IN < - Erotske price - >LO
<< < (534/792) > >> :: Odgovori!
Autor: cp :
Podignute zavjese i penisi

Lijeno sam se protezala na balkonu svojeg stančića u prilično elitnoj četvrti. A baš ta ista elita opako me iritirala, i kad god mi se ukazala prilika, pokušala sam ih šokirati i provocirati. Zato sam tog jutra mazno svukla svilenu spavaćicu i šetala preko balkona gola i uzbuđena. Susjedstvo je bilo budno i aktivno. Čistila se srebrnina, kosila trava ili vješalo rublje, sve na sličnim balkončićima poput mog. Pravila sam se da ne uočavam kako su me primijetili, ali krajičkom oka vidjela sam zabezeknutost sredovječnih gospođa i usplahirenost njihovih muževa.

Dograbila sam ulje za tijelo i cijedila ga po preplanuloj koži. Razmazivala sam ga po vratu i rukama, po sisama koje su se talasale od mojih dodira, po bradavicama koje su tvrdnule. Jebački sam se kretala u ritmu glazbe iz susjedne sobe, i dalje se mazeći po tijelu. Bila sam sva glatka i nauljena, koža mi se vlažno caklila na jutarnjem suncu, gnječila sam si sise, mazila trbuh i spuštala se sve niže prema mačkici izbrijanoj u čupavi trokutić.

Zasjela sam se u veliku ležaljku, raširila noge i počela se zadovoljavati. Razmaknula sam usmine već navlažene pičke i započela lagano trljati klitoris. Izvijala sam guzom u ritmu draškanja i stenjala, isprva tiho, pa sve glasnije i glasnije. Prst lijeve ruke utrpala sam u sebe i ševila se, istodobno natežući uzbuđeni klitač. Gibala sam se u ritmu jebačine, sise su mi poskakivale, a tamne bradavice stršale uvis. Krajičkom oka primijetila sam starog susjeda Marka kako me hipnotizirano promatra, čisteći jednu srebrnu žlicu već pet minuta. Pogledom sam prošarala po svim balkonima i uočila kako su sve radnje stale i jezici se izrolali na pod. Dok pojedine gospođe nisu počele divljati i urlati na svoje muževe. To me samo ponukalo da im još više uspalim maštu.

“Ljubavi, dođi!”, mazno sam uzviknula prema prozoru svog stančića.

Moja se ljubav brzo pokazala, bila je također gola, svjetle puti i bujnih grudi, velike guze i uskog struka.
“Dođi, ljubavi, liži me onako kako samo ti znaš!”

Primakla sam se rubu ležaja, raširila noge i počela si mijesiti sise. Moja djevojka čučnula je ispred mene, prebacila si kosu iza leđa, obujmila mi bokove i utisnula lice u moju uspaljenu picu. Zveket žlice koja je pljusnula na betonski pod samo me nasmijao, dok sam se prepuštala vlažnom jeziku.

“Ah, da ljubavi… tako me liži… ispuni mi pičku… progutaj me!”, govorila sam ekstatično i podosta glasno.

Pomisao na gomile uzdignutih kuraca oko nas još me više palila. Mala me lizala tako dobro, sočnim, vrelim lizovima preko cijele pizde, lizovima koje je sve više ubrzavala, i sigurno me vodila do vrhunca. Prste mi je ugurala u pičku, prvo dva pa je dodavala po još jedan, da bi konačno drapala cijelom šakom, tresući mi cijelo tijelo. Htjela sam ju osjetiti straga pa sam se okrenula četveronoške, naprčila joj guzu i zapovijedila joj:
“Liži mi pičku i guzu, želim tvoj jezik u mojim rupama. I draškaj mi klitoris. Brže, kučko, želim ti se proliti po faci, sve ćeš polizati i progutati!”

Znala sam da će susjedstvo ostati ušokirano i namjerno sam ih rajcala. Osjetila sam prstić na nabreklom klitorisu, kako ga dobro obrađuje kružnim pokretima, a ubrzo i vreli dah na pički. Lizala me dugim lizovima, preko pice do čmara, zadržavajući se na rupicama. Uguravala je jezik što je jače i brže mogla, malo u macu, pa, s malo više truda, u guzu. Gibala sam se sve brže, nabijala joj se na lice, sise su mi se ljuljale i sudarale, ja sam vrištala i vikala:

“Tako… dobro me fukaš, zabij mi jezik u pičku i podivljaj u njoj… jače mi nateži klitoris… evo… svršavam!”
Pustila sam snažan glas preko cijelog susjedstva koje je zasigurno svršavalo sa mnom i na nas, nagurala sam joj se na usta i osjetila kako me halapljivo liže i guta i posljednju kapljicu pičkinih sokova.

“Ljubavi, divna si bila. Dođi, lezimo malo” smirivala sam se, dok smo se spuštale na ležaj, i prošarala pogledom po balkonima. Nekoliko frajera zurilo je s nabreklim kurčevima u hlačama, dok ih supruge nisu bijesno potjerale u stanove, psujući i zajedljivo naš šibajući pogledima. No, kažem ja, nema boljeg fuka od onog koji diže toliko prašine… i toliko kuraca!
Autor: cp :
Muževa ljubavnica u mom krevetu

Kad sam saznala da me moj suprug prevario, i to nakon petnaest godina braka, doživjela sam pravi šok, jednostavno sam smatrala da je gotovo s našim brakom. Ali, na sreću, izvukla sam se iz te krize i to zahvaljujući baš toj njegovoj ljubavnici. Vjerojatno poput svake žene i ja sam htjela znati sve detalje nevjere svoga muža, zato sam i pristala na razgovor s Ivanom, njegovom ljubavnicom. Dotjerala sam se što sam se više mogla, samo da Ivana vidi kakvu zgodnu ženu ima Darko.

Isto je vjerojatno mislila i ona jer kad sam je ugledala bila sam iznenađena bolje rečeno fascinirana njenim izgledom. Zaista je bila prekrasna, sve je na njoj djelovalo koliko lijepo još više uzbudljivo. Činilo se da može dobiti svakog muškarca kojeg poželi. Naravno, u početku sam bila veoma bijesna, strašno uvrijeđena i ponižena. Govorila sam samo ono što bi je moglo naljutiti. Međutim, njena reakcija na sve moje uvrede bila je suprotna mojim zamišljajima. Uvijek nasmiješena i veoma ugodna, čak bih mogla reći prijateljska prema meni, Ivana je ubrzo stekla moje simpatije i naklonost. Tako smo vremenom postale najbolje prijateljice a kasnije i strastvene ljubavnice.

To se dogodilo u njenom, ukusno uređenom stanu. Nakon ugodnog časkanja Ivana me pozvala u spavaću sobu da mi pokaže krevet na kojem su se seksali ona i moj suprug. Tada sam opet osjetila ljubomoru i bijes, ali ujedno i veliko uzbuđenje koje je ubrzo sasvim prevladalo druge osjećaje. Pogotovo kad mi je izravno rekla da bi htjela i sa mnom seks. U tom trenutku zaboravila sam na negativne misli, pa i na svog muža, u centru mog zapažanja bila je samo Ivana.

Jedva sam čekala da je vidim golu pa da s njom činim sve ono što mi je inače znalo često biti u mislima, pogotovo za vrijeme seksa s mojim Darkom.

Ubrzo smo sve skinule sa sebe i našle se na krevetu potpuno gole. Pažljivo sam promatrala svaki dio njenog lijepog tijela; činilo mi se da je savršena. Sise je imala prekrasno oblikovane, dovoljno velike da se njima može strastveno igrati i maziti ih; usne je imala stvorene baš za ljubljenje i već sam ih zamišljala na svom tijelu, pogotovo na mojoj pičkici. Njena guza bila je okrugla i čvrsta, noge savršene, a pičkica, njena slasna breskvica, bila je pravo čudo, nikad još nisam vidjela nešto tako lijepo i uzbudljivo. Cijelu ju je obrijala, tako da je djelovala mekano poput samta, usmine su joj bile nabrekle od uzbuđenja, a njezin primamljiv miris širio se oko mog lica.

Vjerojatno je ona isto razmišljala o meni jer sam na njoj vidjela pogled želje koji sve govori. Prvo smo se strasno zagrlile i beskonačno dugo izmijenjivale poljupce, nakon toga ja sam preuzela inicijativu i počela se spuštati licem niz njeno tijelo. Sisala sam joj nabrekle bradavice, stiskala sam njenu glatku guzu, prelazila nježno usnama preko njenih bokova i bedara, a kad sam stavila glavu blizu njenog međunožja osjećala sam se kao u raju, želeći tu ostati vječno.

U tom trenutku sam zamislila i svog muža u istom položaju i još sam se više uzbudila, čak sam zamišljala kako njegov kurac polako klizi u njenu vlažnu pičkicu i da ju ja okolo ližem. Takve misli jednostavno su me dovele do ludila. Prstima sam raširila njene pune usmine i tada sam cijelu ju preplavila poljupcima, a uz to sam lagano gurala prst u njezin šupčić. To joj se veoma svidjelo pa je stala strasno uzdisati. Počela sam ju jebati svojim pohotnim jezikom, koji sam gurala što god sam više i dublje mogla, a zatim i u njen anus. Sva sam drhtala pri tome, ne vjerujući da mi se događa takva strast. Naizmjenice sam joj sisala nabrekli klitoris i lizala cijelu sočnu pičkicu sve dok nije svršila u moja usta.

Tada je ona legla na leđa i zamolila me da sjednem na njeno lice. Naravno odmah sam to učinila, isprva sam se polako trljala o njene usne i bradu, da bih se poslije počela lagano nabijati na njen jezik, a istodobno sam joj mazila sise. Kad sam osjetila da mi liže moju slatkicu nisam mogla izdržati, pa sam u tom položaju opet stavila glavu među njene noge i počela je lizati. Uzajamno smo se nadraživale, osjećajući preveliko i preslatko uzbuđenje. Nije trebalo dugo pa sam svršila, kao i, opet, ona.

Od tog trenutka često se viđamo i doživljavamo na obostrano zadovoljstvo ono najljepše u seksu; naravno moj nevjerni muž za to ne zna. Ali, tko zna, možda ću mu to nekad i priznati pa da nam se i on pridruži, da prelijepu Ivanu “eksploatiramo” zajedno. Uostalom, otkad se s njom ližem i naša bračna postelja postala je daleko strastvenija nego prije.
Autor: cp :
Učiteljica aerobika

Diana me izluđivala toplim i sočnim jezikom, lizovi su postajali sve dublji i nasilniji, moja rasplamsala mačkica tražila je sve više te joj se pohotno trljala o lice, pokušavajući zarobiti njen debeli jezik. Valovi orgazma približavali su se poput plime, lagano i nezaustavljivo, čvrsto sam ju povukla za kosu dajući joj do znanja da je vrhunac blizu. Nastavila je još bržim tempom, istodobno mjeseći moje nategnute sise. Grčevito sam se svijala pod njenim prstićima, upijajući s užitkom svaki dodir.

Bila je predivna, samouvjerena i izrazito ženstvena, u njenim rukama zaboravljala sam na sve i kao da sam počela živjeti za sate aerobica gdje sam ju mogla neprekidno promatrati kako izvija svoje prekrasno tijelo. Sati aerobica su bili još slađi jer sam znala da će uvijek započeti i završiti našim malim seksi igricama.
U dvorani je obično bilo petnaestak cura, no niti s jednom nisam bila pretjerano dobra, osim s Dijanom, voditeljicom programa. Uvijek mi je poklanjala najviše pažnje i obično bi na meni pokazivala sve nove vježbe, još i prije nego smo započele intimniji odnos. S vremenom mi je postajala sve privlačnija, a njeni slučajni dodiri u meni su počeli izazivati uzbuđenje koje sam nastojala potisnuti. Sve više sam maštala o agresivnijoj igrici s mojom učiteljicom, no nisam bila sigurna kakvu igru ona vodi. Sve dok jedan dan nisam došla platiti članarinu u njen mali ured i upoznala pravu Dijanu, izravnu i spremnu na sve, samo da s mene skine i ono malo krpica koje su prekrivale tek intimne dijelove.

Tijekom razgovora neprekidno me dodirivala, čas po licu, čas po prekriženoj nozi, bilo me je strah priznati, no osjećaj je bio predivan, trnci su se u trenutku raspršili tijelom i umalo da ju nisam zgrabila za tu njenu preslatku glavicu i strasno ju poljubila. Nesigurnost i lagana sramežljivost spriječile su moje nagone, no na sreću Diana je preuzela inicijativu te mi se naglo približila kao da mi nešto pokušava došapnuti. A umjesto toga, nježno me stala ljubiti po vratu i dodirivati po golom trbuščiću. Uzvratila sam joj dugim poljupcem u usta, pogledala me jebozovnim pogledom i započela otkopčavanjem pretijesnog grudnjaka, koji je već bolno počeo stezati moje nabrekle bradavice.

Obliznula ih je nekoliko puta vrelim jezikom te ih još više razdražila. Grč je stegnuo moje tijelo, pomalo me je bilo strah pokazati svu strast koju sam osjećala prema Dijani. Jezikom je vrludala po mom mekom trbuščiću, klizeći sve više prema rubu uskih, kratkih hlačica. Naslonila sam se na drveni radni stol, nadajući se da će Diana spustiti male hlačice i podragati moju već odavno sasvim mokru mačkicu. Kroz nekoliko trenutaka moja je slatkica bila razodjevena, a Dijanin tanani prst je sve dublje uranjao u podatnu dubinu. Širila sam noge koliko god sam mogla, sve dok mi Diana nije došapnula kako bi bilo najbolje da se popnem na radni stol i fino opustim, uživajući u njenim preslatkim dodirima.

Mačkica se skroz rastvorila, požudno očekujući svaki novi ubod. Bila sam oduševljena pokretima Dijaninih prstiju; jebala me je poput dobro izvježbanog kurca, bokovi su se zanosno njihali prateći njezin ritam. Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj ljepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput podivljale životinje i nije ga puštala sve dok nije iz mene izvukla jecaje i gromoglasne krikove užitka. Savršeno me lizala, istodobno gurajući u usku rupicu nekoliko prstića.

Čvrsto sam se uhvatila za rubove stola te odigla guzu pokušavajući servirati mačkicu što bliže Dijaninom pohotnom jeziku. Oduševljeno me zadovoljavala, tražeći sve moje “bolne” točke, lice joj se zajapurilo od brzinskog treninga, no izgledala je predivno svježe, kao i dok je vodila program aerobica. Odgađala sam orgazam što sam dulje mogla, željela sam što dulje uživati u Dijaninom mokrom zagrljaju. No, snažna struja orgazma preplavila je uskoro moje znojno tijelo, dovevši me u svojevrsnu ekstazu. Diana me još nije puštala iz naručja, ljubila me je po cijelom tijelu, snažno se privijajući uz mene. Rasplamsala je u meni predivne osjećaje i više me nije bilo strah pokazati što uistinu prema njoj osjećam.

Svaki novi sat aerobica uz nju je bilo neopisivo uzbuđenje, dok sam ju gledala kako izvija svoje prekrasno tijelo, poklanjajući mi osmijehe od kojih su mi tijelom prolazili trnci. Jedva sam čekala kraj šezdesete minute kako bih mogla potpuno uživati u njenom tijelu i našim slatkim igricama. Družile smo se intimno već nekoliko mjeseci kad mi je dopustila da i ja kušam njezinu pohotnicu.
Autor: cp :
Ivana

Ni sam ne znam kako je sve krenulo,moja ćerka Ivana oduvek je bila prava mezimica u porodici,jedinica, žena i ja nismo mogli više da imamo dece pa smo oslučili sve njoj da pružimo.Kako je oduvek bila lepa i moderna momci su u našu kuću počeli da dolaze sa njenim polaskom u Srednju Školu,i to neki i po 4-5 godina stariji od nje.Uvek kad sam imao vremena pričao sam joj da se čuva i pazi,da ima svakakvih tipova,ali ona izgleda nije mnogo marila,pa kad je bila treća godina Srednje Škole,već je imala nekog dečka koji dolazi po nju kolima,ja sam vikao na nju,hteo da joj zabranim izlaske,ali ako joj to uradim biće još gore,ali jedno veče uoči njenog izlaska zauvek je promenilo moj odnos prema njoj.Uvek kada je izlazila ja sam odlučivao da budem van kuće da ne bi video s kim izlazi i tako izbegao nerviranje.To veče sam rešio da ostanem u kući…
Posla dugog vremena provedenog u kupatilu Ivana je izašla iz njega sa peškirom oko glave i oko tela,video sam da je izralsla u pravu devojku,ali kada je Ivana izašla spremna za izlazak,nisam mogao da skinem oči sa njenog tela,na sebi je imala tanku letnju haljinicu bele boje,a njene grudi su kiptale iz nje,nisam znao kolke sise ima, a u donjem delu je bila viđena crvena tanga. Takva će popaliti svakog momka u gradu,rekla je samo: ”Ćao mama,ćao tata”,i izašla je,a ja sam vodeo je da ulazi i crni BMW i odlazi…
Kada sam se vraćao u sobu primetio sam ispupčenje na mom šortsu,nisam mogao da verujem digao mi se na rođenu ćerku!!!Kada se napupčenje smirio primetio sam da je moja žena zaspala na kauču,a ja sam se uputio u Ivaninu sobu(koju prehodno nije zaključala žureći),a tamo sam pronašao na njenom krevetu zangu narandžaste boje,počeo sam odma da ih mirišem,imala je ukus Ivaninih sokova i pice,a onda sam ih stavio oko kurca i počeo silovito da drkam,kada sam bio pri kraju otišao sam do WC-a i sa sve tangom oko kurca svršio. Tangu sam na kraju vratio gde sam je i našao,a onda krenuo u dalje razgledanje sobe,od gaćica najviše je imala tangi,različitih boja,imala je nekoliko providnih ”bokserica”,sa čipkom kolko oćeš,a grudnjaci su joj bili veliki i sjajni, uživao sam u njima,a onda je naišlo pravo iznenađenje,pri samom dnu ormara sa njenim donjim vešom,pronašao sam vibrator!!!! Nisam mogao da verujem da moje ćeka ovo koristi.Kada sam sve vratio na svoje mesto,odlučio sam da je pojebem kako znam i umeOd tog dana želeo sam da je po svaku cenu prvi vidim golu,a zatim je i nataknem na svoj kurac.Pokušao sam da je špijuniram kroz klučaonicu,ali nije išlo,jer se slabo videlo,a kada je bila sa druge strane,tako da pogled nije dopirao do njenog nagog tela,a do prozora koji gleda na kupatilo je bilo nemoguće gledati,jel bi onda sigurno bio viđen od prolaznika i komšija kako buljim u svoje sopstveno kupatilo.
Svakodnevo sam na internet sajtovima tražio nešto o incestu,odnosu oca i ćerke čitao erotske priče,gledao neke filmove,ali kada sam naišao na čuveni Tabu nisam bio ni malo ravnodušan.Scenu kada ćerka u drugom delu jaše oca,i kada doktor koji leči ljude koji su imali incest,kara svoju prvu ćerku na kraju,a u nardenom delu uspeva da pojebe i drugu,dalo mi je dodatnu snagu da istrajem u svojoj želji.
Jedno veče došao sam kući posle ponoći,žena je sedela na kauču u gledala neki film,kada sam je pitao gde je Ivana,ona je odgovorila tušira se! Pomislih kako je mrak,i malo ljudi ima na ulicama da bi mogao da zvirnem kroz prozor kupatila.Napolju nije bilo nikoga,uzeo sam stolicu sa terase i počeo polako da otvaram blago zatvoreni prozor.Kada je prozor bio dovoljno otvoren bacio sam pogled i video Ivanu kako navlači gaćice,nisam joj uspeo međunožje videti,ali zato sise su joj bile predivne,velike i čvrste.Kada je obukla grudnjak i ja sam se spustio sa stolice i srećan ušao u kuću.Kada je izašla,brže bolje sam ušao u kupatilo i brzo svršio.Tada je imala 18 godina,a prošlo je bilo godinu dana od kad je želim.Moja fantaziranja su nastavljena,ali kada je dve godine nakon toga u našu kuću došao Stanko sve se promenilo,pa i Ivana.
Stanko je sestrić moje žene koji je došao iz unutrašnjosti da studira,pa da ne bi plaćao smeštaj odseo je kod nas.Ivana je počela da snjim izlazi da mu pokazuje čari našeg grada.Kada je prošlo oko godinu dana od stankovog dolaska,dobili smo poziv od njegove porodice da leto provedemo kod njih u banji.Računali smo žena i ja na jftin i dobar odmor,a za Ivanu smo predpostavljali da će ići na more sa nekoim svojim dečkom ili sa svojim drugaricama.Međutim kad nam je Ivana saopštila da želi sa nama na odmor,u prvi mah nisam mogao da poverujem,a onda sam bio srećan jel ću gledati svoju ćerku u kupaćem kostimu skoro svaki dan,a možda je i vidim konačno golu,ili ako baš imam sreće da je znate već šta….
Tokom celog puta Ivana je pričala kako joj je super što zajedno idemo na odmor,da joj je bilo dosadno sa momcima i drugaricama prehodnih godina. Malo čudna priča,pokušavao sam da pronađem pravi razlog zašto je krenula sa nama,svašta mi je prolazilo kroz glavu…
Kada smo stigli kod ženine sestre,fino smo se smestili i već narednog dana krenuli svi skupa na kupanje.Jedva sam čekao da vidim Ivanu u kupaćem kostimu i plašio se na ne obuče neki provokativni sa tangom i velikim dekolteom,jel bi onda morao da je iz pristojnosti prema ostalima vratim da se pristojno obuče.Međutim nije bila provokativna već sasvim obična u žuto-crnom dvodelnom kostimu. U njene sise biljao je vskai muškarac,a njeno sjano dupe,sa onako raširenim kukovima,teralo je skoro svakog muškarca da se okrene za njom.
Posle jedno sat vremena u vodi i na suncu,Ivana i Stanko rekoše da idu da malo prošetaju,tj da joj Stanko pokaže Banju.Oko cele banje bila je šuma koja je biloa idealna za beg od sunca.Kada sam malo ustao video sam kako Ivana i Stanko skreću s puta i ulaze u šumu,pitao sam se zašto??? Odmah sam krenuo za njima da vidim gde su se uputili…
Kada su duboko ušli su šumu nisu imali pojma da ih ja pratim,bili su zagrljeni sa rukama oko struka,a stankova ruka je pomalo je milovala ivaninu guzu!Nisam mogao to da pomislim,nije valjda da je on jebe,ali ipak sam smatrao da samo ima želju za tim kao i ja.U strahu da me ne primete izgubio sam trag za njima,ali samo nekoliko metara kasnije u jednom žbunu video sam kako se nekako pomera i čuo nekakve glasove zadovoljstva,reših da se popnem na jedno drvo i vidim ko je i šta radi,a onda umalo nisam dobio infarkt! Video sam kako moja ćerka Ivana puši Stanku kurac!!!!Nisam mogao da verujem prizoru,Ivana je bila samo u donjem delu kostima,a Stanko je milovao njene sise,dok mu je ova pušila,a životinja u mojim gaćama je rasla i ja sam počeo da drkam,a onda je Ivana ustala i svukla donji deo kupaćeg i ja sam konačno video njenu pičkicu u guzu.Pičkica joj je bila izbrijana sa pravougaonikom dlaka po sredini,a guza glatka i izbrijana.Ona je legla u raširila noge,a Stanko je ušao u nju,iako je bio godinu dana mlađi od nje imao je veliki kurac,koji je lako prodirao u Ivanu.”Koliko sam te dugo čekao,mnogo si mi nedostajala…..” vikao je Stanko,koji je jbajući je ljubio i njene sise.
”Jedva sam čekala da se opet pojebemo,pa makar i ovde kad ne možemo u krevetu ko ljudi..” govorila je Ivana,a ja sam shvatio da se oni jebu od kad je on došao kod nas da stanuje.Kada je Stanko svršio počeli su da razgovaraju kako i gde sutra da se pojebu,a meni ja palo na pamet da ih prekinem i ucenim Ivanu da se pojebemo,ali sam odna čuo njohov plan. ”Sutra ću ja kao da se razbolim,a ti ćeš ostati pored mene da me neguješ, i kada odu svi na kupanje hmhmhmh” predložio je Stanko plan,a Ivana je samo poljupcem dala svoj odgovor,a onda su ustali i otišli u strahu da će se njihovi pitati gde su. Ja sam konačno imao plan da pojebem Ivanu,jer kada budemo krenuli na kupanje sutra ja ću se jednostavno vratiti i uhvatiti ih na delu. Tokom cele noći nisam uspeo da zaspim,pa sam na svom lap-topu po nekoliko puta gledao scenu iz Tabua 2 kada majka zatiče brata i sestru na delu i zamišljao kako će to biti sutra.Kada smo trebali da krenemo,Stanko je ispričao svoj ”problem” sa zdravljem,a Ivana je rekla da je umorna i da će Stanku praviti društvo.Ja sam se samo lagano smeškao i kada smo polazili kao slučajno sam uzeo ključ od kuće kako se ne bi zaključali i onemogućili moj plan. Kada smo mi poprilično odmakli,ja sam rekao da moram posetiti jednog kolegu koji je takođe u banji,pa ću im se pridružiti kasnije.Kako sam se približavao kući srce mi je sve jače lupalo,a kara se nije smirivala,lagano sam se naprstima ušunjao u dvorište i polako otvarao ulazna vrata,ali teško su se otvarala,jel su Ivana i Stanko postavili putnu tobu na ulazna vrata,lagano sam torbu uspeo da izšutiram sa ulaznih vrata i konačno sam ušao i zaključao vrata za sobom.Iz stankove sobe čuli su se ivanini krici zadovoljstva.Kada sam otvorio vrata od sobe,obioje su bili izbezumljeni kada su me videli,Ivana je počela da vrišti i plače,a rukama je pokrivala grudi i mačkicu. ”Tečo da ti objasnimo” Stanko je skupio hrabrost da progovori,”Šta da mi objasnite,da je jebete jel!!!!,pa ovo nije normalno,a i ti kurvo jedna odma si mi bila sumnjiva kad si krenula s nama!!” vikao sam ja na Ivanu i Stanka.”Nemoj tata molim te nikom da pričaš nećemo nikad više, ovo je greška naša!!!,kroz plač je govorila Ivana.
”Deco,da ja Vama predložim jednu nagodbu jel može”??? pitao sam ja,a oni u jednan glas ”Može!!!”,”Da je ja vama pridružim u vašim igrarijama,tj. da jebem svoju ćerku”,rekoh ja i izvadih karu iz gaća,”Ali,tata to nije normalno to je perverzno”,Ivana je pričala,dok je posteljinom bila pokrivena.”Ti ćeš meni da pričaš šta je perverzno,a malo pre te brat karao, i karao te je juče u šumi,gledao sam vas sa drveta, nego uzimaj obaj kurac u usta”!!!. Pogledaše se Stanko i Ivana i videvšu da nema kud Ivana uze moj kurac u usta,kako je bilo dovno,kako je bilo lepo.”Četiri godine ovo čekam mila kćeri,ajde Stanko uhvati je od pozadi šta čekaš,nastavi gde si stao”,govorio sam ja sa douševljenjem,kada sam svršio,ostavio sam Ivanu i Stanka da završe ono u čemu sam ih prekinuo,da bi se ja posle na miru posvetio svojoj Ivani.Kada je Stanko završio ja sam krenuo ka Ivani,počeo sam da joj ližem macu,a ona je samo tiho uzdisala. Došao je i trenutak da konačno uđem u svoju ćerku,dok sam karu usmeravao ka vagini,kroz glavu su mi prolazili svi oni trenuci drkanja o gaćice, gledanje sisa kroz prozov kupatila,i sva ona njena provokativna izdanja kada je išla u provod. Kada sam ušao u nju počeo sam silovito da je jebem,a ona je sve glasnije uzdisala,za to vreme Stanko nas je samo posmatrao.”Stanko sine,pusti je danas meni,a do kraja letovanja i kada dođeš kod nas delićemo je i karati zajedno”,ja sam davao predlog,a Stanko je samo klimao glavom,kada sam drugi put sfršio,Ivana je opet uzela moj kurac u usta,a zatim krenula da me jaše kao Šeri svoga oca u Tabuu 2,a onda je na red došla njena čarobna guza,Ivana je naravo pristala,a ja sam Stanka poslao da donese neki šampon čime ću namazati njenu guzu,kada je Stanko doneo ”sredstvo za mazanje” dao mi je sledeći prelog: ”Jel može dok je vi jebete u dupe,meni da puši,a zatim da uđem u njenu picu i tako da bude u sendviču?”,”Zanimljiv prelog,uradićemo ti”,odgovorih ja,”Ja nikad nisam u guzu tata budi pažljiv”,nisam mogao da poverujem da Ivana nikome nije dala guzu i da ću je ja otvoriti. Ubrzo sam joj namazao guzu i krenuo lagano da ulazim u nju,dok je Ivana već oralno obrađivala Stanka.Kada sam ušao u nju dovoljno,krenuo sam da joj ”širim” čmar.Kada se Stanku stegla kara, počeli smo lagado da zajedno jebemo Ivanu koja je samo vrištala od zadovoljstva.”Tečo hajde da promenimo mesta,oduvek želim da joj ga stavim u dupe,a ona mi ga nije dala”opet je Stanko ”filozofirao”.Izvadio sam kurac iz Ivane i legao na Stakovo mesto,a on je odmah uzjašio Ivanu, ja sam uživao i mazio ćerkine sise i bradavice sisao.”Svršićuuuuuu”!!!! vikao sam,a Stanko je morao da prekine svoje zadovoljstvo, imao sam želju da svršim na Ivaninim sisama,što je ona odobrila,nakon toga ostavio sam Ivanu i Stanka same,ja sam se istuširao i ponovo ušao u sobo kada je Stanko svršio.Ivana je bila sva u spermi.Ja sam pozvao taksi i brzo se pridružio ženi i njenoj porodici u banji,a Ivani i Stanku sam obećao dobar sex u budućnosti.Kada smo se vratili sa kupanja,Ivana i Stanko su se ponašali normalno,baš kao i ja,samo sam uspeo nekoliko puta da uhvatim ivanin kurvanjski osmeh kada sam prolazio pored nje.
Bilo je to fantastično leto za mene,a ono pravo je tek dolazilo,Ivana i Stanko su mi pričali kako je počelo kod njih,a ja sam pričao šta sam radio u ivaninoj sobi
Autor: cp :
Snaja

Dosao je i taj dan.Mladi sam tat tinejdzera od 17 godina i kao i svaki izlazio je sa curama.Sin mi je na mene i po visini i stasu a i moje fazone koristi u muvanju curica..nije to onako romanticno kao u moje vreme ali takva su vremena.
Jednog dana me upita da li moze dovesti curu kod nas na veceru i ja sav u sreci da imam sina koji nije ni narkoman ni ti peder,ponudim mu d anapravi zurku..
Odusevljen se sav zdao da pozove drustvo.Napokon i to vece koje smo resili da im ulepsamo je doslo.Docekasmo klincuriju i pokazali curama gde sta stoji i da se ne ustrucavaju oko iventara u kuci..
Zenica i ja odosmo kod kumova gde se skupilo po prilicno veselo drustvo i noc je odmicala.Trosio se alkohol ali n aopste iznadjenje;zene su ga bas cedile.U nekim sitnim satima vec vreme za kuci jedva sam odgegao zenu do auta i pravac kuci.
Tisina…ali dim i alkohol se osecao u celoj kuci..pa i dzumbus…lele..pa ova deca su monstrumi a ja mislio fina decica…u sobi moga klinca bilo ih jeoko desetoro devojaka i muskaraca koji su dremali u svim mogucim pozama ocigledno savladani lkoholom..pa da ;bar mi je przam kao da je cunami sve odneo..
U dnevnoj sobi na dvosedu i trosedu dva para koji se dovode pa skoro do sex-a..a u sobi mladjeg sina moj stariji i njegova cura..lepa crnka dugih nogu i lepih sisica lezi na krevetu do ocigledno komiranog sincica…odoh na sprat a u mojoj sobi..sta vise krevetu se valjaju sinov drug i jedna plavusica bez gornjeg dela…kurtoazno sam zakasljao na sta me pogledase i bez imalo stida polu goli izdjaose iz sobe i udjose u susednu..cisto iz radoznalosti provireh i tamo i na moje zaprepastenje tamo vec dva para se valjaju na krevetu i pridruzise se i treci…
pa ovog neje bilo u mojoj mladosti,odvedoh pijanu zenicu u krevet i skidoh je do gaca i pokusah da zaspim.MIsli su mi lutale,malo od stida,zaprepastenja ali i pomisli na plavusicu sa lepim velikim sisicama…
Proslo je pola sata i cuh prikradajuce korake mojoj sobi.Otvarju se vrata i ja u mraku prepoznah plavusu Irinu,kcer mog poznanika i jos jednu koju ne znam ko je ali je zgodna maala.Prvih se da spavam a one tacno do mene i bez neke pripreme me pomazise po misku zavlaceci mi ruku u gace.Natezale mi ga a on se uspravi kao nikad do tada i osetih kako tesko disu i gutaju knedle…i najdnom se jedna pope na mene i polako se natace na djokicu i pocne se nabijati polako pa sve brze a druga mi mesi jaja i mazi grudi…bilo je glupo dalje glumiti i otvorih oci zgrabih ovu od gore,onu malu sto ne znam ko je i poceh je nabijati sve jace i jace..stenjala je a njena mala pica se cepala pod udarima mog kurca..privio sam irinu mojim usnama i pljubih je u usta na cega se stresla i zgrabi me kao pomahnitala cupajuci mi dlake na grudima i stenjuci mi trljala sisice o grudi..gurla je malu dole i ona se zatim od jdnom nabi do daske na miska i poce ples…ludeo sam ..ruke su letele cas po njoj cas na ovu drugu malu..
pocese se njih dve zvalaviti i maziti ali mi malecka nabi svoju macu u usta i pomislih..svasta znaju ove klinke…
Slucajan pogled i zapazih kako obe maze moju zenu po nogama,sisama i trljaju joj macu.Uzbudio sam se i svukoh gace mojoj pijanoj zeni a njima pokazah da zelim da jj lizu micu…pogledase se i bacise na posao anaguzivsi se tako da sam naizmenicno te jednu te drugu jebao od pozadi.Koje zadovojstvo da u mojim ceterdesetim odetim te uske pice mirisljave i slatke..ali sve im je teze bilo da izdrzavaju moje udare i jedna pokleknu…sela i drzeci se za svoju macu molecivo me pogleda da je mlo postedim a Irina ne posustaaje..iz nje curi kao iz bunara i samo zadovoljno stenje lizuci macu moje cure ali se i ona okrete i pokaza mi da kresnem moju usnulu zenicu koju ja rado nabih na kolac i nabijah kao lud.
Osvrnuh se i videh Marijana,druga mog klinca kako gleda i drka i priblizi se maloj i naguzi je i poce jebati a Irina koja mu je setra se trze ali je umirih krnvsi joj jezik i mazeci joj mackicu…A Marjan na to sve jace nabi klinku…Rece mi;cika Igore,kresnuo si mi i sestru a i curu,red bi bio..A tako mali..pa dobro i ja se skinuh sa zene i pridjoh njemu odgurnuh ga sa pickice i pokazah mu picku moje zene…sa nevericom me pogleda a ja mu rekoh..slobodno..sem setre i cure..kresnuo sam ti i msmu i tetku zato navali.Zapenio je ali se predomisli i poce nabijati moju SVetlanu kao lud…iskocile mu vratne zile koliko se trudio ali i uzivao a ja sam mu rasturao curu sve jace i jace i ona krknuvsi svrsi i strposta se na pod a ja bez milosti tada Irinu nabih isto od pozadi i i zgrabivsi joj sise nabijao sam je pomahnitalo a ona je jecala i stenjala ali se ne predaje ..naglo se svuce sa kurca leze do moje zene i rasiri noge privlaceci me na nju…kakav prizor podivljale macke i aja se spustih na nju ljubeci joj sise i nabijajuci je kao na razanj..ugrizla me je za vrat ali se ne da da se odvojim vec i ona poce plesati ispod mene..koja kurvica..Marjan se naglo izmace i svrsi po stomaku moje zene i pade,Ja sam jos neko vreme jebao malu i kad videh da ona vise ne moze ,izvadih i svrsih po njoj.
Cutke smo sedeli a IRina od jednom zapita za svoju mamu ii tetku da li je istina;naravno duso ,i pre tebe i tvog brata ai neko vreme posle asa tetkom i danas..zacuta ali me pojubi i pocne se oblaciti kao i ostalo drustvo.Odose kuci polako svi..svi sem devojke mog sina..pa nista..zakljucah kucu i napokon na spavanje pokusvajuci da shvatim sta sam to vece sve sebi dozvolio..ne mogu reci da me nije pogodilo jebanje klinaca moje zene ali i ja sam celu njegovu familiju a i palilo me je da vidim da mi neko posle 20 godina braka krese zenu..ma ..sve je ok…
Taman da zaspim pomislih da bi bilo dobro da se okupam jer stavrno sam se osecao na sexa zenu sam obrisao mokrim sundjero i peskirom iodoh u kupatilo.Svukoh se i udjoh pod tus..sapunjajuci se osetih neciji pogled a ono divna crnaka sa cvrstim malim sisicama..Natasa,devojka mog klinca;mogu da piskim cika Igore.
NIsam vise nicim iznenadjen ove veceri;piski duso.
i ona skide gacice naguzi se i piski…a njen pogled uprt u mene me je palio vise nego bilo sta….ustade i okrete se da pusti vodu a njena lepa cvrsta guza kao izvajana je sinula kao polu mesec u vedrim nocima i meni zasta dah..ona svuce skroz pantalone i gacice i kao ispira neku fleku na njma navodno mirno i lezerno postavi tik uz mene…zapalio sam se kao fosfor..mala je kao andjeo ali se setih da mi je ona snajkica,bar neko vreme..
Gusio sam se od napaljenosti i neodlucnosti i tada joj pruzih ruku i pozvah pod tus.Bez i jedne reci svuce majcu i pribije se uz mene odmah me poljubivsi u usta i poce jezikom mi maziti usne ,vrat..a njene sise zalepljene za moje grudi kao sijamski bliznci me trljase kao struja i u meni trnci prodjose od glave do prstiju na nogama.Ljubili smo se dugo mazivsi i jedan drugome mazili erogene zone i kad se vise nije moglo,bribih je uz zid i pogigavsi jedu nogu,polako je navlacim na topa a on..kao petao u udvaranju;ponosan i gord;uvalacio se u uzak otvor male mace ali vlazne i sluzave i ja je sve jace i dublje nabijah.KOja je to klinka..san zagrlila me je i pokusla d aobe noge digne i ja prihvatih i digoh a ona obesena oko mog vrata stenja mi na uvo sto me je jos vise palilo i budilo vatru u meni.Nabijao sam je sve jace i jace ne zaleci rupicu i navlaceci je kao perce a moj kuronja unutar nje se ritao i udarao u zidove vagine kao istarzivac rude.Spustih joj noge i naguzih je i polako joj nabih otpozadi i u ritmu muzike za ples..poceh je nabijati..jecala je mesajuci naj lepsom guzom koju sam ikad video i opipao.Saptal je nesto ali nisam ni pokusao da razumem i dalej sam je nabijao..ona se strese ukoci i najezi…mala je svrsila n atakav nacin na koji nisam mogao ni da sanjam.
Izvukao sam ga ali nisam svrsio..hteo sam jos.
i polako je odvedoh do sobe i sedoh na krevet a ona me uzjaha i zagrli..sapnu;kao oficir i dzentelmen.Da bas tako.iam takve scene u filmu..Ona uzdisuci cupkala je na meni ljubeci me i mazeci a j aje zgrabih za guzu pojacavajuci ritam i iz ne znam kog razloga;nabih joj prst u guzu a on aciknu ukocivsi se ali ne izmace vec se jos jace i brze nabijala amoj prst skoro dokraja u guzi oseti moj kurac pored sebe ali ih deli mala opna.Meni malo pa i prst druge ruke zabih u guzu i sireh joj a ona zaplaka i ja misleh od bola ali po ritmu shvatih da je od zadovoljstva..vise nije rukama nista radila,drzala ih je na mojim grudima zabacene glave i kao u transu se nabijala sve jace..i osetih grc,mir i rzalise se njeni sokovi po meni..ne izdrzah vec eksplodirah u njoj i ja kao nikad do tad skoro da sam izgubio svest..lezali smo jedan pored drugog;ona prebacenih nogu i ruku preko mene a ja zagrlivsi je jednom a mazeci je drugom po rukama,ledjima,nogama ljubeci joj glavicu i kosicu zamislih se sta je sve ovo..
UJutro rano sam je odvezao kucibez i jedne reci do samih vrata.Tada mi rece;luda noc..cika igore ja sam sa vasim sinom vec nek vreme ali on ima drugu u gimnaziji..ja bih ga inace ostavila.Cutao sam.-ja bih volela da se ovo jos desi ponekad.Zanemeh ali je pomazih po kosi.Poljubi me i utrca u kucu.
dosao sam kuci i napokon legoh u krevet do zene.Nedelja i spavam duze ali osetih kako mi kroz prozor sunce greje lice ali i neke dodire oko miska.Otvorih oci a ono moja zenica mi mazi top i polako ga usisa.On se uspravi na moje cudo jer poskle takve noci…i ja je zgrabih i naguzih i u njenu vrelu nocas jebanu pickicu nabih top topovski i zestokim ritmom je jebah aposto sam ispraznjen kao limun jebah je dugo u svim pozama a on asretna kao siparicasvetleci joj oci i skiceci od zadovoljstva;u dragi .bas si se zaaeleo a i ja ..nismo od prosle nedelje…
Haha..mislim se ja ..da samo sto te je juce jebao klinac a i ja i lizale ti cure macu..
Proslo je neko vreme od tada..sa Natasom se cesto nalazim i sex je sve bolji,moj sin je sa novom curom,Irina me ponekad presretne i ja se ond asa zadovoljstvom potrudim,onu drugu malu ne vidjam..n afaksu je u novom sadu a Marijan ponekad samnom igra kosarku ali ni rec o dogadjaju samo me je zamolio da mu ne diram mamu..haha..pa i necu..ali tetku..hehe
nije vise ni on sa malom..ali ga vidajm sa jednom starijom damom mojih godina tu i tamo…
ZIvot ide dalje…
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana
<< Prethodna strana