Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: energetska pica i sport ?  (Pročitano 11020 puta)
20. Avg 2010, 19:54:25
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 177
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Nokia n96
sam naslov kaze , zanima me koliko je stetno po zdravlje i da li moze da dodje do nekog oboljenja od energetskih pica
IP sačuvana
social share
Nemojte se boriti previše, najbolje stvari se dese kad se ne nadate
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Ako se bavis sportom,pogotovo nabijanjem misica samo voda...mnogo vode..

Na koji sport mislis
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 177
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Nokia n96
ma ne mislim ja na bodi bilding i tako to , treniram rukomet ali zanimaju me posledice i vise o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Pa energetska pica vestacki daju energiju,koja se brze trosi..

Ne valja u kombinaciji sa alkoholom i ne sme u vecim kolicinama,jer imaju kofein..

Ako imas problema sa krvnim pritiskom i srcem nebi trebao da ih pijes..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 6700
guarana i smirnof nista bolje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sam naslov kaze , zanima me koliko je stetno po zdravlje i da li moze da dodje do nekog oboljenja od energetskih pica
majka mi je lekar,radi na gastroenterologiji u jednom od centara.
pre nekoliko meseci su primili mladica od svega 20 godina koji je dobio hronicni pankreatitis,jednu od najgorih bolesti i zla koja mogu da se dese coveku,od pijenja tih energetskih sranja.
takodje,moj brat od tetke je jednom popio samo dve limenke guarane i zavrsio na urgentnom i proveo tamo noc na infuziji,zbog tegoba.sreca,pa je vec ujutru otisao,i sve je dobro proslo i otislo,bez ikakvih posledica,ali je moglo da bude gadno.
mene je jednom ortak pred odlazak u teretanu nagovorio i dao mi da popijem jednu dozu onog HorsePower-a.prvih pola sata nisam nista osecao,a onda sam poceo da gorim,celo telo me je svrbelo,kao da me neko bocka/golica iglicama,a kada sam posle dosao kuci,proteralo me je kao sto me nikada u zivotu nista nije proteralo i jos je bilo neke zelene boje.
od tada mi je samo postalo jos draze sto ne pijem ta sranja,cak i obicne napitke,a kamoli za bodibilding.

pa ti vidi da li zaista zelis da pijes te otrove.

p.s.-ja sam sve izgradio "na suvo",i prestao sam pre vise od godinu dana da treniram,i ruke su mi i dalje iste.a ortaci koji su pili vise sranja dok su trenirali i napumpali se,su sada ko iscedjene krpene lutke.
tako da batali to.sacuvaces i zdravlje i misice.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 00:13:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 177
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia n96
majka mi je lekar,radi na gastroenterologiji u jednom od centara.
pre nekoliko meseci su primili mladica od svega 20 godina koji je dobio hronicni pankreatitis,jednu od najgorih bolesti i zla koja mogu da se dese coveku,od pijenja tih energetskih sranja.
takodje,moj brat od tetke je jednom popio samo dve limenke guarane i zavrsio na urgentnom i proveo tamo noc na infuziji,zbog tegoba.sreca,pa je vec ujutru otisao,i sve je dobro proslo i otislo,bez ikakvih posledica,ali je moglo da bude gadno.
mene je jednom ortak pred odlazak u teretanu nagovorio i dao mi da popijem jednu dozu onog HorsePower-a.prvih pola sata nisam nista osecao,a onda sam poceo da gorim,celo telo me je svrbelo,kao da me neko bocka/golica iglicama,a kada sam posle dosao kuci,proteralo me je kao sto me nikada u zivotu nista nije proteralo i jos je bilo neke zelene boje.
od tada mi je samo postalo jos draze sto ne pijem ta sranja,cak i obicne napitke,a kamoli za bodibilding.

pa ti vidi da li zaista zelis da pijes te otrove.

p.s.-ja sam sve izgradio "na suvo",i prestao sam pre vise od godinu dana da treniram,i ruke su mi i dalje iste.a ortaci koji su pili vise sranja dok su trenirali i napumpali se,su sada ko iscedjene krpene lutke.
tako da batali to.sacuvaces i zdravlje i misice.

aha , hvala ti puno , pitao sam samo za savet , inace ne pijem ja toliko to nego cisto me zanimaju posledice

hvala jos jednom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
SonyEricsson W800i
guarana i smirnof nista bolje  Smile Smile Smile
Zna ciga da ubode,zna  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 
Citat
ја сам то једно време пио интезивно.кад сам престао боље сам се осећао.
то није потребно човеку.нарочито не младом.
ако си уморан спавај! ако нећеш да спаваш ти отрчи 10ак кругова око зграде и разбудићеш се.

свако газирано пиће надражује слузницу желудца(па сам и то проредио,који ће ми к*рац)

оно што је још непознато,је како ''енергетска'' пића делују на дуже време.да ли изазивају туморе,смањују плодност,изазивају неплодност доводе до урођених аномалија и томе слично!

Зато ти је мој савет- не пији то! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
U principu sve što je upakovano ne treba jesti. Ima hemije jer kako bi inače sva ta g*vna opstala tako dugo na rafovima.. Naročito ta energetska pića su djubre kakvo svet video nikad nije. Prava tečna pomija.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.