poshto ste svi chuli za ovo ,nema potrebe da kopiram linkove sa vestima . ovde bi mogli da raspravljamo o uzrocima i posledicima ove velike nesrece . po mojoj proceni ,mogu biti samo 2 razloga : 1. diverzija -manje verovatno i 2. nestrucno rukovanje - nepaznja - vishe verovatno . za sada cu se uzdrzati od politichkih komentara ,mada mislim da je sve jasno ...
inache ,koliko sam uspeo da saznam , do eksplozija i pozara je doshlo u podzemnom delu fabrike ,napravljenom tako da izdri bombardovanje iz vazduha . to sada stvara probleme jer su ostali ljudi zarobljeni unutra . ako neko ima neku dodatnu informaciju moze da je iznese.
За ово је директно одговаран Шутановац и Демократска странка. Шта још треба да се догоди па да они оду?
Није ово асфалтирање улица где могу да раде како раде, овде се захтева стручност и квалитет, наместили су некоме посао "ремонта" фабрике који су урадили једнако стручно као асфалтирање улица, дакле никако, а сада ће по обичају свалити све на људски фактор запослених у ПП....
Баш као и са МиГ-29.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2009, 13:39:23 od aleksa »
Ево како кадар Демократске странке организује посао у ПП. Ангажује децу преко омладинске... А ево и мало коментара из Блица, боље упућених.
"Direktor "Prvog partizana" Dobrosav Andrić rekao je za B92 da ne veruje da je razlog eksplozije u procesu proizvodnje.Andrić je naveo da i radnici koji rade u pogonima imaju veliko iskustvo i svi su obučeni za rad sa eksplozivnijm sredstvima."
...ova izjava apsolutno ne stoji...radio sam preko studentske u prvom partizanu u halama na kcagovu...apsolutno nikakva obuka o procesu proizvodnje, protiv-pozarnoj zashtiti...od zashtitne opreme dobijali smo jedino rukavice...pushenje u halama nije zabranjeno osim u delu barutnog punjenja koje ni vratima nije odvojeno od ostatka hale...kao ni konzumiranje alkohola...opshta anarhija....
LAZ,NOTORNA LAZ JE DA JE PRE DVE NEDELJE OBAVLJEN KOMPLETAN REMONT FABRIKE!!!POCELI SU DA LAZU I DA SE OGRADJUJU OD ODGOVORNOSTI I PRE NEGO STO JE UTVRDJEN UZROK NESRECE...
Direktor Andric treba da da otkaz odmah jer kakvo iskustvo mogu imati radnici koji su zaposleni preko studenstke , 6 poginulih je preko tih ugovora u firmi... Mozda bi Andric mogao i da odgovori na pitanje da li se zapalila ista masina kao i pred godisnji odmor??????