BH .. pazi sta mi uletelo , upoznam ortakinju i kao daj da vidim koji fonetele ima kad ono SL42 i to iz inostranstva , znachi , nema kliktanja tastera i nema nichega sto neradi .. ja swrshio jedino sto se jednom napila i ispao joj telefon [bacila ga] pa joj je ispala MMC ali ko ga jebe .. moze se i bez toga za pocetak .. mislish da je 150e realna cena za to ili da idem nize ?
Pa vidi, ne znam sta da ti kazem. Bas sada ovih dana hoce moja drugarica da kupi telefon i naravn oubedio sam je da kupi SL45i Ona se raspitivala i kaze da kao da li zbog Nove godine ili sta ja znam zasto, ali da je pala cena svim telefonima i kaze da ima da se kupi SL45i full pack u radnji, sve legalno za 200 EU.
Ako je ovo tacno, a nema razloga da nebude, onda je to dosta za sl42, je on pored toga sto nema nista od dodatne opreme koja sama po sebi kosta bar 50 EU, nema koliko sam shvatio ni MMC, a MMC od 32 mb u Nemackoj kosta 60 EU, sto znaci da ova njegova od 16 Mb neverujem da kosta manje od 40 EU. Kad sve to saberes kao i to da je njoj ispadao telefon ili gaj e bacala, a ako znas da je SL45 prilicno osetljiv na bilo kakva fizicka maltretiranja, onda mislim da je to previse para i da ti je bolje da uzmes kod nas Sl45i za 200 EU.