U vezi sam godinu dana. . . Lepo mi je devojkom. . . slazemo se. . . Mada mi je pre par dana rekla da sam sebican
Smeta mi kad pije,i kad ide na zurke. . . . Kaze da se zbog mene zrtvuje. . . i da ne ide. . . Nisam joj zabranio. . samo mi smeta. . . ljubomoran sam. . . stalno je startuju. . . Ne sumnjam u njena osecanja,daleko od toga. . . Jednostavno bukne. . . krv mi se sledi. . . Pokusavam to da kontrolisem. . Kazem "ok duso,kako zelis. . " Posle se naljuti na mene jer mi je kao svejedno da li ide,a ona zna da nije. . . Kaze da joj je tada jos gore. . da ne moze da uziva. . . vec misli samo na mene. . i sta ja radim u tom trenutku. . ne moze da se opusti. . i kaze da joj je to isto kao kada joj kazem nemoj da ides. . da je gusim i davim. . .
Volim je. . . . iskreno. . . Dobar sam prema njoj. . ugadjam joj. . brinem o njoj. . Sve sam joj pruzio. . . Sve sam joj dao. . . i ona to zna. . prema meni se ponasa kao kreten. . kad god je nervozna istresa se na meni. .
« Poslednja izmena: 12. Avg 2008, 12:56:43 od Marko_90_Bg »
Ne moze ti niko pomoci ako ne zelis da pomognes sam sebi. A ovo sto ti radis ravno je samodestrukciji. Pusti tu devojku, bice ih jos stotinu, i bezi dok ti je ostala makar jos mrva samopostovanja.
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."