Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dupla Sreca : Bliznakinje dele sve, pa čak i dečka  (Pročitano 566 puta)
03. Jul 2014, 00:32:24
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung 
DUPLA SREĆA: Bliznakinje dele sve, pa čak i dečka (FOTO) (VIDEO)

Mladić iz Perta je već 18 meseci u vezi sa sestrama bliznakinjama, a kako sam kaže, naučio je da ravnomerno rasporedi pažnju obema. S druge strane, sestre kažu da je u spavaćoj sobi njemu potrebno dvostruko više energije

Dvostruko zadovoljstvo! Momak iz Australije Ben Birn (31) u vezi je sa sestrama bliznakinjama Anom i Lusi De Sink (28). Njih troje su u vezi već 18 meseci, a Ben je prvi put progovorio za medije kako je biti u takvoj vezi.

- U početku je bilo komplikovano. Imao sam problema da balansiram između njih dve, ali sam vremenom naučio da pažnju koju poklanjam jednoj moram da usmerim i prema drugoj – rekao je ovaj mladić iz Perta.

On je dodao da je to prvi put da ima dve devojke istovremeno, ali je priznao da je veoma teško.

- Šta god da uradim za jednu moram i za drugu. Moji drugovi smatraju da je to zapravo kul problem – kaže Ben, koji zajedno sa svojim devojkama živi u kući njihove majke.

Jedna od njegovih devojaka, Lusi, na pitanje kako njih dve dele dečka u spavaćoj sobi kroz smeh je odgovorila da su izuzetno aktivne.

- Treba mu dvostruko više energije – rekla je Lusi.

Inače, sestre su Bena upoznale preko Fejsbuka. Uživo su se upoznali šest meseci nakon što su se sprijateljili na toj društvenoj mreži.

- Čekale smo šest meseci da bismo ga upoznale jer smo htele da se uverimo da je on pravi izbor – rekla je druga bliznakinja.

Sestre De Sink su i pre toga bile poznate medijima, pre svega zato što su na plastične operacije potrošile neverovatnih 240.000 dolara kako bi još više ličile jedna na drugu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

telegraf.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.