kako ima tema "kosovo ili EU", što ne bi bila i ovaka tema.
hoću da kažem da realnost ovakvog izbora ima veze sa sposobnošću političara, a kako nam premijer i velja i SRS već izbijaju EU, po meni su se oni već predali i ne žele da se bore za ovu zemlju, jer je definitivno lakše reći "jebeš EU, šta ja imam njih da slušam, mogu ja i sam" nego pokušati da učiniš nešto dobro za ovu zemlju.
To je bilo lepo rečeno, a realno je da su smrdovi koji su spremni da zarad tajkuna, svoje nesposobnosti da opstanu u normalnim uslovim, sujete i ko zna čega još, gurnu svoju zemlju u propast.
Ja uopšte ne želim da se izjašnjavam gde imam izbor "kosovo ili EU" i da dodam, u patriotskom maniru, to bi bilo kao da te neko pita "oćeš da čupam srce ili mozak?". E pa neću ni jedno ni drugo, oću da mi ostanu i srce i mozak.
Valja se.
Molio bi moderatora da ne lockuju ovu temu, jer je potpuno suprotna od "kosovo ili EU" i sem istih reči koje se koriste u naslovu nema nikakve sličnosti.
Na onoj temi se govori o bežanju od problema, a ideja ove teme je, sem da malo iznerviram patriote i da pričamo o rešavanju problema.
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic