Dakle... tema o jednom od najpersektivnijih pjevača kod nas.
Već su ga prozvali naslednikom Miladina Šobića, pokrenute su i fejsbuk grupe takvog imena. Čovek je iz Herceg Novog, studirao u Novom Sadu gde je kažu, za kratko vreme postao legenda u studenstkim krugovima, a i šire. Napustio je faks da bi se bavio muzikom i za sad mu odlično ide...
Ja lično nisam previše lud za ovakvom muzikom, ali ovo je stvarno nešto drugačije. Čovjek ima nešto u glasu, pesme su mu sjajne... Zapamtite ovo ime a ja ću sa vremena na vrijeme da izbacim po nešto. Trenutno nema previše stvari na YouTubeu (bilo je, obrisane su), ali kako budu postavljane, postavljacu i ja. Poslušajte, nećete zažaliti...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.