vratimo svako svome životu.
Autor: cp :
Ispovjed grešnice

Ivana je, kao i svakoga utorka ujutro, ušla u malenu župnu crkvu kvarta u kojem je stanovala. Prišla je posudi sa svetom vodom, smočila prste desne ruke i brzo se prekrižila. Sjela je kratko u klupu na sredini, a zatim spustila koljenima na klecalo.

            Oče naš koji jesi… Tihim je mislima počela molitvu. Kad je probrala cijeli Oče naš i Zdravo Mariju, krene prema ispovjedaonici.

            Ivana je voljela ovaj jutarnji spokoj. U maloj, suvremeno uređenoj crkvi, nije bilo nikoga. U toj je tišini mogla sabrati svoje zbrkane misli, sakupljane cijeloga proteklog tjedna i nabacane neuredno u kutke njezina mozga. Tu je pronalazila duševni mir i oprost grijeha, koje je gotovo svakodnevno činila.

            Pater je već bio u svom dijelu ispovjedaonice. Po Ivani je mogao ravnati i crkveni sat na zvoniku, da ih je ta njegova mala župna crkva imala. U pet minuta do osam sati, svakoga je utorka već bio u tamnoj komorici, čekajući da se vrata sa druge strane perforirane stijene otvore i da u njih uđe njegova omiljena grješnica.

            "Dobar dan, Oče." - pozdravi ga Ivana i odmah nastavi: "Prošlo je tjedan dana od moje zadnje ispovjedi".

            "Dobar dan. Da, znam." - požurio se Pater neprofesionalno.

            Uh, ugrize se za jezik. Pa ne smijem davati do znanja da znam tko je prijeko, pomisli. Ali bio je uzbuđen i omaklo mu se.

            Ivanu je upoznao čim je postavljen za župnika. Kada je došao u tu crkvu, nije se nadao da će osim starih baka i osmoškolaca, ovdje pronaći i to mlado, prekrasno biće.

            Ivanu je prvi puta ugledao na svojoj prvoj nedjeljnoj misi u novoj župi. Po običaju, sjedila je u srednjem redu, blizu glavnoga prolaza. Duga joj je plava kosa padala na leđa i ramena dok je sagnute glave izgovarala molitve. Lice joj je bilo pravilno i duguljasto, a ten izrazito blijed. Na kraju svake nedjeljne mise, njezine diskretno našminkane pune crvene usne, poluotvorene bi čekale na hostiju, dok bi sivim prodornim očima zadivljeno gledala u njega.

            Pater je također bio mlad i zgodan. Imao je dvadeset i osam godina. Došao je u zagrebačko sjemenište iz Like, odmah nakon osnovne škole. Bio je visok i mršav, smeđe, za svećenika malo preduge kose i krupnih kestenastih očiju. Prije zaređenja, osim nekoliko nevinih osnovnoškolskih ljubavi, nije imao djevojaka. Bio je potpuni djevac. Obukom je doduše naučio ponešto teorije o ženama, muškarcima i zamršenim odnosima koji su vladali u tom, njemu slabo poznatom svemiru. Ništa ga nije pripremilo na ovu mahnitu zaljubljenost, koju je sada već četiri mjeseca osjećao prema Ivani.

            "Reci kćeri, što si zgriješila od svoje posljednje ispovijedi." - upita Pater drhtavim glasom Ivanu.

            Četiri je mjeseca već bio njezin ispovjednik i vrlo je dobro znao čime se Ivana bavi. Ta je činjenica razdirala njegovo zaljubljeno srce. Imao je bolnu potrebu da joj pokaže svoje osjećaje, da ju zagrli, poljubi, obljubi…

            "Griješila sam opet mnogo, Oče. Imala sam deset snošaja od zadnjeg utorka. I mislila sam nečiste misli. I lagala sam. Lagala sam svojoj prijateljici, šefu i mami. I to ponovo, a rekla sam da neću više. Ali molim se svakoga dana. Navečer, prije spavanja. Ono što mi date za pokoru, ja izmolim ponovo svakoga dana. To je sedam puta više! I opet nemam snage da promijenim neke stvari." - tiho mu ispriča Ivana svoj iskreni monolog.

            Ivana je odrasla u jednom malom selu u Moslavini. Roditelji su joj bili poljoprivrednici, pobožna sirotinja. Sin im nije imao ambicija za školovanje, pa su skupili nešto novca da svome drugom djetetu, kćeri Ivani, plate prvu godinu studija ekonomije u Zagrebu. No, za nešto više od toga, nisu imali.

            Ivana nije uspjela uhvatiti mjesto u studentskom domu, a niti dobiti stipendiju. Nedostatak novca osjetila je već na prvoj godini, baš kao i profesorske pohotne poglede na svojim golim koljenima tijekom usmenih ispita u zagušljivim kabinetima.

            Novac je od kuće dolazio rijetko, a ekonomija se pokazala kao materijalno vrlo zahtjevan studij. Gotovo svaki profesor imao je svoju tarifu. Ispiti su se prodavali bolje nego gliste na ribnjaku, pa je uskoro Ivana debelo zaostala u napretku. Opcija odustajanja od fakulteta i povratka na selo bila joj je nezamisliva, pa je uskoro pronašla način da popuni bjeline svojih rubrika u indeksu.

            Mrzila je samu sebe dok su je slinave profesorske starkelje uzimale otpozadi i debelim kratkim prstima gnječile prekrasne zaobljene sise, pohotno joj dašćući za vratom. Mrzila se i onda kada je prepotentnim asistentima pušila kurčine u sobicama njihovih unajmljenih stanova, dok su oni za to vrijeme u strahu gledali na vrata i nadali se da im njihove ružne i buljave zaručnice neće upasti unutra. Kolokvij po kolokvij, ispit po ispit i Ivana se u svojoj dvadeset i prvoj, našla na kraju druge godine studija.

            Prije šest mjeseci, preko Ankice, svoje kolegice s faksa, Ivana je upoznala Antu. Učinio joj se pošten, a nabavljao je i relativno pristojnu klijentelu. Ankica nije htjela raditi preko svodnika i dijeliti s njim pola zarađene love. Ivani je posao preko Ante odgovarao, jer je na taj način dobila više vremena za sebe i studiranje. A i prostor za jebanje joj je bio osiguran.

            Ankica, s kojom je Ivana dijelila fakultet, profesiju, a ponekad i krevet, nije bila sretna odlaskom Ivane k Anti. Radeći za njega, Ivana često nije mogla odrađivati trojke, koje je za njih dvije pronalazio Ankičin frend s recepcije Kontija. Život nikada nije bio jednostavan, a Ivana se odavno već navikla na male žrtve.

            Pater je letimice slušao Ivanu, tek napola svjestan izrečenog. Kao i sinoć, ponovo ju je zamišljao kako kleči potpuno gola pred oltarom. Sanjario je da joj prilazi u svojoj najblještavijoj misnoj odori, s hostijom i vinom u rukama. Maštao je da ga Ivana gleda odozdo u iščekivanju, širom otvorenih usta. Grudi joj se nadimaju od zanosa, a vršci bradavica pružaju k njemu od uzbuđenja…

            "Gurnuo me je potrbuške na pod i uzeo neprirodno. Stidim se toga. Na normalni seks sam se navikla. Rekla sam Vam da sam to nekoliko puta radila i sa ženom. Ali ovo nisam… Neugodno mi je." - tiho je pričala Ivana, dok se Pater budio iz svojih vlažnih snova.

            Ivana je opazila Paterovu dugu šutnju. Stvarno joj je bilo neugodno. Mislila je da ta njegova šutnja znači duboko neodobravanje njezinih postupaka, iako je znala da će, kao i uvijek, od Patera lagano dobiti oprost svojih grijeha. Zato mu nikada i nije lagala. Ivanine ispovijedi su ponekad trajale i dulje od sata. Pater bi postavljao pitanja, davao joj savjete, opominjao ju… A danas ništa! Što mu je?

            "Samo malo, uzeo te je protuprirodno? Kako? Nisi htjela! Uzeo te je silom?" - malo glasnije reče Pater, pomalo ljut što ju ranije nije slušao.

            "Da, Oče. Stavio mi ga je odostraga. Mislim, kako da kažem, analno. Nisam mu na to pristala, silom me je… Boljelo me i plakala sam, ali bilo je kasno. Kad je krenuo, molila sam se u sebi da prestane. A nije, dok nije bio gotov. Što sam mogla? Platio mi je na kraju više zbog toga, nije me prevario za novce… Ali bojim se tako, mogu se zaraziti. Može kondom puknuti! Ovaj ga je imao, na sreću. Neki ga neće…" - detaljizirala je Ivana, dok je Paterov veliki alat počeo vlažiti kroz hlače.

            Njegov bijes zbog Ivaninog posla miješao se sa ljubavi prema njoj, a oba ta osjećaja još i sa probuđenom pohotom… Nije više znao što da joj kaže.

            "Ivana, pa rekla si mi već sto puta da ćeš prestati to raditi. Pokaješ se svaki puta i opet kreneš isto. Sjeti se svojih roditelja, koliko se oni odriču zbog tebe. Sjeti se Isusa. Pričao sam ti kako je Mariju Magdalenu izveo na pravi put. Bila je veća bludnica od tebe, a prestala je. Pokajala se i prišla Gospodinu. Griješila je s mnogima, ali njemu to nije smetalo. Spasio ju je i prigrlio. I tebe će, samo ako ti to želiš. Ja bih bio najsretniji da te mogu spasiti iz tog zla. Ali moraš mi u tome pomoći…" - nabrajao joj je tiho i iskreno.

            Ivana je šutke gledala na pod svojeg dijela ispovjedaonice. Znala je da je Pater ozbiljan u namjeri da je izvede na pravi put. Ali to je za sada bilo nemoguće. Imala je još tri godine do kraja faksa i početka njezinoga drugog, pravog života. Tri godine nije puno. Prestati će tada i konačno se sasvim pokajati. Tada će se i zaposliti, udati i imati djecu... Imala je planove, a oni nisu uključivali prekidanje školovanja i povratak na selo. Ne sada, previše je toga već pregurala!

            "Vidi, i ovaj ću te put osloboditi grijeha. To mi je dužnost prema svakome tko dođe u ovu ispovjedaonicu. Ali idući mi put pričaj nešto drugo. Prestani ići putem zla, zauvijek. Uništit ćeš se. Propadaš i tjelesno, a ne samo duhovno. U tebi vidim samo dobro. Nisi zla osoba, pametna si i dobra. Molim se za tebe svakoga dana, da nađeš snage i prestaneš se davati za novac. To nije za tebe, Ivana. Dvadeset Zdravo Marija ti je dosta za pokoru. Sama molitva ti neće pomoći, to si mi već dokazala. Moraš se sama prisiliti na promjenu. Vidimo se idući put. Dođi i prije, ako želiš. Ja sam uvijek tu." - reče joj blago Pater.

           Ivana izađe iz ispovjedaonice, okrene se prema oltaru, prekriži i krene prema izlazu. Dok je silazila stubama, zazvoni joj mobitel. Na zaslonu je pisalo Antino ime.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana
<< Prethodna strana