Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 19:55:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Džibril: Jasar Arafat ipak umro od side  (Pročitano 869 puta)
19. Jul 2007, 15:52:40
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Džibril: Jasar Arafat ipak umro od side
Autor: Tanjug | 19.07.2007. - 13:24

Dugogodišnji palestinski lider Jaser Arafat umro je od side, izjavio je vođa Narodnog fronta za oslobođenje Palestine Ahmed Džibril koji živi u izgnanstvu u Siriji.
Džibril je u intervjuu za televiziju libanskog Hezbolaha rekao da mu je to povereno u razgovoru s aktuelnim palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom i njegovom pratnjom. "Kada je Abu Mazen (Abas) došao u Damask sa svojim timom ja sam ih pitao: 'Šta se desilo s istragom smrti Abu Amara (Arafatovo ratno ime)? Izraelci su ga ubili. On je bio moj kolega od 1965. i spavao je u mojoj kući. On i ja sledili smo isti put," kazao je Džibril. Još je dodao, kako sada kaže, da je nezamislivo da se "nebo prolomilo" kada je ubijen bivši libanski premijer Rafik al Hariri, iako je bio samo trgovac u Saudijskoj Arabiji i tek kasnije su uključio u politiku, dok se smrt Arafata ne istražuje.
Džibril je, poput mnogih Palestinaca, spremno prihvatio tvrdnju da su Izraelci ubili Arafata i tražio da Palestinska uprava (PU) povede zvaničnu istragu kako bi se to dokazalo. Međutim, odgovor Abasovih pratilaca promenio je izgleda u momentu Džibrilovo mišljenje. "Oni su ćutali i tada mi je jedan od njih rekao:' Da budemo iskreni, Francuzi su nam dali medicinski izveštaj u kome stoji da je uzrok smrti Abu Amara bila sida. To ne kažem ja, oni su to rekli", rekao je Džibril.
Arafat je umro u 75-toj godini u bolnici kraj Pariza, novembra 2004,gde je prebačen iz svog sedišta u Ramali na Zapadnoj obali gde je bio praktično zatočen zbog blokada izraelske armije u odgovoru na palestinski ustanak, intifadu. Bolest od koje je Arafat bolovao je opisivana kao teška upala stomaka i creva koja je dovela je do ozbiljnih poremećaju u sastavu krvi. Spekulacije o Arafatovim bolestima kretale su se od side do sifilisa, preko trovanja od strane izraelskih agenata.
U vreme Arafatove smrti, njegova supruga Suha, koja je u Parizu živela godinama, jedina je imala pristup medicinskim izveštaju i nije nikome ništa rekla.
Arafatov lični lekar je rekao da su testovi pokazali da vođa Palestinske oslobodolačke organizacije (PLO) i predsednik PU nije imao sidu. Palestinski lideri su na kraju dobili Arafatov medicinski karton ali nikada nisu obelodanili uzrok njegove smrti.
Godinama se, međutim, spekulisalo da je palestinski vođa homoseksualac.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
vjerovatno zapadnjacko zamajavanje.......
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To je sve zapadna propagande, Jasi je umro od preteranog seksa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
A jel otkriveno da li je bio topdzija ili furundzija? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izgleda da ga je primo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 19:55:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.