Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:26:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eli Roth  (Pročitano 850 puta)
17. Okt 2007, 23:00:16
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Eli Roth (born April 18, 1972) is an American film director, producer, writer, and actor.

He established himself as a brand name director after his first film Cabin Fever, with name-above-the-title billing on all of his films since. Roth has done so without the support of mainstream press, and mainly uses the internet to promote his films and connect with his fans. Roth is considered the pioneer member of a group of filmmakers recently dubbed the Splat Pack (a play on the term Rat Pack, referring to a group of 1950's/1960's entertainers), because of their close ties to one another and their dedication to the horror genre.

Dakle, šta mislite o reditelju filmova Hostel i Cabin Fever?

Meni  se lično sviđa njegov stil iako ga svi pljuju. Ne kažem da je jedan od najboljih mlađih reditelja, ali sigurno jeste reditelj koji svojim fanovima može da pruži ogromnu zabavu...

IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
po meni...on je svakako jedan od najboljih mladih reditelja danasnjice...svideli su mi se njegovi filmovi i ocekujem dosta od njega u buducnosti...

plus...Quentin Tarantino mu je "guru",tako da definitivno ima od koga da primi savete...

koliko vidim horori su mu glavno opredeljenje,ali ne bi bilo lose da malo miksuje i sa trilerima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Ja samo ne vidim zbog čega ga narod ne voli.

Razgovarao sam sa jednim prijateljem iz Kanade koji kaže da Roth pravi nesnosno glupe likove koji rade još gluplje stvari.  Ne bih se složio sa njim, jer su obično te glupe stvari radili da bi napravili suspense u filmu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6630
hostel..gledao sam ga..
sere mi se od fimova gde americki reziseri i scenaristi nemaju ideju za film...onda to smeste u neku trecerazrednu zemlju u evropi ili aziji,za koju btw.nemaju ni pojam gde se nalazi...kao sto je u ovom slucaju bila  Slovacka u Hostelu.Daleko je ovaj lik od Tarantina.
cudime samo kako se ne setise Srbije,kada su snimali hostel...ne bi me cudilo.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 15:28:43 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Niko nije rekao da je Roth Tarantinov naslednik...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
hostel..gledao sam ga..
sere mi se od fimova gde americki reziseri i scenaristi nemaju ideju za film...onda to smeste u neku trecerazrednu zemlju u evropi ili aziji,za koju btw.nemaju ni pojam gde se nalazi...kao sto je u ovom slucaju bila  Slovacka u Hostelu.Daleko je ovaj lik od Tarantina.
cudime samo kako se ne setise Srbije,kada su snimali hostel...ne bi me cudilo.
Slovacka trecerazredna zemlja??? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
pa da...ni ja nisam rekao da je Roth naslednik Tarantina (uostalom njih dvojica furaju totalno razlicite filmove) vec da su odlicni prijatelji,i samim tim Roth moze puno da nauci kako da unapredi svoj rad...

meni se licno svidja Hostel (i drugi deo je dobar)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Ja drugi još uvek nisam odgledao, ali Cabin fever sam gledao u jednom dahu...

Hostel je isto zabavan filmčić...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 18:26:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Roth Eli

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.