Jel pokušavao neko da provali tuđi email password? Čuo sam da postoje jednostavni programi koji rade tako što danima pokušavaju bezbroj raznih kombinacija i neka možda i prođe. Ja sve što sam nalazio ništa nije radilo... Jel' imate neki koji šljaka provereno?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 13:13:00 od paosmarsa »
@paosmarsa Ti nisi normalan, izvini ali sam ti morao to reci. Dakle ti zelis neki keyloger, ok ima ih na mali milion, zelis da obijes neci email password a znas samo e-mail. Pa sa tvojom vezom,neka je i 2mb/s trebale bi ti godine. to je pod br 1. 2. A ne znam kolko si upucen da skoro svaki server na svijetu ima hack block sistem. Posto ne sumnjam da ne znas da ti malo objasnim. Svaki put kad se konektujes na mail server tebi se na serveru pamti log, tj tvoja ip adresa i da si imao miss password e kad to ponovis nekoliko puta sam server stavi tvoju ip adresu na ban. tako da nisi vise u mogucnosti da se konektujes na server. 3.To je ilegaln poso i veoma je rizican, cak i da otkrijhes neciji password ostavio si svoju ip adresu i ime racunara, tako da uzmes nesto bitino bice ti odbijeno od glavu.
@sasaborg Ne znam o kome se programu u igraonicama radi, ali imas mali milion mogucnosti. 1.Docepati se nekako Task Manager-a i iskljuciti program iz procesa. A kako doci to TM imas sigurno jedno 50 nacina u zavisnosti kakav je program. 2. Iskoristiti bag na programu, mada ovih programa je sve manje. i bez unosenja passworda da dodjes do nekog korisnog dijela sistema. ja obozavam run Prijatelji ima mali milion nacina nemogu da pisem majke mi. nisam otiso u igraonicu ima godinu dana ne mogu da se sjetim kolko ima nacina. ali sam ti dao dva primjera koja su veoma laka