IN < - dva pandura u voz - >LO (1/2) > >> :: Odgovori! |
| Autor: odimoski : |
| Voze se dva pandura vozom i iz razgovora, kao kolege, saznaju da je jedan skolovan u Sremskoj Kamenici, a drugi u Beogradu. Onda ovaj iz Kamenice pita kolegu iz BG-a: "Kolega, da te pitam nesto, posto si ti imao jaccu skolu... Uvek me je zanimalo zasto voz pravi ovaj zvuk 'tudum-tudum ssssssssss tudum-tudum'" "Pa vidi ovako, kolega. Tocak od voza, to je jedan krug. Obim kruga je 'r' na kvadrat puta Pi" [blago teleci pogled] "Pa znas, Pi, to je jedna konstanta koja broji 3,14. Posto je to konstanta, to nam ne treba. Ostaje nam 'r' na kvadrat" [blago teleci pogled] "R, to je poluprecnik tocka. Posto je tocak metalni, toliki je koliki je, ni on se ne menja, pa nam ni on ne treba. Sta nam ostaje? Ostaje nam kvadrat. Pa sta mislis kako se kvadrat kotrlja?!" |
| Autor: Maksa-PN : |
| Obim nije r na kvadrat pi, vec 2r pi inace, cool vic |
| Autor: canelane : |
| |
| Autor: Luka Reflex : |
| |
| Autor: alkoholic : |
| Ulazi pandur u autobus i trazi od vozacha dwe karte.A vozach ce na to:Shta ce ti dve karte kad si sam??? Pandur:Ako izgubim jednu da ne kupujem ponowo. Vozach:A shta ako izgubish i tu drugu? Pandur:Nema veze imam markicu za prevoz. Vozach:A shta ako izgubish i markicu? Pandur:Nema weze uniformisana lica ne placayu kartu. |
| > Odgovori |
| ^ Povratak na viši nivo |
| >> Sledeća strana |