Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesorka isterivala duhove iz đaka  (Pročitano 290 puta)
25. Maj 2005, 10:21:53
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Novi skandal u prosveti

Profesorka isterivala duhove iz đaka

KANJIŽA - Profesorka Srednje poljoprivredne škole „Jožef Besedeš“ u Kanjiži Angela Han suspendovana je s posla i protiv nje se vodi disciplinski postupak jer je jednoj učenici slala SMS „da je muči duh koga treba da se oslobodi“.

Roditelji učenice su se žalili da njihovoj maloletnoj ćerki profesorka nije pružila adekvatnu pomoć kada joj pozlilo na ekskurziji u Grčkoj. Kako kaže majka šesnaestogodišnje učenice, koja je želela da ostane anonimna, đaci drugog razreda Poljoprivredne škole bili su 2. maja na ekskurziji u Grčkoj. Dok su obilazili manastire na Meteorima, učenici je pozlilo. Umesto da je, kao vođa puta, zatražila stručnu pomoć, profesorka Han je „dijagnostifikovala“ da iznad glave učenice „lebdi duh koji joj ne da mira i da će je proganjati dok ga se ne oslobodi“.

- Školski drugovi su izneli moju ćerku iz manastira, a profesorka joj je dala da pije vodu, uz napomenu da su bogovi ljuti na nju. Po povratku kući, ćerci je bilo loše. Imala je halucinacije, svašta joj se priviđalo. Telefonom mi se javila profesorka Angela Han i rekla šta se dogodilo, uz upozorenje da će dete imati još neke tegobe, da će joj biti muka, ali da će to proći. Ne bih ni u šta posumnjala da mi ćerka potom nije pokazala četiri SMS-a koja je dobila od profesorke u kojima joj ona govori „da je u staroj Grčkoj bila sveštenik, da je učinila nešto čime je naljutila bogove, i da joj je zbog toga sada pozlilo“. Profesorka je takođe pisala „da bi trebalo da preživi stare uspomene i da ona i njena koleginica mogu da joj pomognu meditacijom, za šta su im potrebne sveće i sat do sat i po mira i tišine“. Posle ovih podužih poruka, posumnjala sam da je nešto dodato u vodu koja je data detetu, pa sam se obratila razrednom starešini, direktoru škole i školskom odboru - priča majka učenice.

Direktorka škole Čila Gere potvrdila je za „Blic“ da je profesorka Han suspendovana jer je „učinila težu povredu radne obaveze“ i da će suspenzija trajati dok se ne okonča disciplinski postupak i ne utvrdi šta se stvarno dešavalo na ekskurziji.

Sa ovim događajem upoznata je i policija u Kanjiži, a u kikindskom SUP-u, koji je nadležan za opštinu Kanjiža, saznali smo da rade na proveri tačnosti navoda majke.

Sa incidentom je upoznat i javni tužilac u Senti Mirko Gašović koji nam je potvrdio da tužilaštvu još ni od koga nije dostavljena krivična prijava protiv profesorke.

Svi se slažu da je teško utvrditi šta se na ekskurziji stvarno dešavalo, iako direktorka škole Čila Gere tvrdi da „nije bilo kriminalnog dela“, da profesorka nije bila agresivna prema učenicima, niti je vikala na njih.

Majka maloletne učenice kanjiške škole žali što ćerku nije odmah odvela kod lekara i kaže da dete ranije nije imalo nikakvih psihičkih ili drugih problema. Učenica redovno pohađa nastavu, a majka kaže da je od početka imala adekvatnu podršku razrednog starešine
Ivana Matovića.

Blic \ R. Š.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja imam zelju da budem ozbiljan... ali ne mogu... mislim ljudi... dokle ovako...
What't next? Saljevanje strave svim ucenicima sa prosekom ispod 3.5? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ucenica Madjarica -- dakle verovatno kalvinistkinja ili rimokatolkinja,

Meteori pravoslavni manastir,

profesorka ima jevrejsko prezime,

prica o starogrckim bogovima

a nudi istocnjacku (prevashodno budisticku) meditaciju...

Sve u svemu -- smuti pa prospi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.