Mala razmazena seljanka, pa uz to jos i glupa i sto je najgore psihicki poremecena.
Najlakse je ici linijom manjeg odpora. Mislis da ces nesto postici time sto pricas takve gluposti i vredjas one koji su, za razliku od tebe, normalni i koji zive na zemlji i realnim zivotom? Pa u pravu si, postigla si. Sada si po ko zna koji put dokazala ono sto ja pricam od pocetka.
A ovo me nasmejalo:
Citat
kad vec neceta da uzmete KNJIGU u ruke i procitate bar neke POJMOVE ovoga Foruma !!!!!!!
O kakvim bre ti pojmovima ovog foruma pricas? O kakvoj knjizi? Jel znas ti uopste sta si rekla?
I jos nesto.
Citat
... vec su neki GLUPACI + LUDACI (prosto rjeceno) ovdje upali, gdje im nije mjesto
Sa ovim se slazem u potpunosti, ali se to odnosi na tebe.
Ne kapiram kako neko moze da bude toliko zatupljen da ne shvati da je ovo mesto namenjeno predlozima u vezi sa forumom. Ti si ta koja je sa svojom temom upala gde joj nije mesto. Da si je stavila u nekom drugom delu foruma koji ima veze sa ovom temom niko ti nista ne bi ni rekao. U stvari ni ovako ti niko nista lose nije rekao, ali ti nisi mogla da podneses da nisi u pravu (da te neko spustio na zemlju) i pocela si da nas vredjas, cime si dokazala da si izasla iz neke pecine i da blage veze sa zivotom nemas.
Ajd molim te da mi nesto posteno odgovoris. Kad te je cale poslednji put dobro nalemao? Verovatno nije nikad, ali je trebao, svaki dan.
E ali ja sam zakljucio da meni uopste ne smeta to sto ti radis. Posle svakog tvog posta se uvek ismejem a posto je ovde u poslednje vreme atmosfera malo napeta ovo mi dodje kao odmor.
Doista ne vidim što si se toliko naljutila na L-U-D-A-K-A. Čovjek te samo upozorio da ovaj dio foruma nije mjesto za temu koju si postavila. A ti ga odmah napadaš.... Čitaj sve što ti netko napiše ili nemoj čitati uopće.
Pa zar i jedna normalna osoba moze da bude toliko nedokazana i bezobrazna da prica ovakve gluposti. NE MOZE.
Shvatas li ti uopste da svakom svojom porukom dokazujes koliko si glupa i da ne umes nista drugo da kazes osim da vredjas (iako se ja ne vredjam jer vidim da si ti psihicki poremecena).
Ovo nije deo foruma gde si trebala da otvoris ovu temu. To sam ti rekao i na pocetku, a ti si mene pocela da vredjas. Ja ne znam sta je u pitanju. Verovatno tvoj mozak ne moze da shvati. Ne moze da probije barijeru izmedju stvarnog sveta i sveta maste.
Stvarno ne znam iz koje si pecine izasla, ali na tvoje postove nemam drugi komentar osim: IDI LECI SE
Ovo vise nezasluje bilo kakav komentar jer ovo se pretvara u chat pa bi tako mogli da se nadju na mIRC-u a onda da se stave u temu Pacijenti sa mIRC-a ali ova devojka je sigurno pobegla sa lecenja
Ovo se uopšte nije pretvorilo u chat. Devojka ima nekih problema i ja pokušavam da joj pomognem da shvati neke stvari, ništa više. Ali izgleda da nema ništa od toga i da će ona morati prvo da ode na neku terapiju.