Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:06:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taksiji u beogradu  (Pročitano 716 puta)
20. Nov 2007, 21:05:03
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pravim anketu za diplomski i mala pomoc bi mi puuuno pomogla.
Svi mi smo na neki nacin deo toga,bar oni koji zive u bgu.
Zanima me:
Sta mislite koliko su efikasni i brzi taksiji u Beogradu?
Sta treba poboljsati,doterati. . ?
Sta mislite o uvodjenju recnih taksija kao regularnih-savom i dinavom?
pomozite mi dajte bilo kometar

hvala unapred,mary

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora thefukara (Vreme: 20. Nov 2007, 21:35:05)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230i
Ma ok su. Samo se treba resiti onih krseva starijih od 20 god. A ima ih verujte mi. A i ovi mladji, pa se desi neki krs, sve gledas da ne ispadnes kroz patos.
Moras da se vezez, da ne bi ispao negde usput Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230i
Taksisti u Beogradu umeju da budu veoma bezobrazni. Kradu na taksimetru cak i kada ih gledas. Cesto se vozim taxijem i retko kada naidjem na nekog normalnog. Ili voze uzasno brzo, ili kradu.

Krseva ima ali sve manje.

Javi kakvi su rezultati ankete kada je zavrsis
IP sačuvana
social share
Ko ne plati u kesu, surfuje iz kesa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
Taksisti u Beogradu umeju da budu veoma bezobrazni. Kradu na taksimetru cak i kada ih gledas.

i to bas znaju da preteraju....

ali ima, na srecu, puno taxista koji su korektni, cak sta vise... jedino sto bi zaista neko trebao da uvede neki kodeks ponasanja i cak oblacenja taxista, ipak su oni prvi sa kojima se turisti srecu kada dodju u Beograd (cisto da prvi utisak ne bude ocajan), a i nama ne bi bilo lose... Smile
IP sačuvana
social share
Odgovorni smo za ono sto radimo, ali i za ono sto ne radimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 230
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia n70
Oni oko autobuske i zeleznicke stanice ne da kradu nego deru ove sto dodju u Beograd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230i
Evo jedne price:
Vracao se ja iz cg sa letovanja autobusom 2005e(valjda). Stigli smo u bg rano ujutru oko 5, 6 sati, tako da nisam nikoga hteo da cimam da dolazi po mene. Kako sam izasao iz busa tako par taksista nudi voznju. I jedan mi uze iz ruke kofer da pomogne, kako bi me on vozio kuci. Kad je vec uzeo torbu, mislim se aj nek vozi. Auto mu je bio tu blizu stanice, svo vreme on nosi kofer, a ja neku malu torbu. Sedosmo u kola, vozio je mercedes 123, onu staru. Ja se uvalio pozadi i onako malo spavam malo gledam on cuti vozi. Razmisljam bas dobar neki lik jos mi i kofer poneo. I tako stigosmo mi do mene na  PetlovomBrdu. Znate vec da u crnoj gori koriste euro pa nisam imao dinara. Nista strasno, saceka on mene ispred kuce da ja donesem pare. Vracam se ja posle minut dva, on i dalje tu i ja mu dajem 1000din kroz suvozacev prozor. On treba da mi vrati 500, 600din ni ne secam se vise al znam da je tu negde. On tako broji sve nesto polako ja polu uspavan i kaze mi da uzmem torbu iz gepeka. Ja otisao do gepeka, on otvoren i ja vadim torbu i cujem da se pali auto. Vergla dizel al nikako da upali. Ja polako izvadio torbu on u medjuvremenu upalio i ode pun gas. Ja stojum na trotoaru i gledam ga ko tele kako ode sa mojum kusurom. Jbg. Video covek ovcu i jos umornu i ....... jbg   desava se. 
Tako da ne izlazite iz kola dok ne vrate kusur.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:06:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Taksiji

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.