Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: E, Petko, Petko. . .  (Pročitano 3694 puta)
28. Jun 2006, 12:49:48
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
E, PETKO, PETKO...

Ilija Petković, od juče bivši selektor, odbio da preuzme odgovornost za debakl na Mundijalu i da odgovara na pitanja novinara. Da je taktika odlučivala, sve bismo pobedili, reče Ilija i osta' živ

Petković je, po svom običaju, pročitao govor, u kojem je indirektno naveo da su za poraze krivi igrači, ali i lažno drugarstvo i lažni patriotizam

Ilija Petković od juče i zvanično nije više selektor naše fudbalske reprezentacije! Na dugo očekivanom obraćanju novinarima, prvom posle debakla na Mundijalu u Nemačkoj, Petković iz samo njemu znanih razloga nije hteo da odgovori ni na jedno pitanje, nego je, po dobrom starom običaju, samo pročitao unapred pripremljeni govor.
Za razliku od, recimo, Željka Obradovića, koji je posle bruke košarkaša na EP prošle godine iskreno otvorio dušu i rekao da je "kriv što nije vratio neposlušne igrače sa priprema", fudbalski selektor je vešto izbegao odgovore na "nezgodna pitanja". A bilo ih je mnogo - pritisci oko sastavljanja tima za Nemačku, naknadni poziv sinu Dušanu, međuljudski odnosi igrača tokom Mundijala, njegov odnos sa rukovodstvom Saveza...
Ipak, pažljivim čitanjem Petkovićevog govora između redova može se zaključiti da selektoru nije ni na kraj pameti da preuzme odgovornost za katastrofu u Nemačkoj. Naprotiv, prema njegovom mišljenju, krivi su igrači pošto je taktika bila dobra:
"Da je taktika odlučivala, pobedili bismo sve utakmice. Taktika je samo zamisao koja treba da pokaže igrački kvalitet na terenu, a njega imate ili nemate. Za tri godine mog rada tražio sam svake nedelje na "Marakani", na Voždovcu, Železniku, Golubovcima, Banatskom Dvoru, Ivanjici, Čačku ili Karaburmi igrače koji bi pobedili Argentinu. Ali, takvih ovde nema. Pa, sad, ili sam ja u pravu da ih nema, ili ih je možda bilo, a ja nisam uspeo da ih nađem. Neka vreme vrlo brzo presudi šta je od te dve stvari istina."
Selektor se u govoru indirektno osvrnuo na ponašanje naših igrača:
"Možda ćemo sada shvatiti koliko je potrebno da se još brže oslobađamo lažnih vrednosti, lažnih vedeta, lažnog drugarstva i lažnog patriotizma, čiji je zajednički imenitelj PORAZ. Iz poraza se može mnogo naučiti, ali taj nauk važi za pametnoga i onoga što zna šta hoće. Kada se peva himna i kada se suze vide, a ne okrenuta glava. I to je znak da se nešto naučilo i promenilo. Valjda će bog pravde pomoći Srbiji."
Petković navodi da je i sam plasman na Mundijal ogroman uspeh, i tvrdi da to nije bio realan odraz stanja u našem fudbalu:
"Uspeh državnog tima koji je napravljen do Svetskog prvenstva ne odgovara istinskom stanju stvari u našem fudbalu, ligi i fudbalskoj organizaciji. Taj uspeh je rezultat velikog požrtvovanja jedne grupe ljudi i igrača kojoj i ovaj put mogu reći jedno veliko i bratsko - HVALA."
Selektor se tek na kraju svog govora obratio novinarima i na indirektan način priznao da je pogrešio što se tokom Mundijala uglavnom bavio pisanjem beogradske štampe, a ne igrom svog tima.
"Želim da se zahvalim novinarima, jer moja i vaša strana su bili saradnici tri godine i kad sve uzmem u obzir, da ocenimo to: Ja imam svoj utisak, vi imate svoj. Ali, barem je bilo zanimljivo. Neka neko kaže da nije bilo zanimljivo", završio je Petković.
(Ž. V.)

Damjanović: Odlazim iz fudbala!

Generalni sekretar FSSCG Zoran Damjanović izjavio je da se posle današnje sednice Skupštine FSSCG do daljeg neće baviti fudbalom.
- Prvo idem na odmor, a kasnije ću biti van fudbala. Došao sam u FSSCG na "godinu plus godinu" i vreme mi je isteklo. U skorije vreme neću se baviti fudbalom - rekao je Damjanović.

Danas gašenje FSSCG

Zajednički savez Srbije i Crne Gore danas će i zvanično prestati da postoji. Na današnjoj Skupštini FSSCG jedina tačka dnevnog reda biće prenos nadležnosti na FS Srbije i razdvajanje srpskog i crnogorskog saveza. Na sednici koja će biti održana u Skupštini Beograda prisustvovaće i gosti iz FIFA i UEFA.
- Bile su ovo dve izuzetno teške godine za fudbal u SCG, ali je vrednih rezultata zaista bilo - ocenio je Damjanović, i dodao da je već usaglašen način na koji će srpski i crnogorski savezi podeliti finansijska sredstva iz budžeta FSSCG.
- Srbiji će pripasti 75 odsto, a Crnoj Gori 25 odsto finansijskih sredstava. Posle pokrivanja svih troškova, novom rukovodstvu FSS ostaće na raspolaganju više od milion evra - rekao je Damjanović.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
zalosno..naravno uvek bace fleku jedan na drugog..nije lud selektor Dujkovic sto ne dolazi u srbiju  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Bas mi je zao petka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
jedva cekam na utakmicu protiv ceske da vidim kako ce se onda ponasati igraci onda vise nema himna i zastava na sta se  vade nego samo jos za srbiju pa da vidimo sta ce biti a za mene nije petko kriv on ne moze da trci na terneu za igrace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Ne moze da trci umesto njih, ali moze da ih menja i ne stavlja u tim ako ne trce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC 
Samo stranac moze da vodi ovu reprezentaciju,ali to "savez"nikada nece prihvatiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Petko je stara garda, nije on za danasnji usrani svet.
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ma Petko je OK lik, najmanje je kriv za onu bruku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bi isto da bude tamo stranac..ali šta onda, opet su igraci isti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6630
Petko je kriv jedino kriv sto na SP nije slusao sebe, nego savete ljudi sa strane (konkretno mislim na utakmicu sa Argentinom). Ako je njemu dato poverenje da vodi reprezentaciju onda je to trebalo ispostovati do kraja!
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.