Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:40:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A Most Wanted Man (2014)  (Pročitano 1736 puta)
19. Mar 2014, 16:56:43
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 27.0
A Most Wanted Man (2014)

>> IMDb <<

Opis Filma:

On je polučečen-polurus, mučen gotovo do smrti, imigrant, pripadnik islamske zajednice u Hamburgu. Nemačka i američka obaveštajna služba zainteresovana je za slučaj. Koji je pravi identitet najtraženijeg čoveka na svetu? Da li je on zlostavljana nedužna žrtva ili ekstremista opsednut zlom? Anabel je idealistkinja, mlada nemačka advokatica, odlučna da spase Isu od deportacije, čak iako je cena uspeha u tome - njena karijaera! Tragajući za istinom o Isinom misterioznom poreklu, dolazi do vremešnog britanskog bankara. Bizarni ljubavni trougao je uspostavljen. paralelno sa operacijom ...

Žanr:  Thriller

Režiser: Anton Corbijn

Glavne uloge:  Robin Wright, Rachel McAdams, Philip Seymour Hoffman

Izvor teksta 

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Jel ima ovo da se kupi negde?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
  Probaj u torent radnji, ja čekam prevod.

« Poslednja izmena: 19. Mar 2014, 19:23:00 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Каква штета Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Ovo je, na žalost, Hofmanov testamentarni film. Hoffman je bio jedan od retkih glumaca sposobnih da bude svaki put drugačiji a opet prepoznatljiv. Ako ću ga pamtiti po ovoj ulozi, to će biti jednako kao da ga pamtim po bilo kojoj drugoj, jer on nije imao loših uloga. Hoffman u ovom filmu je sam umoran od svog života i načet depresijom, igra lika koji je u životu svašta prošao i zna mnogo oblika ljudske gadosti, u svetu koji i sam umire, po knjizi autora čija je karijera na zalasku.
  Mesto radnje je Hamburg posle pada kula bliznakinja, dakle u vreme kad je borba protiv terorizma u punom zamahu, u trenutku kad su i Abu Graib i Gvantanamo poznati svima. Upravo tad se pojavljuje Isa Karpov, čovek čudnog porekla, teškog nasleđa i za većinu ljudi čudnih moralnih načela. Postoje ljudi kojima novac znači sve i sve bi uradili da do njega dođu ali isto tako postoje i ljudi kojima novac ne znači ništa. Upravo takav je Isa koji će postati predmetom istrage anti-terorističkog odelenja nemačke tajne službe, kojim po kazni upravlja Gunter Bahman (Hofman), čovek koji je tu najpametnijii, ne toliko zato što je rođeni genije, koliko zbog toga što je prošao sito i rešeto, od Berlina do Bejruta u najzanimljivijim vremenima. Njegova osnovna moralna dilema kada upecane teroriste prestati koristiti kao mamce, odnosno gde se nalazi granica. Isin slučaj ga marginalno zanima, mnogo zanimljiviji mu je dr Abdullah, naizgled bezazleni dobrotvor i teolog koji deo novca od svojih dobrotvornih organizacija preusmerava na sumnjivu brodsku kompaniju. Gunter mora da igra svoju igru sa raznim igračima raznog formata a ono što sledi je vrlo spor špijunski triler predvidljivog zapleta.
  Meni se ovaj film dopao zbog svoje sporosti, atmosfere i prikaza dugog i teškog policijskog rada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:40:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.