Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2025, 02:29:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drvce u plućima  (Pročitano 1099 puta)
15. Apr 2009, 12:01:44
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Drvce u plućima
Ruski kirurzi poprilično su se šokirali kad su u plućima pacijenta umjesto tumora pronašli savršeno formiranu mladicu smreke, zbog čijih je oštrih iglica trpio jake bolove i imao zdravstvene tegobe.

Iznenađeni kirurzi uklonili su iz mladićevih pluća par centimetara dugačko stablo smreke.

Liječnici su sumnjali da Artiom Sidorkin (28) ima rak kad je počeo iskašljavati krv i žaliti se na jaku bol u plućima.

No za vrijeme operacije otkrili su da se ne radi o tumoru već o svršeno formiranoj mladici smreke u njegovim plućima.

''Protrljao sam oči tri puta kako bih se uvjerio da ne sanjam'', rekao je kirurg Vladimir Kamašev u bolnici Izhevsk u Rusiji.

Liječnici vjeruju da je Artiom udahnuo sićušne sjemenke koje su u njegovim plućima našle pogodno tlo za razvoj, a jaka bol je posljedica oštrih iglica koje su mu bole pluća.

''Bilo je uistinu bolno, no nisam osjećao nikakvo strano tijelo u sebi'', rekao je.

Izvor: NetPortal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8GB
U plućima pronašli drvo

MOSKVA - Kada se Rus Artjom Sidorkin iz Iževska u centralnoj Rusiji požalio da iskašljava krv i ima jake bolove u plućima, lekari su posumnjali da ima rak.
Rentgenski snimak je potvrdio njihovu sumnju, jer se jasno videla senka na jednom plućnom krilu, pa je zatražena biopsija. Kada su napravili rez na grudima, hirurzi su bili šokirani, jer su umesto tumora ugledali zelene grančice jelke. "Tri puta sam zatvarao i otvarao oči, jer sam mislio da mi se priviđa. Na
kraju sam pozvao asistenta da mi potvrdi da ne sanjam", rekao je hirurg Vladimir Kamašev. Na kraju je konstatovano da se u plućima Sidorkina nalazi jelkica od pet santimetara. "Rekli su mi da sam verovatno jedini čovek na svetu u kome je počelo da raste drvo, ali sada mogu da mi kažu šta god hoće, samo kad nemam tumor", kaže Sidorkin. Lekari veruju da je on slučajno udahnuo seme koje se "primilo" u njegovim plućima, a jake bolove izazivale su oštre iglice jelke.

Izvor:Vecernje novosti
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
 Smile Smiley 1 Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 00:00:46 od drogance »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2025, 02:29:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.