IN < - Erotske price - >LO
<< < (366/796) > >> :: Odgovori!
Autor: crni scorpion :
moja vickasta komsinica

Svaki covek na svetu masta da pojebe svoju komsinicu.Ta masta nekad zauvek ostane u snovima,a nekad se i obistini,kao u mom slucaju.Imam 24 godine i vec dugo marstrubiram nedugo posle susreta sa tom komsinicom. Iako imam devojku koju redovno jebem.Komsinica se zove Milica,ima 21 godinu,i po zanimanju je student medicine.Ima plavu dugu talasastu kosu,grudi neka cetvorka,a guza kao iz snova.Svaki normalan muskarac izdrkao bi cim pomisli na nju.Em da ne duzim vise:Bio je to period kada se se priprema slava,tacnije period 7 dana pre Arandjelovdana.Ona slavi tu slavu.Pet dana pre slave zamolila me da joj okrecim dnevni boravak.Naravno da sam pristao..U dogovoreno vreme sam pokucao na vrata.Kada sam otvorio imao sam sta i da vidim.Tek sto je ustala.Bila je u tankoj spavacici,sa dubokim dekolteom,a izvanredne noge su moj pogled odvukle sa dekoltea.Samo se nasmejala i rekla da “Komsija udji,sta si se ukipio?”Posao sam za njom u dnevni boravak.Rekla mi je da se raskomotim,i da se udobno smestim.Predlozila je da nesto popijemo,sto sam i prihvatio sa zadovoljstvom.Rekla mi je da je njena mama otisla kod svoje sestre da umesi i njoj kolace,i da ce biti sama dva,tri dana.Nehoticno mi se gornja usna pomerila,a ona se samo nasmejala uz komentar”Komsija,sta smeras ti”,cim je to izgovorila kurac mi se poceo dizati.Otisla je po pice i poceli smo neobavezan razgovor.Sela je tik pored mene i pocela da me zapitkuje o mom seksualnom zivotu.Odgovorio sam joj na par pitanja i kurac mi se stvrdnuo kao kamen.Pitao sam je kakav je njen seksualni zivot,a ona istog trena kaze da je los,i da je mene najvise zbog toga pozvala da dodjem k njoj.Pogled je usmerila ka mom kurcu,i ugrizla se za usnu.Znao sam da ga hoce,i vec u narednom trenutku moja ruka je bila ispod njene spavacice.Picka joj je bila mokra.Odmah sam joj uvalio zvaku,a ona je stavila ruku u moju trenerku i pocela je da ga drka.Skidao sam je polako,dok nije ostala samo u gacica.Skinula mi je trenerku zajedno sa gacicama,i stavila ga u usta i pomahnitalo pocela da pusi,nedugo zatim je rekla”Jebi me,molim te stavi ga,razvali me molim te”a ja sam rekao lezi.Usao sam glavom medju njene noge i poceo sam da joj lizem vrelu picku,ona je vristala,orgazmi,serijski su poceli da je drmaju.Molila me da je jebem.Posle desetak minuta rekao sam joj da se naguzi da joj uvalim s guza.Odmah me je poslusala.Polako sam usao u nju,a ona kao da ga je progutala,toliko je bila vlazna.Krenuo sam sa jakim ritmom,brzo i silovito a ona je govorila”tako je jebacu moj,jos jace me jebi,me,zeljna sam kurca,to zabija ga jako,molim te,nemoj da prestajes”Rekao sam joj da me zajase sto je i ucinila.Sada je ona diktirala tempo,nabijala se nehumano i silovito,kao da joj je zadni seks u zivotu,ja sam bio pasivan,sav posao je ona radila!Vristala je,molila da ne svrsim,pa onda malo usporila da se to ne bi i desilo.Rekao sam da sidje i da probam da je jebem stojeci.Pribijo sam je uz zid,i malo joj podigao nogu,navlacio sam je silovito,ulazio jako,ona je samo izdizal dupence kako bi ga sto vise i dublje primila.Rekao sam joj da sam skoro gotov,a ona me zamolila da joj ga stavim u usta.Naravno da sam to i uradio,strpao sam joj ga do grla,i poceo silovito da spricam spermu duboko u grlo.Malo se zagrcnula,pitao sam je da li je dobro,”Naravno,posle ovoga se odlicno osecam,hvala ti puno.Pitao sam je a kad cemo kreciti,a ona kaze dodji sutra u isto vreme i nasmejala se.Otisao sam sretan i zadovoljan kuci.
Nadam se da vam se svidela prica,primetio sam da se incest dosta pise,pa sam se zgrozio malo.Ljudi,hajte pisite nesto normalno!Ako vam se svidja trazite nastavak.Pozz
Mila i Ja.

Ovo je nastavak od price Fantazija ili nesto vise.Ma nisam ja ni pola tolko los kosto kruze glasine,odzvanjale su reci pesme u mom autu dok sam se vozio na posao.
Moj mobilni je zasvirao.Da,halo,a ti si seceru.Da to je ona moja Golubica bela.Malo smo razgovarali.
Dan je bio dosadan uobicaen na poslu dok su se mojim mislima provlacile scene,scene skrivene kamere.Uzdasi i neznost,ta lepota tela taj sav nemir i strast,to nije ljubav,to je bio samo zov.Treptala je isperd mojih ociju,gaseci zar koji se otimao sudbini,mozda i nije trebalo ali sat i onako ide napred zasto nebi isli i mi.
Milaaaaaaaaaa,zaspao sam na trenutak u svojoj stolici okruzen neznoscu dok me milovala,presao sam na drugu stranu sveta gde vlada donji dio tela.U mislima ploveci sa secanjima od prosle i proslih noci,razgalena i raskalasena,divlja kao Dzungla,obdarena lepotom i dimenziama,gledao sam kako nestaju njene zenice u trenutku strasti u kojem se nalazile.Duboko u njoj otkrio sam svu tu lepotu,kojoj sam se divio sa dve strane obale reke koja polako presusuje ili nestaje u ocima ljudi.Uzivao sam u toj plimi koja je polako nadolazila u meni zeleci da se sto prije vratim kuci.Misli su me nosile putem snova 1000-u balona,koji su se podizali kao i moj ponos donjeg dela tela o gornjem tu nema niti reci vise.Milaaaaaaaa,zubima sam joj skidao gacice dok se polako iskradao miris svezine njene ribice koja mi se ukazivala kao sudbina koju sam jedinu ljubio celom svojom zeljom.Mala uska ribica u koju je u pocetku jedva i jezik ulazio,iz koje je polako sok neznosti izlazio,miris mladosti i nedodirljivosti,lizao sam svaki milimetar te lepote mirisom okicene.Nije me bilo tesko dodirnuti i manju rupicu koja je podizuci u transu svoje bokove Mila nesvesno darivala mojim poljubcima i neznosti,ljubio sam ih obe.Cim je osetila taj carobni dodir moga jezika,uzdah je bio do neba kojim je plovila dok sam neumorno ljubio njene dlacicama prekrivene stidne delove tela.Visoko podignut jarbol ljubavi koji je zapinjao od krevet kad sam se pomerao.Pola moje krvi slilo se u njega koji je bio spreman da joj se podari i popuni njenu dubinu do kraja.Uzmi meeeee,to je sve sto je trebala da kaze i sve joj se ispunilo.Zavukao sam se kao Jez u bodlje medju njene noge,samo jedan canitmetar nas je delio od bliskog susreta trece vrste.Uzdah do bola,vec smo tada bili jedno a nas je dvoje.Pocela je sa neznim sporim pomeranjen svojih bokova,ja sam ostao miran odignut malo od nje.Stenjala je tihim tonom i uzimala si onoliko koliko je zelela.Mala kokica se sirila i prilagodjavala njegovoj arogantnosti koji je zeleo da ju pojebe zestoko ali mu nisam dao.Osetio sam svaki deo nje iznutra svaki deo sam dodirivao u njoj,bila je mokra i sluzava,ali htela ga je celog i to je i uradila.
Zavukao sam ga do kraja,Mila je uzdahnula jako.Toooooooo,lepoooooooo mi je,lepooooooo mi je,dok je nezno mesala svojim bokovima ja sam propadao kroz sedmo nebo.Usne su am se spojile i poneki njen krik prelazio je u moja usta kao eho koji je odzvanjao u nama,pocele su igre bez granica.Svetla su bla pogasena,samo odsjaj svece koja je romanticno pokazivala dva tela od kojih se jedno krilo ispod drugoga.Okrenuo sam plocu,kao melodija,uvijala se na meni duboko zakovana za moje telo.Topila se iluzia koja je sada bila stvarnost.Ahhhhhhhhhh,krik pomesan sa uzitkom slatkog srama kojeg niko nije video,ali u tom trenutku nismo o tome ni razmisljali.
Moje veslo u njenoj kokici kojem smo odlazili dalje sve dalje od stvarnosti za koju smo bili vezani,kojoj smo se oteli kao Pas lancu,kao igla veni kao ja njoj ili kao ti meni.Trosila je atome energije dok su joj se te bozanske grudi klatile ispred mojih ociju u koje sam gledao nemo.
Kao nacrtana,gola kao istina koju tajim,disala je bez imalo pulsa vise naslonjena dlanovima na moja dlakava prsa,jebavala se poslednji krug pre nego sto je pocela da svrsava.Kasnije,uzdasi su leprsali prostorom u kojme je nabijena na mene kroz nekoliko nerazgovetnih reci zavrsavala taj bal na meni u kojem sam skoro umro u njoj od lepote.Otimala se stvarnosti i nije mogla da se sredi,dugi niz uzdaha i nekih reci obelezile su kraj,ali ne za mene nego samo za nju.Okrenuo sam je s guza popularno.Tada je vristala dok je ulazio brzinom u nju,zeleo sam da skratim ali nisam mogao,ispunio sam mu zelju,jebavao sam ju uraganski.Sva se tresla,klecala je a ja sam ju podizao jer sam ju snazno drzao za kukove.Bila je u transu,molila me ali isto tako je zelala i vikala jos,gubeci se,gubeci ritam,uzdisala je jako.Na vrhuncu sam spricao u nju,da u nju ovaj puta bilo je to bez kurtona,zanesen zaboravio sam na sve pa i na nas.Sreca uzela je pilulu.
Zajedno sam naprosto pali na krevet.Mila ovo je bilo neopisivo.Da neopisivo je bilo,carobno,sva uzdihana ljubila me je nezno.Bio je to njen odgovor na sve sto joj je uradjeno.Trznuo me telefon sa stola,prica od prosle noci prsnula je poput balona sapunice kad je sekretarica izgovorila nekoliko reci,sve mi je pokvarila ali to je i onako bilo vec vidjeno.A lepo se bilo prisetiti ponovo.
Kasnije sam ju nazvao,sedela je u kadi,kaze svece su bile popaljene.Tiho mi saputala na uho,pomalo brzobrazno,dizala je njega paleci mene,slusao sam reci koje je izgovarala polako,tiho,nezno preko telefona,oralno me zadovoljavala.
Nisam mogao da odolim uzeo sam svoj kaput i krenuo kuci,tamo me cekala Mila,bila je sveza,mirisala je na jos koje nikako da prestane izmedju nas dvoje.Dva tela,dve ljubavi,jedna koja je normalna i druga koja je divlja ali obadve pokazuju koliko se ustvari volimo.Mozda je kasno da nas shvate ili da nas na pocetak vrate,mozda je trebalo da nestane u mom pinkalu tinte,mozda je trebalo,mozda!!!!
Dok ovo pisem,njene ruke se nezno spustaju niz moja ramena.Mila vise nije devojka sada je zena,nezna i svaki put ugasi zadnja svetla,paleci u nama novu igru u kojoj dva tela a jedno se krije ispod drugoga,uzdasima prizivajuci stvarnost u kojoj uziva i od koje nemozemo pobeci.Od koje nemozemo pobeci!!!!!!
Roditeljska Ljubav

Zivim u Unutrasnjosti bivse SFRJ,sa majkom i ocem na selu,otac i ja radimo kod jednog privatnika,a majka kuci.Otac mi je 53god. 170cm visine i nekih 70 kg,suv misicav,a mama 47god. crnka 167cm visine oko 75kg,puniji kukovi vece dupe i duga crna kosa do dupeta,uvek vezana na rep.Ja imam 23god.183cm visine i nekih 73kg,normalno gradjen i plav na oca.Kod nas u porodici retko da se govorilo oseksu,to je bila uvek Tabu tema,sve sto danas znam o nekim stvarima znam od starije sestre koja je vec vise godina udata,ali je uvek bila otvorena prema meni i sve mi je ispricala,ma sta da je to bilo.Pre nekih 6-7 god. sam se vratio kasno uvece kuci,to jest rano oko 3 sata ujutru i video da je upaljeno svetlo kod mojih u spavacoj.Bio sam malo popio i posto sam prolazio pored njihove sobe u moju,cuo se da radi televizor,pogledao sam u njihovu sobu gde su bila skoro sirom otvorena vrata i video mamu kako lezi na boku,okrenuta ledjima ka vratima,gornjom presavijenom nogom,a donjom skroz ispravljenom.Zastao sam na trenutak i neznam zasto,mislim da zbog pica,pogledao sam u mamino dupe i njeno medjunozje.Nikada je nisam video bas takvu u punom izdanju,dupe bas dobro veliko,a picka crna kao mrak napolju obrasla dlakama,izazvalo je neku tremu u meni,nisam znao sta se desava.Stajao sam mozda nekoliko sekundi i celo vreme gledao u njenu picku,i izmenju guzova su virele dlake,bas je bila pizda do jaja.Odjednom sam rekao:cao zurka,aaaa????Keva se trgla i pogledala u mom pravcu.Nije se uopste zbunila,nasmesila se i rekla:cao nisam te cula da si dosao! i polako se pokrila cebetom.Dok se pokrivala video sam joj povece sise,bas su bile super,jesu visile,ali u tom trenutku mi se sve svidelo na njoj.Pa evo me rekoh,gde je otac???u Wc-u,aha rekoh laku noc onda,laku noc rece mama!Tek kada sam dosao u moju sobu i poceo da se skidam ustanovio sam da mi je kurac u poludignutom stanju.taman da legnem i eto je mama ulazi kod mene u sobu,da nisi mozda gladan rece,ne ne rekoh,sutra cu da jedem.Podigla je ruke uvis i iztegljila ih u tom momentu joj se cebe kojim je bila obmotana ispalo na pod i ona je u tom trenutku ostala gola.sada sam je video ispred,kako je bila tog trenutka jebozovna!!!kurac mi je bio sve tvrdji,nista rekoh i malopre sam te video,pa nista laku noc,nasmesila se samo i rekla,stacu!!!Laku noc.Proslo je od tada nekoliko dana mozda,ja sam uhvatio sebe da buljim u mamu kao neki neznam ko!!sve vise sam je gledao kako se setka,sta radi i tako slicne stvari,a uz to je mama oblacila i neke suknje,malo navise kolena,kurac mi je sve cesce skoro stajao.To i njoj nije izmaklo,ali nije nista rekla,samo se smeskala.Jednog popodneva vidim kevu presavijena preko prozora,prica sa nekom komsikom,a otac joj prisao otpozadi i stavio ruku ispod suknje i dira joj picku koliko sam mogao da vidim iskosa.Kurac mi se digao do maksimuma,od tog prizora.Keva je zavrsila sa komsikom,okrenula se u sobu ,ka caletu povukla zavesu na prozoru i poljubila ga.Otac je izvadio poludignuti kurac,ona ga je uzela u ruku i polako nadrkivala,doj je on hvatao za picku.Kada se digao,presavio je mamu prekostola,ona mu je iztrcila dupe i on je poceo polako da je jebe.Keva je uzivala,bila je okrenuta prema meni,sa sam stajao sakriven u jednom cosku i posmatrao jebacinu uzivo.U jednom trenutku je keva pogledala bas u mom pravcu i uhvatila mi pogled,ja sam se sledio.Mislio sam da ce stati,ali je ona zatvorila samo oci i nastavila da uziva dok joj je stari nabijao kurac odpozadi.Ja sam se na prstima izvukao iz coska i otisao u kupatilo da se olaksam.Taman sam poceo da ga drkam,kad u kupatilo udje keva,sa gacama u ruci.Bila je u momentu zbunjena,a mene je pojeo Blam,stid me je bilo da izadjem napolje,kurac mi je bio spusten do kraja.Izasao sam brzo iz kupatila i otisao u moju sobu.Nisam znao kako da reagujem.Malo zatim,dosao je otac,da mu nesto napolju pomognem,spas pomislio sam.Taman da izadjem iz kuce kaze keva,stani!!!Stao sam,pogledala me je sa osmehom,ja nisam joj gledao u oci.Ona mi rece:sta je,mozes da gledas seks,a ovamo drkas,videla sam te pa sta???Izvini rekao sam!!!Ma nista kaze keva,sad smo dva jedan za tebe i nasmeja se polako.Hvala ti rekoh i poljubih je u obraz i izadjoh napolje.Bilo mi je puno lakse.Posle nekoliko dana,posle tog dogadjaja,trebali su caletu da dodju,dva kolege sa posla,ja sam se kupao u kupatilu,vrata nisu mogla da se zakljucaju,odjednom udje mama i vide me skroz golog,kurac poludignut!!!mama podize suknju i sede na solju,ne skidajuci pogled sa mene.Sa smeskom,mi rece sad smo kvit,dva dva,pa nije fer rekoh,mogla si da sacekas,pa mogla sam rece.Nije ti valjda nezgodno,rece ona.Pa jeste,pomalo.Ma daj rece ona pa sto puta sam te kupala,da ali sam tada bio klinac,a sada sam porastao,pa jesi rece keva,pogotovo ta tvoja ,,Patka“`veca je nego kod tvog oca,smeskajuci se.Ti to najbolje znas mama rekoh.Znam rece i dalje gledajuci u moj kurac.izadje ona napolje ja se obukoh pa izadjoh i ja.To vece su bili caletovi kolege tu vecerali,pricali,pili pomalo,pa pomalo vise,kad ce keva meni,odoh ja da se istusiram!!!U redu rekoh.Vreme je prolazilo,mama je izasla odavno iz kupatila,cale i njegovi kolege,malo vise popili,kad kaze jedan oko ponoci,hvala brale,ali mi moramo kuci.Moj otac rece nikako,vi nocas ostajete kod mene,pa cemo sutra svi na posao,ma nema sanse,ali na kraju im nije trebalo puno da ih ubedi.Onako pripiti,svi ce oni da spavaju u roditeljsku sobu,krevet je veliki kaze ,otac.Kevi nije bilo bas po volji,ali to je sada to.Keva im je namestila krevet i oni odose dalegnu.Odoh i ja rekoh,laku noc,laku noc,rece keva!!!!Jeli mogu ja kod tebe u krevet,ako nemas nista protiv,da nebi spavala ovde u dnevnoj na kaucu???!!ja onako iznenadjen,rekoh da moze.Ja udjoh u sobu,mama zamnom,ja se skidoh,samo u boksericama ostadoh i zavukoh ispod cebeta.Keva navuce,spavacicu,skide brus i ugasi svetlo,ali nije odmah legla,nesto kao da je skinula,pa se zavuce kod mene ispod cebeta.Poce,mama nesto da prica,a meni protiv moje volje poce da se dize kurac.Bila mi je okrenuta ledjima,a ja sam lezao na ledjima.Okrenu se ona prema meni i prebaci levu ruku preko mene,a u istom trenutku je njenom nogom dodirivala moju nogu.Kurac mi je bio tvrd kao kamen.Kaze dali bi mogla da predje ona na drugu stranu,nezgodno joj ovako,rece ona.Moze rekoh!Istog trenutka opkoraci keva mene i ja oseti njeno golo dupe na mojim nogama.Keva je osetila moj dignuti kurac i samo za trenutak,zastala.Osetio sam joj vrelinu picke,i preko mojih gaca,a gace su me tog trenutka delile,da joj kurac ne udje.Cutao sam,a ona je kao cimala cebe i par puta zakacila rukom kurac,namerno da,jos jednom proveri dali je to stvarno sto je osetila.Prekinula je tisinu i rekla,pa tebi se digao???Nije slagao sam,ona me je rukom preko gaca uhvatila za kurac i rekla,jok nije,a cije je ovo ovde!!!!Moje rekoh.Stavila je njenu nogu preko moje,ne pustajuci mi kurac iz ruke,kako je bilo samo lepo,samo sto nisam svrsio.Uh izgovorio sam od uzitka,ona se priblizila jos vise meni i tada sam osetio kevinu picku na desnoj nozi,kurac je poceo da mi pulsira,svidja ti se rece Mama???Kako da ne rekoh,ali sta ti je rekoh,ovo nije u redu!!!!A u redu je kada mi svaki dan gledas izmedju nogu,i u dupe i u sise,to je u redu,aaaa????Pa nije rekoh,eto vidis,ja nikom nista ne pricam,pa nemoj ni ti.Nocas mi treba jedan ovakav kao sto drzim u ruci,a posto tvoj otac spava,red bi bio da probam,tvog lepotana.Tog trenutka mi je povukla bokserice nadole i udarila mi takvu zvaku,da se nisam onesvestio,uhvatila me je za goli kurac povukla kozicu nekoliko puta gore dole i ja sam prskao po stomaku,ali mom.uzeo sam gace obrisao,a kurac je i dalje stajao kao strela.Jeli Kevo jer smem nesto da te zamolim,kazi duso mamina rece.Ja nisam nikada lizao picku,a to mi je zivotna zelja,a ti imas picku ipo,pa ako nemas nista protiv.Ma daj ti nisi normalan,rece mama,ma hajde nemoj da si takva rekoh,hajde da mi bar bude u tome prva,pa tvoj otac mi nikada nije to radio,rece ona,ali to je lepo,rekoh i polako je pipajuci za pickuubedih.Poceo sam odozgore nadole,bila je dlakava,ali se meni to toliko svidelo da sam hteo jos samo da lizem,isao sam sve dublje,pa sam kad,kad prelazio jezikom i na dupe,tu se uvek zatresla pomalo,i to joj se cinimise skroz svidelo,bilo mi je svejedno sta misli,lizao sam joj i dupe koliko i picku,konacno je bio ostvaren moj san,mama je svrsila nekoliko puta.Hajde dosta je,rece keva.Hoces sada ti mama,rekoh???Sta hocu ja????Pa malo da mi pusis to nisam nikada doziveo,hajde budi,bar prva.Ma ne ja se gadim od toga,pa gadis se jer nikada nisai to ni probala,jer ocu nikada to nisi radila.Trajalo je sigurno 20 minuta dok nije probala,ali kada ga je stavila u usta,ja sam posle nekoliko trenutaka poceo da spricam u njena usta,htela je da se otrgne,ali sam joj cvrsto drzao glavu,nastavila je dalje da mi pusi i posle nekoliko minuta,mi je sela na kurac,to je bio osecaj do jaja,nema nista lepse od toga.Osecao sam svaki delic njene picke,na kurcu,keva me je ponovo poljubila da mi se zavrtelo u glavi,a ujedno mi je rekla,kada ja moram da okusim ovo tvoje okusi malo i ti.Gadilo mi se,samo sto nisam povracao,ali je osecaj picke oko kurca ipak nesto ekstra i to iskusne picke ustala je sa mene ja sam joj jos jednom lizao picku neznam koliko puta je svrsila.Hajde da zavrsimo rece keva,trebacemo da ustanemo.Hajde jos jednom za kraj pusenje,ali do jaja,rekoh.Keva nije bilaneka pusacica kurca,bilo je to dosta grub rad,ali je kurac duboko gutala i jos bolje se jebala,mogla je da pomera pomalo pickine misice,to do dan,danas nisam ni kod jedne zenske doziveo.
Roditeljska Ljubav 2

To moje prvo jebanje keve,me je dosta promenilo,tako da sam skoro svaki dan svaki trenutak koristio,da mamu pipnem za dupe,za sisu,da je poljubim(u obraz u vrat),to joj je godilo.Posle nekoliko nedelja je pocela i ona mene ponekad da me stipka,da me kao slucajno pipne ili zakaci za kurac,a ja sam uzivao u tome,jer je stara koka znala kako da napali mlado meso,a cinimi se da je i uzivala da joj mladji kurac,razdvaja picku,a volela je i da joj se dugo lize picka,to je cinimi se vise volela nego,nabijanje na kurac,ali pravu istinu nikada nisam saznao.Bila mi je iz dana u dan sve jebozovnija.Medjutim to naglo nase vise druzenje(zblizavanje)nije ni ocu izaslo iz vida,pa mi je mama rekla da pripazim sta radim,jer je pitao za neke stvari koje nikada nije do tada pitao.Jedno popodne,ja sam kevi skinuo gacice,zavukao sam glavu ispod suknje i divljaci joj nekih 20min.lizao picku.Odjednom su se otvorila ulazna vrata na hodniku i on je viknuo kevu.Ja sam skocio ispod suknje kao oprljen i sakrio se iza vrata,on je otvorio vrata i pitao jer me ti necujes,gde ti je sin,pa napolju odgovorila je i posla da zajedno izadju napolje.Ja sam premro iza vrata i odmah izasao kroz prozor napolje.Kasnije sam slagao da sam bio u komsiluku,da nebi primetio.Keva mi je rekla,a i ja sam se slozio,da ovo vise danju ne radimo.Vreme je prolazilo,a ja sam bio sve nezasitiji,kevina picka je uvek bila spremna za moj kruti kurac,keva je bila veselija,sve je bilo nekako veselije i lepse.To je trajalo nekih godinu dana,a ja sto sam joj vise trosio picku,sve joj je cinimi se vise trebalo,jednostavno je ludela kada su je moja muda lupkala po dupetu,a kada je svrsavala,pickini misici su se toliko kupili,da sam ludeo,sise su se ljuljale,a ja sam se igrao sa njima kao dete,poceli smo i poze da menjamo,ali sve umereno.Jednom prilikom,je sa podignutom suknjom iznad dupeta klecala ispred mene i cekala ulaz mog kurca u picku.Ja sam joj polako nabio do jaja,vise nisam imao i poceo da se nabijam sve brze i zesce utom sam gledao u njeno lepo i socno dupe i guznu rupu obrasla crnim dlakama.Zastao sam na trenutak,ona me je pitala zasto sam stao???Kevo jer mogu u dupe da ga malo stavim???Ona se okrenula prema meni i rekla ne tu me jos niko nije ,,natakao“ To me je toliko napalilo da sam je i dalje molio,ali bez rezultata.Dosao je i dan kada mi je bio rodjendan,svi su mi ponesto dali,naravno sitnice,a mama nista,bilo mi je malo cudno ali jebiga nisam malo dete.Bili su mi tu neki drugari i kako smo se uvek zezali,kada nam ocevi nisu bili tu,Psovali smo jedan drugome mater posred crne picke.To je moja keva cula,pa jer rekla da ne budemo bezobrazni i da prestanemo sa time.Pijano Drustvo se razislo,a i ja onako pripit,otisao sam da se istusiram i da spavam.Kada sam zavrsio sa tusiranjem usla je keva u kupatilo i sa osmehom mi rekla da ce da se i ona izglanca,otisao sam u moju sobu i legaona krevet.Pomislio sam nema nista od jebacine,ali posle nekoliko minuta,je keva usla u moju sobu,gola ko od majke,sa pustenom kosom do dupeta,bas je bila jebozovna kao nikada,dlakava picka,jednostavno Ludilo.Kurac mi je u momentu mio napola dignut.Pa od mene nisi dobio poklon rece mi mama,ma nema veze rekoh.Kako nema veze,da moj sin ne dobije nista i nasmesi se brisuci kosu peskirom:nego da se mi malo pozabavimo sa nama,aaaaaaaa,rece keva???ja sam uvek za rekoh,a otac rekoh???On spava kao top,ako budemo tihi nema problema.Dosla je kod mene u krevet i poljubila me ono ludacki,da sam se umalo onesvestio,a njena picka mi je bila na nozi,kakav je osecaj to bio!Keva je pocela da mi pusi kurac i to bas ono do jaja,bas se trudila,ili se meni to cinilo,od alkohola.Kako ga je samo gutala svih 18cm je nestajalo u njnim ustima,a onda je polako presla na jaja i sve nize,ja sam ludeo od uzitka,isla je sve nize sve dok mi nije dosla do supka i kada je tu zapalcala jezikom,ja sam se cinimise onesvestio,jednom rukom mi je lagano drkala,a dugom,a na drugoj strani lizala supak.Poceo sam da svrsavam,kada je ona ponovo progutala kurac i ostatak sperme,to je bilo nesto ekstra,nesto sto se nemoze opisati.Ponovo me je poljubila i ponovo ukus sperme,e jebiga sada,ali ako je seks,nek pukne gde puklo.Predlozio sam joj da se namestimo u 69,nije znala sta je to,ali kada am joj objasnio i kada je osetila moj jezik izmedju guzova,koliko sam mogao ja sam joj dubinski lizao picku i dupe,uzivala je maksimalno i bila je toliko mokra da mi je lice bilo sve mokro.Kada mi je kurac ponovo bio kao koplje ustala je opkoracila me je uzela kurac u ruku i polako nacentrirala na guzu.Nasmesila se i rekla evi ti moj poklon,jebaces kevu prvi u guzu,kada mi je to rekla kurac mi je bio cinimi se jos tvrdji.Bila je dobro podmazana i kurac je usao skoro bez problema skoro do pola.Polako je sve vise sedala,na kurac sve do jaja,cuo joj se nekoliko puta uzdah,a ja sam joj lizao sise dok se ona nabijala na moj kurac.Malo je zastala,ponovo smo se divljacki poljubili,(ma nijedna se ne ljubi ni dan danas bolje nego moja keva)I rekla kako joj se ipak svidja kurac u dupetu.Posle nekoliko pokreta ja sam praznio moja jaja i punio dupe,kevino debelo crevo.Nisam vadio kurac,nastavila je da jase na kurcu,sada brze i lakse,sto se otpustila,a plus sto joj je guza bila puna sperme,dirao sam je za klicu tako da je i ona svrsila bar dva puta te noci,a ja ni sam neznam koliko puta.Pred zoru je otisla u njenu spavacu a ja pod tus,kurac mi je bio crven i otekao bar za po jedan centimetar i u sirinu i u duzinu.Posle toga sam legao i zaspao,probudio sam se negde oko jedan popodne,kurac mi je i dalje bio otekao,jedva sam pisao.Bilo je lepo vreme napolju mama je nesto radila u kuhinji,otac je bio negde na njivi,kada me je videla bas se zadovoljno nasmejala i pitala kako je spavao mamin jebac i zajedno smo se nasmejali.Super rekoh zahvaljujuci tebi,pogledaj rekoh i pokazah joj oteceni crveni kurac,kada ga je videla oci su joj zasijale i odmah sam navalio na nju,i meni je malo otekla rece mama,ali ne kao tebi.skinuo sam joj gacice rasirio joj noge,malo polizao Tu njenu crnu lepoticu izmedju nogu i navalio ko budala.Od tada smo se jebali gde smo stigli,kao da se zabavljamo,a ne da radimo najzabranjeniju stvar,koja se moze uraditi.Jednom mi rece:uuuuhhh razvali ti mene,ljubi te majka!!!Kevo ja sam tebe razvalio vec na porodjaju,keva me udari i nasmeja se!!!!Jebemo se vec nekoliko godina umedjuvremenu sam se i ozenio,ali Kevina pizda je najbolja!!!!!!!!!!!!!!!
Nezaboravna Zurka

Ovako..Zovem se Natasa imam 24 godine zivim u Podgorici.Izlazim tu i tu bla bla bla..Da ne duzim pricu sve se desilo jedne veceri u diskoteci ‘KGB’..Usla sam u diskoteci koja je bila prepuna dosla do svog stola zauzela svoje mjesto i pocela se zabavljati.Uocila sam jednog lijepog krupnog momka koji je sjedio u separeu i gledao me cijelo vrijeme..Gledali smo jedno drugo a ja kao ja pocela sam da mu pokazujem grudi prelazila preko njih samo da ga napalim.Dostigao je vrhunac vidjela sam da je posao u wc i da mi je pokazao rukom da ja idem za njim ali nisam htjela..htjela sam da ispanem kucka da ga jos vise napalim.Posle 10 minuta izasao je iz wc-a otkopcanog slica i po tome sam mogla pretpostaviti sta je radio.Medjutim kako je vrijeme odmicalo ja sam se sve vise i vise palila na njega zamisljala sam njegov kurac i te stvari koje bi smo mogli vratiti.Inace,ja sam plavusa 1.74-5 povecih grudi..Ako ne vjerujete evo moje slike http://img697.imageshack.us/img697/6387/aacacacaca.jpg i u jednom trenutku primjetila sam da je diskoteka u transu da su svi pili i shvatila sam da je pravo vrijeme da podjem do njega.Posla sam do njega sjela mu u krilo i pocela da mu mesam guzom sto je njemu i prijalo.Njegovi drugovi su za zapaljenjem gledali sta ja radim al su bili pijani sto mi je nekakvo olaksanje bilo.Zgrabio me za sisu a ja sam mu makla ruku jer me je bilo sramota pred cijelom diskotekom da mi to radi.Zurka se privodila kraju ja sam mu sjedela u krilo,mijesala guzom kako kad i tako te stvari.Konacno,dosao je i kraj zurke.Polako smo izlazili iz diskoteke.Odjednom kad sam se okrenula on nije bio iza mene.Nekako me to pogodilo a taman sam mislila da ce pasti barem kolko tolko dobar sex.Uputila sam se sama kuci prelazila sam most kad sam odjednom cula kako neko vice iza mene: “Ejj,staniiii!’ okrenula sam se to je bio on.Srce mi je lupalo kao da se nikad do sad nisam jebala.Tako sam se napalila da sam mislila da cemo se pojebati na sred mosta.Poljubio me je i ja sam mu uzvratila poljubav.Setali smo zajedno do jedne sumice i uocili idealno mjesto u mraku.Bilo je to jedno veliko drvo i klupa ispod gdje nas niko nije mogao vidjeti a i bilo je oko 2/3 uvece.Stala sam ispred njega a on me je scepao za sisu i poceo je jako grickati sto me je boljela a i doduse palilo.Lizao mi je sise grickao bradavice uzivala sam.Odjednom je ustao sa klupe skinuo gace ja sam cucnula i cekala da on skine bokserice jer ja nisam htjela.Vidjela sam preko bokserica da mu je kurac kao zapeta puska.Skinuo je bokserice kad je ispred mene iskocila palamudina od nekih 25/26cm.Tako sam se napalila da sam odmah pocela da ga drkam,pusim,lizem..Napaljivala sam ga do iznemoglosti.Onda je poceo da me jebe usta nabijao me samo tako a ja sam sva srecna bila i koliko sam napaljena bila rekla sam mu: ‘Napuni me tvojom sperom’ on je rekao: ‘Sve za tebe kurvice’ .Poceo je da mi puni usta spermom a ja sam progutala.Bila je tako topla i mm..jednostavno ne mogu da je opisem.Sjeli smo malo na klupi da se odmorimo od svega.I u jednom trenutku on se ustade i rece: ’sacu da te jebem’ ja sam samo rasirila noge,legla na klupu i rekla mu: ‘Da te vidim’.Poceo je polako da ulazi u mene..njegova kurcina je bila skoro cijela u meni a ja sam od srece stiskala sise lizala ih kao da nikad kurca gledala nisam.Jebao me tako nekih 10-tak minuta i rekao mi je: ’sacu da ti probijem cmar’ Ja sam mu rekla: ‘Nemoj,boli nemoj molim te’.Prepala sam se jer nikad nisam primala u cmar i nije mi se htjelo al kad je navalio..Rekao je: ‘okreni se kurvo ima da te razglavim’.Okrenula sam se izdigla guzu tako da on ima pun pristup.Prvo je poceo da mi lize cmar sto mi je i prijalo a ja sam se nategla da bi ga sto vise rasirila.Polako je poceo da ulazi u mene sto me je boljelo,peklo al sam trpljela.Polako je ubrzavao tempo i pocelo je da mi prije.Klupa samo sto nije pukla a on je sve jace i jace jebao dok nije dostigao vrhunac i svrsio mi u cmar.Osjecja je bio nevjerovatan.Lezalo je na mene nekih 2 minuta onda smo se obukli i zaputili prema kuci.Isto vece mi se javio na skajpu i tako smo se jebali svake nedelje.
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo
>> Sledeća strana
<< Prethodna strana