Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eнергетска наруквица енерџи баланс  (Pročitano 4790 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
pa vidim da je IN. videh nesto slicno kod kineza za 100 din.
nije mi jasno u kom smislu utice na ravnotezu  Smile  da li su se ti ljudi zanosili dok hodaju ili nesto slicno. da li sada s njom sigurnije hodaju ili sta.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Kupio mi muz da smirim zivce, ono zivce u kanticu i na pecanje ......nista.I dalje isto.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
pa vidim da je IN. videh nesto slicno kod kineza za 100 din.
nije mi jasno u kom smislu utice na ravnotezu  Smile  da li su se ti ljudi zanosili dok hodaju ili nesto slicno. da li sada s njom sigurnije hodaju ili sta.   Smile
Nisu ni pre imali problema al sad su mnogo spretniji da tako kazem Smile Nadji nekoga ko ima narukvicu pa ga pitaj da ti pokaze Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Preuzeo sa neta.

Citat
Za razliku od drugih jonskih elektro-magnetskih izuma, POWER BALANCE  holografski disk skoro istog momenta počinje sa svojim efektima obnavljanja optimalnog elektro-magnetskog balansa i poboljšanja tokova slobodne energije...NEMA OBEĆANJA, SAMO REZULTATA.

Optimalno zdravlje i najbolje performanse postoje kada je Vaše telo održava jonski balans (razmena između negativno i pozitivno naelektisanih čestica) i kretanje slobodne energije u optimalnoj frekvenciji.

Istočnjačka medicina je ovaj koncept koristila pre nekoliko hiljada godina, kada su lekari istraživali, mapirali i razvili načine lečenja zasnovane na prirodnim energetskim putevima tela. Discipline poput akupunkture, akopresure i Reiki terapije često imaju fantastične rezultate zbog korišćenja ovih fundamentalnih biofizičkih principa.

POWER BALANCE  je tankoslojni poliester hologram koji u sebi ima ugrađen raspon frenkvencija iz prirode koji se putem narukvice  povezuje sa energetskim poljem našeg tela. Pokazalo se da unapređuje balans, fleksibilnost i snagu, takođe doprinosi osećaju pozitivnog raspoloženja.

Narukvica sa četiri prirodna elementa - joni kiseonika, infracrveni zraci, elektroni germanijuma i magnetni talasi-poboljšava cirkulaciju,ispunjava organizam energijom, doprinosi normalizaciji pritiska, popravalja san, deluje protiv upala i bolova u zglobovima i mišicima, štiti od zračenja kompijutera, u velikoj meri umanjuje stres i deluje protiv morske bolesti.

Koristi su jasne: brži sinaptički odgovor (moždana funkcija), poboljšan mišićni odgovor (brza i spora vlakna), povećana snaga (bolje korišćenje kiseonika i obnavljanje), veća fleksibilnost (brže obnavljanje) i značajno poboljšana ravnoteža.

Konačno, može se reći da kao pomoćno sredstvo, indirektno pomaže procesu oporavljanja i ozdravljenja organizma delovanjem na naše biopolje.

Uopšteno proizvod je za sve starosne dobi... Mlađi su manje skloni povredama, zaposlani više zaštićeni od negatevnih zračenja, ljudi u pokretu se manje zamarju, u starijoj dobi je veća elastičnost i poboljšava opšte stanje organizma.

Jedna od važnih činjenica, je da POWER BALANCE pomaže dijete, jer stalno tiho komunicira sa mišićnom masom, koja je dovedena do spremnog stanja za aktivnost.U pasivnom stanju, sama spremnost, ubrzava metabolizam, troši izvesnu količinu kalorija I pojačava želju za aktivnošću. U aktivnom stanju, dobijate dodatni priliv energije, podižete lične performanse, čime pomerate granice izdržljivosti, što prirodnom logikom skida više kalorija.

Teoretski, ima i propratni efekat sreće, što nije dokazivo, ali samim tim što je telo na izbalansiranoj frekvenciji, komuniciramo sa energijom prirode koja podržava prirodne zakone i olakšava energiji prirodan tok koja pomaže našim htenjima.Napominjemo još jednom,da ovo nije dokazano, te više prihvatite ideju da imate dobru frnkveciju, dobru energiju i svakodnevni komunikator sa prirodom koja vam može pružiti podršku.

Mi Vam predstavljamo samo neke od proverenih efekata, a delotvornost narukvice otkrivaju korisnici svakodnevno u različitim situacijama i primenama.

Licno, meni ovo deluje kao ono: "A sada cemo malo da popravimo cakricu".  Smile I da, nema nikakvih naucnih dokaza da je bilo sta od ovoga istina sto bi otprilike znacilo da je samo placebo. Isti efekat bi dobili da vam neko da nesto sto se zove "supervoda" i kaze vam da cete pomocu nje biti jaci, brzi i bolji u sportu u kome se bavite. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
http://www.youtube.com/watch?v=Piu75P8sxTo

Uredjaj za odvajanje lakovernih od njihovih para Smile
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
popravlja ravnotezu... ajd i to da probam kad jednom nabacim neke pare za bacanje   Smile

bela je lepa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 769
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Posto je taj kurac inace ? Smesno , zaista smesno. Neki moji ortaci i poznanici nose to , u fazonu kao bilderi su pa im to nesto pomaze... I dalje ne kapiram za sta sluzi  Smile Tacnije za sta ljudi misle da sluzi , posto kontam da je neki trip za budale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
jao pa ovo je isto kao one live strong narukvice pre par godina
ja sam svoju bacio
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
jao pa ovo je isto kao one live strong narukvice pre par godina
ja sam svoju bacio

http://en.wikipedia.org/wiki/Livestrong_wristband
« Poslednja izmena: 09. Okt 2011, 00:38:42 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple 15
Nije isto, ali je ovo skup shit...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.